Svečana odjeća nikada nije bila tako dostupna

svečana odječa Mana

Uvijek se radujemo pozivu na proslavu kakvog posebnog događaja, a istovremenu se zabrinemo, što ćemo obući i gdje nabaviti svečanu odjeću. Ova briga nije posve nepotrebna, jer izbor svečane odjeće utječe na naše raspoloženje. Ako se u svečani haljini ne osjećamo dobro, jer ne odgovara našom stasu ili prilici, ne uživamo u potpunosti u druženjima i u onome što se događa oko nas. Tako možemo propustiti važne trenuce, koji se ne ponavljaju. Lijep događaj može zasjeniti i briga koliko košta svečana odjeća za sve članove obitelji. Zato je dobro znati, gdje je moguće dobiti široki izbor kvalitetne odjeće za povoljnu cijenu – u Maninim salonima z odjećom.

Svečana haljina je pobjednički izbor za sve prilike    

0
 Advanced issue found
 

U svečanoj haljini smo uvijek odlično odjeveni, tako za obiteljske ili osobne događaje, za posjetu kulturnih događanja kao za poslovni sastanak. U Mani smo se pobrinuli da udovoljimo ženama različitog ukusa. Tako možemo u svečani haljini izgledati vrlo elegantno, jer je dizajnirana u jednostavnim linijama i u tamnim bojama bez velikih uzoraka. U Mani nudimo vrlo elegantne haljine, koje podudare ženski stas. Odlično ih dopunjavaju veste ili jakne u jednakim bojama za odlične kombinacije. A istotako nismo zaboravili na žene s drugačijim ukusom, koje vole svečanu odjeću u romantičnom stilu. Takve haljine lijepo padnu po tijelu, su lake i imaju posobne dodatne detajle, koji im daju ženstvenu notu, kao su volani, tanki pojasi, lagan, lijepo padajući materijal. Tako obućene se mogu žene samouvjereno pojaviti na bilo kojem događaju. U Mani želimo ženama dokazati, da može svaka žena u svečanoj haljini izgledati lijepa i zasijati, bez obzira na to što ima poneki kilogram više nego bi željela. Pored uskih elegantnih haljina su u našom izboru svečane haljine, koje su malo šire i prijatno zaokruže ženski stas, a to ne ide na štetu elegancije. Kod nas se tako mogu obući tako one koje imaju vitak stas kao one s punijim stasom – i odlaze zadovoljne izabranom kupnjom.  

0
 Advanced issue found
 

elegantna haljina

0
 Advanced issue found


0
 Advanced issue found
 

Svečane bluze i majice su idealni partner elegantnim hlačama  

Kombinacija tamnih elegantnih hlača i svečane bluze ili svečane majice je za poslovne sastanke ili formalnije događaje prosto nepobjediva. Klasičan izgled, vrhunska elegancija, profesionalan nastup. Takva kombinacija je divna i za druge svečane prigode pa čak i za svaki dan za na posao. Univerzalna klasična kombinacija, s kojom se nikad ne može pogriješiti. U Mani imamo sve potrebno za takav prestižni izgled: lijepe crne hlače ravne linije ili usko elegantnu suknju i širok izbor svečanih bluza i majica. Sve su izrađene iz vrhunskih materijala, iz mješavine prirodnih materijala poput pamuka, viskoze ili svile. Bluza može biti klasična bijela s dugim rukavima ili u umjerenim bojama. Svečane majice s finim uzorkom ili bez su u pastelnim tonovima ili tamnim bojama i su lijepo dizajnirane. Mogu se nositi same ili ispod elegantne veste ili jakne. Ako odlučimo kupiti dvije ili više svečanih bluza i majica, možemo ih uvijek na novo kombinirati s elegantnim hlačama ili suknjama i s takvim kombinacijama stvarati novi svečani i elegantan izgled po povoljnoj cijeni.

svečane hlače i bluza

Svečana odjeća za djecu je vesela i razigrana    

U Mani imamo mnogo kombinacija kvalitetne i lijepe odjeće za djevojčice i dječake, koja je vrlo primjerna i za svečane događaje. Djeca nisu toliko vezana pravilima odijevanja kao odrasli i tu si možemo priuštiti kod izbora svečane odjeće nešto slobode te mališanima dopustiti, da soudlučuju kod izbora. Djevojčice će izgledati više nego divno u lepršavim haljinama živih boja, s volanima, ako se im tako sviđa, ili u suknjama različitih dizajna i odgovarajućim majicama. I tunike i tajice u lijepim bojama će ćiniti lijepu kombinaciju. Dječaci su pripremljeni za svečani događaj, ako obuće lijepe hlače i košulju ili majicu, koje nudimo u Mani u bezbroj boja. Svečanu odjeću za djecu i za odrasle želimo ućiniti svima dostupnu, zato se cijela obitelj može u Mani odlično pripremiti na posebne prigode bez pražnjenja obiteljskog proračuna.

0
 Advanced issue found