Elegantna odjeća je uvijek lijepa i klasična

Kad dobijemo novi posao ili smo pozvani na neku posebnu prigodu, odjeća, koju imamo u ormaru i ju nosimo svaki dan i u slobodnom vrijemenu, nije prikladna. Za ovakve posebne trenutke potrebna je elegantna odjeća. Elegantna odjeća nije vezana na trenutne modne trendove, uvijek je lijepa i se ju može nositi. Izrađena je od vrlo kvalitetnih materijala, koji kod nošenja i održavanja ne promjenjuju oblika. Elegantna odjeća je klasično oblikovana, nevtralnih boja i bez nepotrebnih dodataka. Kao takva nema rok trajanja i ju možemo nositi danas ili pohraniti za buduću posebnu prigodu za nekoliko godina.

Elegantna odjeća za svaki dan

Elegantne haljine ćine svaku ženu posebnu     

Elegantne haljine su oblikovane po tijelu, u lijepim, ravnim linijama, a ne smiju biti ni preuske ni preširoke. Materijal je vrhunske kvalitete. Elegantne haljine nemaju šarene uzorke, uvijek su u nevtralnim bojama, kao što su crna, bijela, siva, bež, tamnoplava, tamnozelena. Tu nije mjesto za kratke suknje ili majice i bluze s dekolteom. Elegantne haljine i suknje imaju dužinu malo ispod koljena. Najbolji je klasičan, jednostavan, ravan oblik haljine, bez suvišnih dodataka, možda s manjim podudarcima, koji daju haljini još svečaniji izgled. U Mani smo za posebne prilike pripremili elegantne haljine u crni i tamnozeleni boji, ravne silhuete, bez rukava. 

Hlače ćine vrlo elegantan izgled

Ne samo haljine ili suknje i u hlačama mogu žene izgledati vrlo elegantno. Najbolja boja za elegantne hlače je crna, a i tamnosivai tamnoplava. Hlače za elegantan izgled su većina uske, a mogu biti i široke. Obavezno su lijepo oblikovane, vrhunski izrađene i materijal ostaje lijep i kad se nosi. Uske elegantne hlače lijepo naglašavaju lik žene. Elegantni izgled hlača je treba dopuniti s elegantnom majicom ili bluzom lijepog dizajna, a u hladnjiem dijelu godine još s vestom ili jaknom. Naše elegantne crne hlače su uske, lijepih linija. Uz njih je najljepša majica u bijeli ili crni boji. Naš vrlo elegantan crni kaput je vrhunac ovako sastavljenega outfita, u kojem možemo ići na svaku prigodu i je primjeran za svaku posebnu priliku. To je dokaz, da elegantna odjeća nije dosadna ili bezlična, nego je sofisticirana.

Elegatna odjeća za žene

Za hladnije dane se mogu kombinirati s crnom vestom ili se može preko njih obući vrlo lijep crni sako ili tamnozelenu jaknu.

Elegantna odjeća nije rezervirana samo za žene

Isto kao žene moraju biti i muškarci u posebnim prilikama ili na poslu odjeveni u elegantnu odjeću. Kod njih je izbor elegantne odjeće uži i se sastavlja od elegantnih hlača, košulja, sakoja i kravate. U tom rasponu su moguće brojne kombinacije boja i dizajna. U Mani smo u ponudu uključili klasično elegantan crni sako i crne hlače, s kojima se može za svaku priliku izabrati druga boja košulje pa dobijemo svaki put nekoliko drugačiji izgled. Košulje su većina jednobojne, u pastelnim tonovima ili crne, sve iz visoko kvalitetnih materijala. Elegantne odjeće za muškarce nema bez kravate, koja joj daje onaj zaključni elegantni ton. Ovako obućen muškarac može ići na svaki događaj ili poslovni sastanak. Zajedno s ženom, odjevenom u elegantnu haljinu ili elegantne hlače pa majicu i jaknu ili kaput, može u takvoj elegantnoj odjeći prisustvovati obiteljskim događajem, proslavam pa čak i vjenčanjem. Svaki muškarac bi zato u ormaru trebao imati barem jedno elegantno odjelo, koje bi mu služilo dugu vrstu godina, jer elegantna odjeća je za sva vremena i ne gubi vrijednosti.