Pošaljite upit

Odjeća za trudnice prati žene tijekom najljepšeg razdoblja u životu

Tijekom trudnoće žena se mora ugodno osjećati i pri tome ima odjeća za trudnice vrlo važnu ulogu. U prvim mjesecima trudnoće uglavnom se može još nositi odjeća iz ormara, koju je trudnica nosila do tada, ali najkasnije okolo petog mjeseca potrebna joj je posebna odjeća za trudnice – haljine za trudnice, majice, tajice ili hlače. Nije dovoljno, da trudnica nosi malo veću konfekciju, odjeća za trudnice  ima veliku prednost, jer je prilagođena potrebam trudnice. U Mani imamo upravo zato posebnu liniju Mama, u kojoj nudimo sve osnovne komade odjeće za trudnice iz naravnih materijala i udobnog dizajna.

Majica za trudnice

Kakva odjeća za trudnice se preporućuje

Odjeća za trudnice mora trudnici u razdoblju, kad se tijelo svaki dan malo po malo mjenja, a prate je i druge promjene, pružiti podršku, u njoj mora imati prijatan osjećaj. Odjeća za trudnice mora se prilagođavati tim promjenam tijela, biti mora dovoljno široka, malo duža, iz laganih i naravnih materijala, da se trudnica u toj odjeći može slobodno kretati. Haljine za trudnice i majice za trudnice dovoljno su prostrane za rastući trbuh, a hlače ili ženske tajice tako su dizajnirane, da podupiru trbuh i sa tim olakšavaju trudnici stajanje i hodanje. Najbolje je, da je odjeća za trudnice iz rastezljivog materiala, tako se prilagađa tijelu trudnice. Takvu odjeću može trudnica nositi cijelu trudnoću. Hlače, tajice ili suknje neka imaju elastičan pojas za maksimalnu ugodje. Najbolji materiali, iz kojih je izrađena odjeća za trudnice, su pamuk i viskoza pa i drugi naravni materijali, kojim se doda elastan za bolje rastezanje odjeće.

više o majicama za trudnice

Trudnica se ne mora odreći mode

Moda za trudnice slijedi trenutnu modu, imajući na umu posebnosti, koje prate ovo za žene vrlo lijepo ali i pomalo zahtjevno razdoblje. Ovdje je udobje trudnice uvijek na prvome mjestu, dizajn i oblik moderne odjeće za trudnice se tomu prilagođavaju. Ali trudnica se ne mora odreći modernim haljinama, lijepim majicama, hlačama iz džinsa, tajicama, lijepim bojama i dezenima. Moda za trudnice ukljućuje tako športnu odjeću za svaki dan kao ono elegantniju za na posao ili za posebne prilike. Trudnica može birati dali želi, da odjeća podudari tijelesni oblik ili je toliko široka, da prekriva oblik tijela. Trudnica se još uvijek može odijevati u svom stilu i kombinirati različite lijepe komade odjeće za trudnice. Moda za trudnice olakšava trudnici da se suoči sa tijelesnim promjenama a istodobno joj pruža ugodan osjećaj i joj omogućava, da u svakodnevnom životu u različitim prilikama izgleda lijepa i se osjeća pouzdano.  

Crna haljina za trudnice

Haljine za trudnice, majice za trudnice i tajice su najpopularnije

U Mani smo sastavili kolekciju kvalitetne odjeće za trudnice, koja zaobuhvata najpopularnije komade odjeće, takve, kakve trudnice vrlo rado nose i bez njih si  ne mogu zamisliti svakodnevnog života. Haljine za trudnice su iz mekanog materijala i imaju pojas, tako da može trudnica sama po želji prilagoditi širinu haljine. Lijepo dizajnirana elegantna haljina za trudnice može se obući svaki dan za na posao ali je primjerna i za svečanije prigode. Majice za trudnice su lijepih boja sa srdačnim otiscima, sve su nekoliko dulje, udobne, izrađene iz pamuka, kojemu je dodano malo elastana. Hlače su modernog dizajna, mogu biti izrađene kao hlače iz džinsa ili elegantnije, a i tu prevladavaju naravni materijali, pamuk sa dodatkom viskoze, elastan je dodan za rastezljivost materiala i veće udobje kod nošenja. A nismo zaboravili ni na ženske tajice, koje žene vrlo rado nose, pa se im ne treba odreći ni u trudnoći, a materjial je opet pamuk sa malo elastana. Naš moto kolekcije Mama je ponuditi odjeću za trudnice, koja je vrlo udobna, se prilagođava zahtjevam i potrebam trudnice, je iz naravnih materijala, a istodobno prati modne trendove.  

Provjeri haljine za trudnice