Skijaška odjeća za uživanje u najljepšem zimskom sportu

Skijanje je vrlo lijep i koristan sport i donosi zabavu u hladne zimske dane – ali samo ako smo obučeni u kvalitetnu skijašku odjeću.

U snijegu i hladu ruke nam se brzo smrznu, voda nam prolazi kroz ski jaknu i tresemo se od hladnoće, a to nije nimalo zabavno. Skijaška odjeća mora biti iz kvalitetnih, vodoodbojnih materijala, pogotovo skijaška odjeća za djecu. Skijanje je za djecu neprocjenjivo, su u prirodi, na snijegu i se kreću na svježem zraku, sve to iznimno vole, ali ako im je hladno i neugodno, se možda neće više baviti tim sportom. 

Ski jakne i hlače za skijanje, koje nude dobru zaštitu

Ski jakne moraju biti vodoodbojne i istovremeno moraju propuštati vlagu, koju tjelo proizvodi kot aktivnog kretanja. Ako nam je kod skijanja brzo vruće, je bolje obući tanje spodnje slojeve skijaške odjeće, da se ne znojimo previše. Hlače za skijanje trebaju biti iz jednakog materijala, koji je vodoodbojan i diše, da se znoj ne zadržava ispod gornjeg sloja, zbog čega bi bili mokri. U Mani smo kod odabira skijaške odjeće udovoljili svim ovim zahtjevima. U ponudi su muške ski jakne plave, crvene ili crne boje s odvojivom kapuljačom, koje štite od snijega i vjetra i imaju džep za ski kartu. Dopunjuju ih hlače za skijanje istog kvalitetnog materijala. Ženske ski jakne odlikuje istotako materijal, koji štiti od snijega i vjetra, i su lijepih crvenkastih, sivih ili crnih boja ili kombinacije tih boja. S hlačama za skijanje stvaraju harmoničan komplet. Hlače za skijanje imaju ojačan rub, koji sprijećava snijegu, da ne dođe unutra.  

Kvalitetna skijaška odjeća za djecu, da su na toplom i suhom

U Mani smo posebno pažnju posvetili skijaškoj odjeći za djecu. Vrlo je važno, da djeca zimi uživaju na svježem zraku i su aktivni, da se nauče skijati. U pravoj odjeći sve će biti jedna velika zabava. Praktično je, ako imaju skijašku odjeću upečatljivih boja, jer su tako lako prepoznatlljivi i roditelji ih mogu brzo vidjeti u grupi druge djece na skijaškoj stazi. U naši ponudi su ski jakne za dječke i djevojčice u lijepim plavim i ružičastim pa crvenim i zelenim tonovima i pored toga sjajnih kombinacija boja, onako kako djeca to vole. Sve ski jakne za djecu odlikuje materijal, koji štiti od snijega i vjetra i imaju džep za ski kartu, što je za djecu vrlo praktično. Svima je moguće odvojiti kapuljaču, što je dobro, jer je ne trebaju, kad nose kacigu, a u kapuljaču se nakuplja snijeg, ako djete padne. Hlače za skijanje imaju odvojive i podesive naramenice i su istotako od vodoodbojnog materijala, što je od iznimne važnosti, jer djeca kod skijanja puno puta padne i uz to voli se igrati u snijegu. Kombinezoni su pogodni za mlađu djecu. 

Skijaška odjeća za žene

Da smo na skijanju cjeli dan u dobrom raspoloženju i se možemo prepustiti ljepoti zimske prirode i zdravoj sportskoj aktivnosti, ključno je pronaći pravu skijašku odjeću. Takvu, u kakvoj nam je prijatno toplo i u njoj ostajemo suhi.

Rukavice su neophodan dio skijaške opreme   

Skijaške rukaviceBez dobrih rukavica je nemoguće skijati. Isto kao skijaška odjeća moraju biti rukavice iz materijala, koji ne prepušta vlage, da ruke ostaju suhe i tople. Za mlađu djecu su najbolje rukavice s jednim prstom i dobro je, da su duge, da štite od snijega. Za djecu je na skijanju dobro imati s sobom uvjek rezervne rukavice. U Mani imamo izabranu kolekciju rukavica za skijanje za djecu, žene i muškarce lijepih kombinacija boja, koje podudaraju ostalu skijašku odjeću iz naše ponude. Različite djelove skijaške odjeće je moguće međusobno kombinirati i stvarati moderan i zanimljiv izgled.