Pošaljite upit

Kupaći kostimi za nadolazeću ljetnu sezonu – odaberite najpovoljnije

Kupaći kostimi u prodaji su oduvijek bili pouzdani znak ljeta koje je pred vratima. Ove godine su ipak stigli ranije no inače pa smo neke od njih imali priliku ugledati već potkraj zime. Budući da su kolekcije proljeće/ljeto u punom zamahu, ženski kupaći kostim biti će sve češća pojava na policama trgovina. Osim njih je i ponuda kupaćih kostima za djecu i djevojčice sve raznovrsnija kao i kvalitetnija. Kako smo za vas pripremili klasične odjevne predmete iz ljetnog asortimana, počevši od ljetnih haljina do muških sportskih majica, nismo zaboravili ni na odjeću za plažu, pri čemu je kupaći jednostavno neizostavan.

više o kupaćim kostimima

Koje su sve opcije pri odabiru najboljeg ženskog kupaćeg kostima?

U odabiru ženskog kupaćeg kostima, koji je pravi za vas, najveću ulogu će imati, naravno, vaš stil i osobni ukus. Za početak, kupaće dijelimo na jednodijelne i dvodijelne, a postoje i različite podvrste kao i razne opcije kod oblačenja tj. kopčanja i slično. Trenutno su dosta popularni bandage kupaći kostimi na vezanje, na kojima se kopča može pojaviti eventualno kao estetski detalj, i dvodijelni push up, gdje top funkcionira slično kao proslavljeni wanderbra. Koji god da preferirate, ne zaboravite da je udobnost barem podjednako važna koliko i dojam, jer vas ne smije sputavati u plivanju ili sportovima poput odbojke u pijesku.

Kupaći kostimi

Kakva je ponuda u kategoriji kupaćih kostima za djevojčice?

Kod djevojčica je ponuda kupaćih slična kao i kod ženskih kupaćih kostima, s time da su uzorci i krojevi u pravilu nešto decentniji. Najčešći model kupaćeg za djevojčice je dvodijelni bikini, kod kojeg prevladavaju prugasti uzorci i živahne boje.  Naravno, kao što je to uvijek slučaj kod odjeće za mlađi uzrast, posebnu pažnju je potrebno posvetiti brojevima, koji se brzo prerastu. Ne zaboravite da je ovdje udobnost na prvom mjestu – kupaći mora biti ugodan za nošenje i brzo se sušiti na zraku, kako bi vašoj djevojčici omogućio nesmetano plivanje i igru na plaži.

Opremite svoje najmlađe za more s kupaćim kostimima za djecu

Kupaći za djecu su u pravilu jednostavnog dizajna – najčešće se pod njime podrazumijevaju kupaće gaćice te eventualno jednodijelni kostim za curice. Iako je odabir kupaćih kod djece nešto jednostavniji zadatak nego kod odraslih, obratite pažnju na veličinu i na – prianjanje. Premda su kupaći većinom od rastezljivog materijala, u pravilu likre, treba paziti da nije preuzak i da nigdje ne žulja, kao i da nije prevelik, kako ne bi učestalo sklizao s tijela. Naposljetku, možete birati između različitih morskih motiva, koje će oduševiti vaše mališane.

Kupaći-kostimi-za-djecu

Kupaći kostimi za djecu

Izaberite najbolju i najpovoljniju odjeću za plažu  – birajte Manu

Oduvijek smo bili poznati po kvalitetnoj odjeći po trajno niskim cijenama. Tako je i s kupaćima – imamo bogatu ponudu za sve ukuse i sve uzraste. Koju god odjeću za plažu izabrali, uvijek ćete proći najpovoljnije. Ove sezone pobrinuli smo se za trendi ljetnu odjeću, a kako biste uskladili svoje haljine i bluze s drugom odjećom za plažu, pripremili smo i retro kupaće kostime, koji će vas istovremeno oduševiti udobnošću i dizajnom. Nismo zaboravili ni na dječju liniju, a muškarci mogu potražiti kvalitetne i moderne kupaće gaće po vrlo konkurentnoj cijeni. Pratite naše kataloge za obavijesti o novitetima i akcijama, a učlanjenjem u MANA klub stječete dodatne popuste pri kupovini, čime ćete pri kupovini vaše nove ljetne odjeće više nego osjetno uštedjeti.