Pošaljite upit

Skijaška odjeća iz Mane je najbolji odabir za zimsko vrijeme

Skijaška odjeća je često sinonim za najveću kvalitetu kod zimske odjeće. Njezina uloga je višestruka – ona svojim sastavom mora pružiti toplinu, zaštitu od snažnog vjetra i snjiega, omogućiti lakoću kretanja i u ekstremnim zimskim uvjetima, i naposlijetku dobro izgledati. Izrađena je od specijalnih materijala otpornih na zimu i padaline, i dugo zadržava nov izgled. Manina ponuda skijaške odjeće vjerno prati trendove u njenoj kvaliteti. Održavanje jakni za skijanje iz našeg asortimana je relativno jednostavno unatoč odabiru boja – najčešće boje skijaških jakni su žarkocrvena, plava, ljubičasta i žuta. Svojom kvalitetom omogućit će vam da nesmetano uživate u aktivnostima na otvorenom uz osjećaj topline i udobnosti i da pritom dobro izgledate.

Manine jakne za skijanje su ugodnih boja i udobnih materijala       

Od naše skijaške odjeće svakako moramo istaknuti naše nove jakne za skijanje. Naši ovogodišnji modeli skijaških jakni za žene i muškarce su vrhunski u svakom pogledu – boje su uočljive i svijetle, no ne pretjerano upadljive. Patent zatvarači su jednostavni za zatvaranje po čitavoj dužini. Kako bi maksimalno zadržale toplinu, podstavljene su flisom uz ovratnik i na porubima. Sve naše jakne za skijanje opremljene su zaštitnim porubom protiv upadanja snijega u odjeću te lako sklopivim kapuljačama, podesivim po širini. Kako bi vaša jakna bila funkcionalna, opremljena je bočnim džepovima na patent i neupadljivim džepovima na prednjoj strani te rukavima, u koje možete odložiti kartu, račun ili sitan novac. Naše jakne su tople i udobne, no istovremeno lagane za nošenje i ne opterećuju prilikom fizičke aktivnosti.

Hlače za skijanje iz Mane – apsolutni pobjednik protiv zimske hladnoće

Potraga za hlačama za skijanjem uvijek ima istu misao vodilju – traži se otpornost na oštru zimsku hladnoću, koja prolazi kroz nogavice. Uz naše skijaške hlače, slobodno se možete prepustiti zimskim sportovima, jer su dizajnirane za izdržljivost i po najoštrijim zimskim uvjetima. Ojačani rubovi nogavica i podesivi pojas za žene te naramenice za muškarce pobrinut će se za neprobojnost na vjetar, kišu i snijeg. Imamo hlače u sivim, crnim i ljubičastim bojama, uz dodadatk crnih detalja. Svojim neupadljivim a opet zanimljivim izgledom sjajno će se uklopiti ispod jakne nešto toplijih tonova. Za ove hlače nije potrebno nikakvo posebno održavanje te su lako perive u perilici rublja.

Skijaška odjeća za djecaŽenska jakna za skijanje

Ovu zimu oživite svoj imidž elegantnim ženskim šalom iz Mane

Ženski šal mnogo je više od tek uporabnog predmeta koji vas treba zaštiti od naleta neugodnog i hladnog vjetra. On je podjednako završni ton na dobro usklađenom zimskom outfitu, kao i ukras sam po sebi. S lijepim zimskim šalom možete istaknuti svoju modnu kombinaciju, ili ga upotrijebiti kao fino usklađeni detalj s ostalom odjećom koju nosite. Želite li nešto što će osvježiti vaš tamni ženski kaput i suknju? Trebate šal koji će se uklopiti uz vašu skijašku odjeću? Naša zimska kolekcija obiluje raznobojnim ženskim šalovima, koji svojim izgledom i mekoćom materijala ostavljaju dojam modnih dodataka najvišeg cjenovnog razreda. Jednostavno izaberite između šalova sa šarenim uzorkom, šalova u više boja i jednobojnih šalova, no kojeg god odabrali, dobiti ćete odličnu kvalitetu, lijep izgled te povoljnu cijenu.

Za potpuni zimski look opremite se zimskim kapama i rukavicama

Niti jedan komplet skijaške odjeće nije potpun bez kapa i rukavica. I u ovom segmentu ponude smo bez konkurencije – imamo pletene zimske kape s uzorkom za muškarce po cijeni od već 49,90 kuna, dok se cijene ženskih pletenih kapa, koje su nešto deblje i nepropusnije, kreću oko 70 kuna. Ne propustite naše sjajne skijaške rukavice, koje su dizajnirane za optimalno zadržavanje topline – vrhovi prstiju dodatno su podstavljeni, a njihovu pripijenost uz ruku možete regulirati na remenu. Za ove tople rukavice potrebno je odvojiti samo 79, 90 kuna i u ženskoj i u muškoj varijanti. Naposlijetku ne propoustite kompletnu ponudu iz našeg zimskog kataloga – učlanjenjem u Mana klub naše veste, dolčevite, puloveri i donje rublje postaju nevjerojatno povoljni.