Jesenska odjeća za djecu iz nove kolekcije jesen zima već na policama

Jesenska odjeća za djecu iz naše kolekcije jesen zima već vas čeka na našim policama. U trgovinama Mana svake godine pripremamo dvije glavne kolekcije: jesen zima i proljeće ljeto. Jesen polako dolazi u naše gradove i vrijeme je da ljetnu robu zamijenimo toplijim komadima robe. Ako vaše dijete ide u školu ili vrtić onda znate da mora imati i prikladnu odjeću koja ne samo da mora biti lijepa, već i kvalitetna. U Mani smo to imali na umu pri pripremanju nove kolekcije. Naša je ponuda uvijek u skladu s najnovijim modnim smjernicama. Takva je i jesenska odjeća za djecu. Osim klasične ponude (majice, hlače, tajice itd.) u prodajni smo program uvrstili i čizme za curice, kabanice za curice, tu je i prekrasna moderna jakna za curice te ostala dječja odjeća za jesen. Našu ponudu možete pogledati na našoj web stranici, a još će nam biti draže ako nas posjetite u Mani. Dovedite svoje dijete da samo izabere što mu se sviđa.


Budite spremni na mokru jesen

Ljeto nas je ove godine počastilo prekrasnim vremenom i suncem, međutim bliži se kraju. Sad je krajnje vrijeme da u ormare polako vratimo jesensku odjeću. Ako vaše dijete treba kvalitetnu jesensku odjeću, Mana je sigurno prava adresa za vas. Iako može jesen biti prekrasna i topla, zna se dogoditi da nam ponudi i puno kiše. Zato moramo biti spremni i na to. Čizme za curice neophodne su ako vaša djevojčica ide u školi ili vrtić. Naše čizme jako su tople i udobne pa smo sigurni da će se vaša djevojčica u njima odlično osjećati. A vi možete biti bez brige da će iz škole, čak i kad je vani kiša, doći potpuno suha. O tome će se pobrinuti i kabanice za curice koje su ove godine još posebno moderne. Na njima su utisnuti različiti crtani junaci popularnih crtića. Čizme za curice dostupne su u različitim veličinama odnosno brojevima, bojama, dizajnima. Sigurni smo da će vaša curica naći takve koje će joj potpuno odgovarati. Jesenska odjeća za djecu jako je kvalitetna i udobna.

Jesenska odjeća za djecu kabanicaČizme za curice i dečke

Jakna za curice odlično se slaže sa suknjicom

Djevojčice se već rano počinju zanimati za modu i odjeću. Zato smo za njih pripremili prekrasne haljinice i suknjice u kojima će zablistati. Kao i vi, tako i one žele lijepo izgledati. Suknja iz tila za curice odlično se slaže s majicom dugih rukava ili košuljicom. A preko može obući jaknu za curice. Jakna je odlično rješenje za jesenske dane kad su jutra hladnija, a preko dana je toplije. Jaknu može jednostavno skinuti ili je zavezati oko struka. S Mana modom ne možete pogriješiti. S nama ćete uvijek biti u trendu.


Kvalitetna dječja odjeća za jesen i zimu

Osim odjeće za djevojčice nudimo vam i odjeću za dječake. Zašto bi samo curice izgledale fantastično. Osim hlača i klasičnih majica s kratkim i dugim rukavima u prodajni smo program uvrstili i frajerske jakete za dječake, košulje, donje rublje. Nemojte zaboraviti ni na čizme za dječake i kišobrane koje će u mokrim jesenskim danima sigurno trebati. Provjerite našu ponudu jesenske odjeće za djecu i ostale odjeće na web stranici ili u vama najbližoj Mani. Sigurni smo da ćete naći sve što trebate za vašu djecu.


Odjeća za cijelu obitelj

Jesenska odjeća za djecu nije sve što vam nudimo ove jeseni. Tu je atraktivna muška i ženska moda iz jesenske kolekcije. Odlična vijest za vas je da sada možete na jednom mjestu nabaviti sve što trebate za jesen za cijelu obitelj. Nemojte čekati na kišu, nabavite sve što trebate za hladne kišne dane već danas. Očekujemo vas u Mani gdje ćemo vam rado pomoći izabrati kvalitetnu odjeću za vas i vašu obitelj.


DJEČJA OBUćA