Pošaljite upit

Opuštena, moderna i ženstvena – idealna odjeća za trudnice 

U trudnoći se u životu trudnice sve brzo mjenja, a to ne znači, da se mora trudnica odreći svog osobnog stila i da je odjeća za trudnice neprivlačna i zastarjela. U današnjem vrijemenu je odjeća za trudnice stilski dizajnirana i prati  modne trendove.

Ovo je najljepše vrijeme u životu žene i želi ga u potpunosti iskoristiti.

Trudnice

S modernom odjećom za trudnice još podudarimo svu ljepotu trudne žene, njen novi oblik i promjene, koje doživljava. Svaka trudnica bira onu odjeću, u kojoj se najbolje osjeća, jer je to u tom trenutku najvažnije – pa neka su to lijepe haljine za trudnice, udobne majice, tajice ili traperice, koje od nekad voli. To, da može trudnica ostati vjerna svom stilu odijevanja, daje ji dodatno sigurnost u tom turbulentnom periodu.

Mana svojom kolekcijom odjeće za trudnice slijedi sve potrebe i želje budućih mama i im omogućava, da mogu s Maninom modom vrijeme trudnoće provesti ugodnim osjećajem, da biraju po svojoj osobnoj sklonosti i stilu.

Trudnica na poslu i u poslovnom svijetu – nikad ljepša   

Trudnica mora još neko vrijeme raditi i ići na posao dok ne ide na porodiljni dopust. Obaviti mora svoj posao i dovršiti projekte. Poslovni izgled se može postići i s odjećom za trudnice. Za na posao mora birati udobnu i lijepu odjeću za trudnice, u kojoj će bez problema preživjeti radni dan. Takvu nađe u Maninoj kolekciji.  Udobna i ljepršava haljina za trudnice u lijepoj boji ili rastezljive hlače za trudnice i tunika ili dulja majica za trudnice i buduća mama je pripremljena za na posao. Takva odjeća joj neće stvarati nevolje. Manine udobne hlače za na posao su crne boje za lakše kombiniranje i elegantnog izgleda i jednostavno rastu trbuhom. Tunike i majice za trudnice su zaista prelijepe, u njima će trudnica zasijati. Manina tunika je vrlo elegantna, za dobrobit trudnice je iz prirodnog materijala, iz viskoze, koja mekano pada. Majice za na posao su udobne, a također stvaraju profesionalni izgled. Mogu biti jednobojne ili s decentnim uzorcima. I jer se Mana brine o zdravlju trudnice su i majice za na posao iz prirodnog materijala. S Manom je buduća mama u sigurnim rukama.

Udobne hlače za trudniceElegantna haljina za trudnice

Za slobodno vrijeme i aktivnosti moderna odjeća za trudnice

U slobodnom vrijemenu neka trudnica obuće najomiljeniju odjeću, koju voli nositi već čitav život. Ako je do trudnoće nosila modernu odjeću i traperice, nema razloga, da se tako ne obuće i u trudnoći, ako tako želi. Možda se upisala na jogu za trudnice ili neku drugu vježbu. Tajice ili udobne hlače i majica za trudnice su idealno rješenje za maksimalno udobnu vježbu. Samo zavirite u Manine trgovine i na dosegu ruke su vam sportske majice i moderne tajice. Naravno i traperice u crni i tradicionalno plavoj boji. Sve po ugodnim cijenama, da si svaka buduća mama može priuštiti modernu odjeću za trudnice.

Vrijeme je za pripremu na veliki događaj – u udobnoj odjeći

UMajica za trudnice Mana zadnjim mjesecima si mora trudnica uzeti vrijeme za odmor. Kad se odmara kod kuće, joj ništa ne smije smetati, najmanje odjeća za trudnice. Na prvome mjestu je udobje, odjeća je ne smije ograničavati kod kretanja ili kod odmaranja. Tajice i sportska majica za trudnice iz pamuka su odlično rješenje. Ili široka haljina za trudnice, u kojoj je u ljetnim mjesecima prijatno hladno, a u hladnijem dijelu godine prijatno toplo, ako trudnica obuče pod haljinu tople tajice. Mana je dobro opskrbljena udobnom odjećom za trudnice, koja jih mazi s prirodnim materijalima, prijatnim dizajnom i toplim bojama. Neke njihove majice imaju zabavne natpise i su kao naručene za slobodno vrijeme i za stvaranje dobre volje i pozitivne atmosfere. Manina odjeća za trudnice ispunjuje sva očekivanja i podupire zdravlje trudnice.