Sniženja odjeće su idealna prilika za velike uštjede

Kad se promjeni godišnje doba, se trgovine s odjećom pripremajo za nove kolekcije odjeće, a istovremeno moraju odjeću iz prošle sezone što brže ukloniti s polica u trgovinama i iz zaliha. Takav ciklus prodaje odjeće donosi kupcima prednosti i koristi, jer se na odjeću iz prošle sezone davaju popusti i takva sniženja odjeće mogu iznositi čak do 50 posto i više. To valja i za Manu, koja je poznata među kupcima po kvalitetnoj odjeći po povoljnim cijenama. Kod kupnje takve odjeće može se puno uštedjeti tako da valja pratiti prodaju odjeće s popustima i iskoristiti ugodnu ponudu – jer se tako za cijenu jednog može dobiti dva izabrana artikla. I za porodice s djecom i za sve one koji ne žele za odjeću izdavati previše novca to je velika razlika.

Odjeća 2020

Kako najbolje iskoristiti sniženja odjeće

Svaka kvalitetna i uspješna trgovina za svoje kupce priprema kataloze odjeće pa tako i Mana. Ako planiramo kupnju odjeće unaprijed, možemo najbolje iskoristiti prodaju odjeće po sniženim cijenama. Tako u Maninim katalozima odjeće provjerimo cjelokupnu ponudu odjeće, odaberemo što nam zaista treba i onda kad se u trgovinama počinju popusti na odjeću već znamo što ćemo kupiti. Zbog takve organiziranosti smo u prednosti i uštedimo pored novca i stres zbog iscrpljujućeg traženja artikala od trgovine do trgovine. I kao uvijek – ako dolazimo prvi imamo najveće šanse da ono što želimo zaista i dobijemo.    

Sniženja i popusti odjeće

S odjećom s popustima kreiramo svoju garderobu unaprijed

Prodaja odjeće s popustima se ne ograničava samo na tekuću sezonu, nego zaobuhvata i odjeću prošle sezone. Tako Mana nudi pored ljetne odjeće i sniženu odjeću iz proljeća. A to je sjajna mogućnost da usred ljeta skreiramo svoju garderobu za jesen, kad se ljetne temperature spuste i postaju jednake onim iz proljeća – i to za pola nižju cijenu! Povoljne Manine cijene tako postaju još dostupnije. Sniženja odjeće u Mani donose odjeću za sve prilike – od sportske do elegantne i moderno dizajnirane odjeće za na posao.

Moderna djećja odjeća >>

I što sve nam je na raspolaganju? Za najmlađe slatki baby kompleti s dugim ili kratkim rukavima, za žene hlače za na posao i za slobodno vrijeme, majice i elegantne ženske jakne u izgledu usnja, koje će biti na jesen pravi hit – i sve to za 50 posto jeftinije! I isto popusti za muške hlače i košulje, sportske veste za hladnije dane, majice i hlače za trudnice – odabir je zaista širok. Zaista nema nikakve isprike da ne bih već danas za jesen ili za hladnije ljetne dane nabavili kvalitetnu odjeću – i iskoristili sniženja odjeće u Maninim trgovinama.    


Mana HR