Dječja odjeća neka bude topla i nježna kao mamin zagrljaj

Djeca jako brzo rastu i dječja odjeća, koja je bila još jučer prave veličine, danas više nije dovoljno velika. Ponuda odjeće za bebe dječake i za bebe djevojčice je zaista gigantska i pri kupnji treba paziti, da je odjeća praktična i zaista primjerna za svakodnevnu upotrebu. Odjeća za malu djecu brzo se troši i uništava, jer djeca trče, puze po podu, se igra. Upravo zbog toga mora biti dječja odjeća robustna, a pored toga je vrlo važno, da je i udobna i mekana. Djeca vole crtati i stvarati od plastelina, igrati se na travi i to sve pušta na dječji odjeći tragove, zato mora biti laka za čišćenje i pranje. U hladnijem djelu godine je za najmlađe obavezna topla zimska odjeća.

Topla odjeća za dječake

Odjeća za malu djecu može se birati i po njihovom izboru

Svako djete, dječak ili djevojčica, ima svoje popularne boje, životinje, uzorce i svako djete voli nositi drugačiju dječju odjeću. Bitno je, da djete voli nositi svoju odjeću, zato neka bude tako odjeća za bebe dječake kao i odjeća za bebe djevojčice takva, da se djetetu sviđa. Kad dovoljno naraste, neka suodlučuje kod kupnje dječje odjeće. Roditelji moraju pri tom paziti, da je odjeća prave veličine, bolje malo veća, da je zaista udobna i da je praktična i iz kvalitetnih materijala. Dobro je, da se međusobno laku kombinira u zanimive i lijepe kombinacije.

Topla zimska odjeća

Odjeća za bebe dječake i djevojčice - praktična i lijepa

Odjeća za bebe dječake se u osnovi sastoji od bombažnih majica, košulja, vesti, obaveznih hlača, vrlo popularne su jeans hlače, kompleta, trenirki, kombinezona i toplih jakana za igru vani. Najbolje je, da je odjeća izrađena od pamuka i drugih toplih i mekanih materijala. Boje za odjeću za bebe dječake su po pravilu pastelne, a vole i plavu i crvenu boju. Takve boje se laku međusobno kombiniraju pa ne treba kupovati previše komada odjeće. Osobito jeans hlače su i moderno dizajnirane. Odjeća za bebe djevojčice je, kao se i očjekuje, najviše u svjetlim tonovima, veliko je ružičaste boje a pored nje i crne, opet za idealnu kombiniranje. Majice za djevojčice ukrašene su nježnim dizajnima i mogu imati dekoracije. Djevojčice ne bi bile djevojčice, ako ne bi voljele slatke haljine, suknje, pa i tunike i tajice. Raznobojni kompleti su isto vrlo lijepi i praktični. A jakne su posebno dizajnirane i lijepih boja.               

Saznajte više o odjeći za djevojčice

Topla zimska odjeća za i zimi dobro raspoloženu djecu

Svježi zrak ojača imunološki sustav pa je i zimi zdravo ići u prirodu. Sa toplom zimskom odjećom za djecu uopšte nije problem otići na svježi zrak čak i kad su temperature vrlo niske. Pravilo odjevanja u zimi je: više tanjih slojeva odjeće. Topla zimska odjeća poćinje sa osnovnim komadima dječje odjeće: majica, pulover , tople čarape, tajice i hlače i topla jakna. Obavezni su kapa, šal i rukavice, najbolje iz flisa, jer je mekan i topao material koji se lako pere i brzo suši. Zimsku odjeću za malu djecu je nabolje kupiti malo veću, da ima djete više mjesta za kretanje i u hladnoći možemo uvijek dodati još koji sloj odjeće. Za najmlađe su prakitčni kombinezoni, a i hlače i topla jakna. Materijal za toplu zimsku odjeću je od izuzetne važnosti, biti mora vodootporan i zračan, na primjer softšel.

Idealno je, ako možemo kompletnu dječju odjeću tako za bebe dječake kao za bebe djevojčice izabrati na jednome mjestu, gdje je ponuda široka i kvalitetna. Kao u Mani. Poslovaonice Mane su širom Hrvatske, tako da je Manina bogata ponuda svakomu zaista na dohvat ruke. Ako se učlanimo u Mana klub, pored povoljnih cijena na nas ćekaju i popusti.