Vrijeme je za ljetnu odjeću!

Ljeto je vrijeme kad konačno možemo sa sebe skinuti tople zimske komade robe i osloboditi se u lepršavim haljinama, kratkim hlačama i tunikama ili kombinezonima koji su ove godine još posebno popularni. Mnogi od nas već zimi razmišljamo o ljetu i jedva čekamo da na sebe navučemo laganiju odjeću. More, sunce i vrućina – sve to nas zove da se skinemo! Želite i ovog ljeta biti u trendu? Zablistajte u modnim ljetnim komadima robe na poslu, osjećajte se opušteno u društvu i budite elegantni na zabavi.

Vrijeme je za ljetnu odjeću!

Kakvi su trendovi za dugo vruće ljeto?

Ovog je ljeta važno prije svega da se dobro osjećate, da ste sretni i zaljubljeni! To znači da su u trendu udobna i lepršava odjeća, pastelne i žive boje, cvjetni uzorci, resice i perje, seksi suknjice i još mnogo toga. Mana ljetna kolekcija pripremljena je u skladu sa svim ljetnim trendovima – ljetne haljinice s cvjetnim uzorcima, mornarske majice bez rukava, majice s kratkim rukavima ukrašene logotipima i zanimljivim potiscima, kratki ljetni kombinezoni za ležernu šetnju uz more i elegantni dugi kombinezoni za zaljubljene poglede na klupi gradskog parka. Pravi hit ovog ljeta predstavljaju i prozirne tkanine koje mogu puno toga pokazati, a naravno i sakriti.


Pastelne boje i mornarski uzorci

Jedan najvećih trendova ovog ljeta sigurno je roba u pastelnim bojama. Iako su one popularne već nekoliko godina, ove godine su još svjetlije i nježnije, baš kao naši osjećaji. Osim pastelnih boja ovog ljeta zablistajte i u ostalim bojama: koraljno crvena, živo žuta, mareličina, plava kao nebo. I naravno cvjetni uzorak. Jednostavno must have ovog ljeta.  Mornarski uzorci, tamno plava boja i sve povezano s morem – bilo to ručnik ili kupaći kostim, kratka majica ili suknja, haljina ili duge ljetne hlače – mornarsko je in!


Zar opet jenas?

Izgleda da je jeans postao legendom. On je zapravo stalo u modi i prati nas tako ljeti kako zimi. Ovog ljeta zablistajte u klasičnom jeansu, i to u tamnijoj verziji. Nećete pogriješiti ni ako na sebe navučete iskidane jeans skinny hlače i farmerice, hit osamdesetih godina. U svakom slučaju, jeans je siguran izbor! A i izbor je u Mani bogat!