Svečana odjeća za elegantne prilike - svečane košulje, bluze, elegantne hlače itd.

Svečana odjeća važan je dio ženske odjeće Mana. Svake godine za vas pripremamo dvije glavne kolekcije, jesen-zima i proljeće-ljeto. Međutim, svečana odjeća uvijek je dio našeg prodajnog asortimana. Ne samo svečana odjeća, sva odjeća Mana uvijek je trendovska jer prati sve važne modne smjernice. U našem prodajnom asortimanu nalaze se prekrasne i udobne svečane košulje, svečane bluze od čipke, elegantne hlače, suknje i haljine. Modeli odjeće različiti su pa smo sigurni da će svaka žena, neovisno o njezinu ukusu i stilu, naći nešto za sebe. U našoj su kolekciji i svečaniji komadi odjeće za djecu. Tako možete za svoju curicu izabrati prekrasne dječje haljinice u različitim bojama, uzorcima i modelima. A i muškarci će naći nešto za sebe.

Svečana odjeća za sve ukuse

Naša je odjeća, pa tako i svečana odjeća, izrađena iz najboljih i najkvalitetnijih materijala. Prijatna je na dodir i laka za održavanje. I nakon puno pranja ona ostaje takva kakva mora biti. Svaka žena ima svoj stil i ukus. Na to smo mislili i mi kad smo pripremali kolekciju svečane odjeće. Neke žene bolje se osjećaju u haljinama. Za njim smo pripremili bogat izbor svečanih haljina, dugih i kratkih. Koji vaš omiljeni stil haljine? Modeli su različiti. Od jednobojnih svečanih haljina pa sve do šarenih haljina i haljina s cvjetnim uzorkom koje su pravi hit ovog ljeta. U kombinaciji s prekrasnom torbicom i cipelama zablistat ćete na svakoj zabavi. Osim svečanih haljina naša kolekcija obuhvaća i svečane suknje koje možete kombinirati s svečanim košuljama. A tu su i bluze od čipke. Elegantne bluze u kojima ćete izgledati odlično, a tako ćete se i osjećati.

Svečana odjeća - bluzaElegantne hlače Ženska jakna

Ženske košulje

Ženske košulje predstavljaju tipičnu žensku odjeću koja ne smije faliti u nijednom ženskom ormaru. Košulje su idealan komad robe jer ih možemo kombinirati ne samo uz elegantne hlače, već i uz jeans ili suknju. Košulje mogu biti elegantne, takve su svečane košulje, ili sasvim svakodnevne što znači da ih možemo nositi za svakodnevne obaveze, za posao ili za šetnju gradom. Žene obožavaju košulje iz više razloga. Jedan je od razloga da su košulje jako udobne i prozračne, a u njima svaka žena izgleda fantastično. Ako idete na neku svečanu zabavu ili na večeru ženska je svečana košulja odličan izbor za tu priliku. Ženske elegantne košulje mogu biti bez dugmadi sa zanimljivim detaljima ili mogu imati dugmad. Takve su klasične ženske svečane košulje. Također mogu ženske košulje imati visoku kragnu, možemo je svezati trakom ili je možemo nositi otkopčanu. U našoj ponudi zaista možete naći različite modele košulja, a za žene punijeg stasa pripremili smo posebnu ponudu elegantnih svečanih košulja. Kvalitetni materijali i izrada, zanimljivi modeli i dizajni - sigurni smo da će svaka žena naći nešto za sebe.

Crna haljina za ženeŽenska haljinaHaljina ženska crna sa točkicama


Svečane bluze i hlače za klasičan tip žene

Neke žene vole klasiku i samo klasiku. Za njih smo pripremili širok izbor svečane odjeće odnosno svečanih bluza i hlača. Svečane hlače dostupne su u različitim bojama i modelima te veličinama. Možete ih kombinirati s prekrasnim bluzama. Jako su popularne svečane bluze od čipke koje su pravi must have ovog ljeta. Čipka na bluzi ili na hlačama prekrasan je detalj koji će privući puno pogleda. Elegantne ženske hlače možete obući za posao, a možete ih obuči i na zabavu ili večeru. One su jako udobne za nošenje u takvim prilikama. Zašto ne biste odlično izgledali na zabavi i tako se osjećali? Provjerite našu ponudu na web stranici i zatim se uputite do vama najbliže Mane. Svečana odjeća vam je na dohvatu ruke.

Duge i kratke ženske haljine

Dok neke žene vole hlače druge radije obuku haljinu. Svečana odjeća Mana obuhvaća različite modele ženskih haljina: duge svečane haljine i kratke svečane haljine. Kod pripreme kolekcije mislili smo i na buduće mame i za njih pripremili prekrasne svečane haljine. Ne zaboravite - Mana je sinonim za eleganciju i svečanu odjeću!