Pošaljite upit

Bluze za sve prilike: elegantne i svečane ljetne bluze u kombinaciji s hlačama


Bluze su odličan ljetni komad odjeće koji možete jako lako kombinirati s hlačama, suknjama, trapericama ili tajicama. U trgovinama Mana naći ćete različite bluze za različite prilike, od ljetnih bluza pa sve do elegantnih bluza odnosno svečanih bluza. Košulje i bluze osnova su za sve stilove: od elegantnih modnih kombinacija do posve svakidašnje mode. Uz košulju i bluzu idu i svečane hlače. I bluze i hlače dostupne su vam u Mani. Naš prodajni asortiman jako je širok i raznolik zato smo sigurni da ćete u njemu naći nešto za sebe i vašu obitelj.


Mana - mjesto koje morate posjetiti!

Naša je ponuda odjeće je kvalitetna, odjeća modna i suvremeno oblikovana, a cijena je prihvatljiva. Naš je cilj kupcima olakšati put do kvalitetne i modne odjeće za različite životne stilove. Zato možete u našoj ponudi naći tako odjeću za sportski stil kao i elegantnu odjeću - od jednostavnih ljetnih ženskih bluza i svečanih hlača, pa sve do sportske odjeće. Naš se prodajni asortiman dijeli na žensku, mušku i dječju odjeću. Glavninu ženske kolekcije predstavlja odjeća za sportski i elegantni tip žene. Oblikovali smo i posebnu kolekciju za žene punijeg stasa, do veličine 50, te grupu odjeće za buduće mame. Žensku kolekciju zaokružuju različiti modni dodaci kao što su marame, šalove, šeširi, kape i torbe. Muška je kolekcija primjerena za sve koji žele udoban i klasičan izgled. Dječja kolekcija nudi odjeću za djecu od 2 do 8 godina, a kolekciju za tinejdžere nudimo prema dobi od 10 do 16 godina.

Svečane hlače i bluzeElegantne bluze


Svečane hlače i bluze u različitim modelima

Ženske košulje i bluze predstavljaju tipičnu žensku odjeću koja ne smije faliti u nijednom ženskom ormaru. Njihov izgled može biti elegantan ili svakodnevan. Ovisno o prilici za koju trebate košulju, izaberite prikladnu u našoj ponudi. Ženske košulje mogu biti na kopčanje, a možete izabrati takvu bez dugmadi, možemo je svezati s trakom ili je nositi otkopčanu. U ponudu košulja uključene su i lijepe, a jednostavne i prije svega udobne košulje i bluze za puniji stas. Zbog kvalitetne izrade i promišljenog izbora materijala sve su bluze iz naše kolekcije prijatne na dodir i udobne, pa ćete se u njima osjećati odlično. Uz bluzu možete kombinirati i prikladne svečane hlače. Nudimo vam, naime, i širok izbor svečanih hlača koje možete obući za različite prilike. Osim svečanih hlača i bluza u našoj ćete ponudi naći i jeans hlače i ljetne hlače.


Ljetna odjeća za sve ukuse!

U Mani svake godine za vas pripremimo dvije glavne kolekcije: jesen - zima i proljeće - ljeto. Kako smo već duboko zakoračili u proljeće, a ljeto je već pred vratima, krajnje je vrijeme da nabavite modnu ljetnu odjeću za vas i vašu obitelj. Osim ljetnih bluza i majica s kratkim rukavima kod nas ćete naći i ljetne ženske haljine i elegantne haljine za različite prilike. Osim ženske odjeće izaberite i modnu odjeću za djecu: dječje košulje, majice kratkih rukava, haljine i kratke hlače. Pomoću modnih dodataka koje možete kombinirati s svečanim hlačama i bluzom ili ljetnom haljinom zablistat ćete.


Članstvo u Mana klubu

Osim kvalitete svakome je kupcu važna i cijena. Program Mana klub osmišljen je za nagrađivanje stalnih kupaca i povećanje lojalnosti. Naši članovi putem kartice Mana ostvaruju prednosti pri kupnji, sakupljaju bodove kojima dobivaju bonove za popust. Isto tako su prvi obaviješteni o prodajnim akcijama i ostalim pogodnostima. Članstvom u našem klubu dobivate mnogo - učlanite se u naš klub i pridružite se mnogim zadovoljnim kupcima koji se rado vračaju u trgovine Mana. Pri kupnji ćemo vam rado savjetovati te se pobrinuti da vaša posjeta u Mani bude ugodno iskustvo.