Pošaljite upit

Kupaći kostim s kojim nećete pogriješiti – odaberite provjereno

Kupaći kostim je praktički nezaobilazan odjevni predmet za plažu, kojeg ćemo uz porast ljetne temperature sve više susretati. S obzirom da su kolekcije proljeće/ljeto u punom zamahu, ponuda kupaćih kostima za cijelo družino sve je bogatija.

Kolekcija kupaći kostim 2020

Ovu raznovrsnost također prati i sve veći izbor kupaćih kostima za djecu. Budući da smo već u rano proljeće započeli s novom kolekcijom, koja uključuje tipične ljetne odjevne predmete, poput ljetnih haljina, majica kratkih rukava za žene i muškarce, pripremili smo i obavezan kupaći, koji će svojim dizajnom, udobnošću ali cijenom oduševiti svoje korisnice.

Kakve kupaće kostime u prodaji nudimo i što ih čini posebnim?

Kada govorimo o ženskom kupaćem kostimu, opcija je gotovo bezbroj pa tako primjerice imamo dvodijelni push up, kao i trokutasti dvodijelni i slično. Razlike su najčešće i u načinu oblačenja, stoga razlikujemo kupaće kostime na kopčanje ili vezanje, pri čemu su dosta popularni tzv. bondage-kostimi. U Mani ćete naći razne varijacije dvodijelnih kupaćih, a posebno ističemo retro kupaće kostime u prodaji, koji će vas oduševiti svojim dizajnom kao i u pravilu cvjetnim uzorkom s puno živih boja. Premda se kod ovakve odjeće najprije polazi na estetiku, i ovdje nam je udobnost vrlo važna, jer kupaći mora biti funkcionalan koliko i atraktivan. Naposljetku ćemo napomenuti da je naša cijena uvijek i provjereno najkonkurentnija.

Pogledajte prodaju kupaćih kostima

Što čini dobar i privlačan dvodijelni kupaći kostim za ovu sezonu?

Kod odabira dvodijelnog kupaćeg mnogo pozornosti se najčešće posvećuje gornjem dijelu, odnosno topiću, koji može biti stiliziran, imati dizajnerske naramenice, ići u trokut te se razlikovati u cijelom mnoštvu detalja. Ipak je za dobar dvodijelni podjednako važno, koliko je kvalitetan i kako je krojen njegov donji dio. I tu imate mogućnost odabira između visoko strukiranog, s podstavljenim rubom, s volanima, a u uzorcima točkice, cvjetovi i leopard. Moderni kostimi najčešće su, osim raskošnim dezenima, ukrašeni kopčama ili ukrasnim vezicama, što dodatno doprinosi njihovoj atraktivnosti.

Ženski dvodijelni kupaći kostim

Za najmlađi uzrast odaberite praktične kupaće kostime za djecu

Dječja odjeća zauzima veli dio našeg stalnog robnog asortimana. Zato je i u svaku pojedinu kolekciju uključeno više raznih odjevnih predmeta za vaše najmlađe. Kad je riječ o kupaćim kostimima za dječji uzrast, dizajn je najčešće jednostavan i nenametljiv – za mlađu dob je u pravilu riječ o kupaćim gaćicama, dok za djevojčice imamo dvodijelne modele, poput onih trokutastih, najčešće jednobojnih ili ponekad na prugice. Ovdje je udobnost još važnija, jer igranje i plivanje ne smije biti sputano, a oblačenje mora biti krajnje jednostavno.

Kupaći kostim za djevojčiceKupaći kostim za djećace

Više o kupaćim kostimima za djecu

Što izdvajamo od naših ženskih kupaćih kostima i asortimana za plažu

Imamo ženski kupaći kostim svih veličina i boja, prilagođenih svakom tipu žene. Kod nas ćete u prvom redu pronaći odlične dvodijelne kupaće kostime, koji plijene pažnju svojim jarkim bojama i tropicana uzorcima. Osim toga, osvojit će vas lakoćom vezanja kao i održavanja. Ukoliko volite trokutaste modele, toplo vam preporučamo naše dvodijelne s vezanjem na leđima, a imamo i nekoliko modela push-upa u raznim plavim nijansama. Naši pripadajući donji dijelovi pružit će vam maksimalnu udobnost, dok će vam cijene omogućiti maksimalne uštede.