Pošaljite upit

Skijaška odjeća – pogledajte našu bogatu ponudu za novu sezonu

Skijaška odjeća dio je naše nove sezonske kolekcije, u kojoj smo za vas osigurali kvalitetan i udoban odabir zimske garderobe. U ponudi imamo raznobojne skijaške jakne modernih krojeva, koje osim dobrog modnog izgleda dodatno pojačavaju vidljivost. Hlače za skijanje izrađene su od vodootpornih materijala koji također pružaju zaštitu od niskih temperatura. Uz široki asortiman zimskih jakni, hlača i kombinezona, nudimo i zanimljive, neizostavne modne dodatke poput kapa, šalova i rukavica raznih boja i dezena. Opremite se za vaše zimovanje našim vrhunskim artiklima i na vrijeme osigurajte odjeću za novu skijašku sezonu.

Kvalitetne skijaške jakne


Naše moderne skijaške jakne su savršeni izbor za zimovanje

Kvalitetne skijaške jakne neizostavan su dio zimske odjeće koju nudimo u svojoj novoj kolekciji. Jakne su atraktivnog izgleda i izrađene od kvalitetnih nepromočivih materijala, uz dodatak visokog ovratnika i kapuljače te patent zatvarača na bokovima i rukavima. Podstava na rukavima i leđima je od flisa, što pruža dodatnu zaštitu protiv vjetra i hladnoće. Naša ponuda omogućuje vam kupovinu odličnih i praktičnih jakni za vaš aktivni zimski odmor na skijalištu. Pregledajte online kolekciju iz udobnosti vašeg doma i tako ostvarite povoljnije cijene pri vašoj kupnji.

pogledajte naš asortiman skijaških jakni


U novu skijašku sezonu uđite s našim izvrsnim hlačama za skijanje

Zimske hlače su obavezni dio odjeće namijenjene aktivnom odmoru na zimovanju. Iz našeg širokog asortimana kvalitetne skijaške odjeće svakako preporučamo hlače za skijanje. Naše hlače osigurati će udobnost i laku pokretljivost na terenu pri bavljenju skijaškim sportom. Atraktivnog su dizajna – u pravilu je riječ o dvobojnoj kombinaciji crnih nogavica i pasa uz dodatak žarkih boja u predjelu bedara. Izrađene su od vodootpornih materijala koji će vas štititi pri naletima vjetra na stazi. Za bezbrižan zimski odmor na vrijeme se opskrbite skijaškim hlačama, a vaš odabir olakšati će online katalog koji sadrži kompletan prikaz svih postojećih modela.

Kvalitetna skijaška odjeća


Imamo prvoklasnu skijašku odjeću za žene svih mogućih dezena

Naša nova zimska kolekcija nudi prvoklasnu skijašku odjeću za žene. Odjeća za žene, osim izuzetnom kvalitetom, ističe se zanimljivim dezenima i bojama. Osim što imamo atraktivne skijaške jakne, hlače i kombinezone, od skijaške odjeće također nudimo velik izbor dodataka  poput zimskih kapa i šalova te zaštitnih rukavica. Odjeću za skijanje možete nabaviti u gotovim kompletima ili po svojoj želji sami kompletirati boje i uzorke. Ova odjeća za žene izrađena je od materijala provjerene kvalitete i pružit će vam udobnost i zaštitu tijekom vašeg zimskog odmora.

pročitajte više o ženskoj skijaškoj odjeći


Odaberite svoju novu odjeću za skijanje uz iznimno razumne troškove

Ugodan zimski odmor, a posebno ukoliko je popraćen odlaskom na skijalište, uvijek predstavlja određeni trošak. U njega svakako treba ubrojiti i skijašku odjeću, čija je kupovina je pogotovo neodložna za mlađi naraštaj, koji je svoju prošlogodišnju zimsku odjeću i obuću možda već odavno prerastao. Svjesni smo činjenice da sve ovo predstavlja stanovit trošak, a kako bi svojim kupcima smanjili financijski pritisak, naše nove kolekcije dostupne su vam po vrlo pristupačnim cijenama već u ovom razdoblju. Stoga preporučamo da novu skijašku odjeću nabavite već sada, i smanjite brigu oko troškova u vrijeme polaska na skijanje.