Pletene haljine i puloveri su najugodnija zimska odjeća

Zimska odjeća je komplet koji je potreban svima koji žele biti aktivni u najhladnijem dijelu godine. Zimska odjeća je prilagođena svim vremenskim uvjetima i za nju se koriste posebni materijali, a oblikovana je da nas maksimalno štiti od hladnoće i vjetra. No, to ne znači da se moramo zimi odreći modernog dizajna i omiljenih komada odjeće kao što su haljine. Žene koje vole nositi haljine cijelu godinu zimi ne moraju odustati od toga jer su kvalitetne haljine za zimu tople, udobne te ugodno griju, a pri tome lijepo izgledaju. Kod žena, muškaraca i djece bitan dio zimske garderobe su puloveri, koji su prvaci u praktičnosti te osiguravaju ugodan osjećaj topline u svim uvjetima. Ispod pulovera zimi su uvijek korisne majice raznih boja za brojne kombinacije.
Prva linija obrane od kiše, snijega i vjetra su jakne bez koje je nezamislivo proći kroz zimsku sezonu. Želimo li pronaći lijepu i kvalitetnu zimsku odjeću za cijelu obitelj na jednom mjestu, a pri tome ne želimo odvojiti puno novca, u tom slučaju trebamo potražiti trgovine MANA.

Moderne ženske haljineModerne ženske haljine

Haljine obogaćuju odabir ženske zimske odjeće

Haljine ističu ženstvenost, pa su važan dio zimske garderobe mnogih žena. Žene vole nositi haljine za posao kako bi ostvarile profesionalani outfit, ili za posebne prigode kada treba izgledati elegantno. Haljine su udobna zimska odjeća, naročito ako su izrađene iz toplog pletiva. U kombinaciji sa zimskom jaknom i modnim dodacima te lijepim čizmama stvaraju izvanredno privlačan i moderan izgled. Mana u svoju ponudu zimske odjeće uvijek uključuje haljine za različite prigode. Svaka žena koja cijeni eleganciju s daškom mode odabrat će Maninu pletenu haljinu ravnih linija s visokim ovratnikom u crnoj ili zelenoj boji, koju može koristiti za poslovne ili svečane prigode. Sivo-crna haljina sa neupadlljivim uzorkom i ¾ rukavima je strogo elegantna i pravi pobjednik na polju kvalitete i dizajna. Pored ovih haljina nudi Mana opuštenije varijante za svaki dan, kao što je haljina s modernim kockastim uzorkom u kombinaciji s cvjetnim motivima. Mladenački dizajn haljine u obliku tunike u crnoj i vrlo lijepoj plavoj boji osvojit će srce mlađih i romantičnijih žena. Na rukavima se nalazi poseban dodatak s trakama. Za veselije raspoloženje u sivim zimskim danima pobrinut će se posebna Manina haljina bijele boje s šarenim uzorkom. Sve haljine su tople želite li još topliju kombinaciju, možete ih kombinirati s vestama, prslucima ili jaknama iz ponude Manine zimske odjeće.

Hit sezone - ženski puloveriPuloveri za žene

Puloveri su hit svake zime

Krojevi pulovera se mijenjaju, ali oni ostaju hit svake zimske sezone. Puloveri su omiljeni jer pružaju ugodan osjećaj topline i mekoće. Idealnis u za brojne zanimljive kombinacije, te se elegatno kombiniraju s hlačama ili suknjama. Možemo se odjenuti i slojevito, uz majicu ispod pulovera kojeg možemo skinuti u toplom prostoru, te nam na takav način nikad neće biti prevruće ili prehladno. Uz majice kombiniramo i dodajemo veste ili prsluke. Prema modnim zapovijedima puloveri ove godine trebaju imati uzorke i trebaju biti raznobojni. Mana sljedi modu i tako možemo iz ponude zimske odjeće odabrati ženske pulovere modernog izgleda pa i romantičnije i elegantne pulovere i majice. Puloveri u kombinaciji crveno-bijelo-ružičastim blokovima boja te s crnim linijama i drugi s sivo - crnim blokovima te bijelim linijama, i majice s linijama i blokovima trenutno su u trendu. Za izlaske u sportskom outfitu prikladni su jednobojni deblji puloveri ili jednostavne majice a za romantičnije žene puloveri s lijepim cvjetnim uzorkom ili majice s dotiskom. I muškarci zimi rado nose pulovere. U trgovinama MANA mogu odabrati asortiman pulovera u tamnijim bojama, koji omogućavaju dobro kombiniranje s ostalom zimskom odjećom, te sportske pulovere različitih boja, idealne za kombinaciju s trapericama. Za djevojčice i dječake u Maninoj ponudi se nalaze super puloveri i majice, koje će svako dijete rado nositi jer su maksimalno prilagođeni njihovim željama i potrebama. Kod pulovera i majica za djevojčice prevladavaju ružičasti tonovi i lijepi uzorci, a dječaci više vole plave i sive tonove pulovera i majica. Puloveri i majice za djecu izrađeni su od prirodnih materijala i u njima će se djeca ugodno osjećati.

Moderne jakne za ženeŽenske zimske jakne

Jakne su odlična odbrana od zime

Jakne su nezamjenjivi dio zimske odjeće za cijelu obitelju. Tanje jakne mogu se nositi i ispod debljih zimskih jakne i kaputa, a podstavljene zimske jakne najbolja su zaštita od hladnoće i vlage. Manine ženske jakne u izgledu kože su vrlo lijepe i uvijek moderne, te se nose u kombinaciji s hlačama ili haljinama, a u asortimanu MANA nudi i kvalitetne sportske jakne. Ponuda toplih zimskih jakni za žene vrlo je bogata i raznovrsna. Žene rado biraju jakne sportskog izgleda kao i one elegantnije, za posao i izlaske. Muškarci vole praktične i tople jakne jednostavnog izgleda – i Mana to uvažava. Ali, u svom asortimanu im nudi i elegantnije jakne za posao. Posebnu pažnju MANA pridaje dječjoj kolekciji - za djevojčice je pripremila prekrasne jakne sa trendi uzorcima, a za dječake praktične jakne s džepovima u modernim bojama. Svu zimsku odjeću možete odabrati u trgovinama MANA, kao i uvijek – po super cijenama!