Ženski kupači kostimi za svaku ženu

Ženski kupači kostimi uskoro će postati neophodan dio odjeće. Dolazi naime ljeto i vrijeme kupanja u moru, rijekama, jezerima i bazenima, pa čak i izležavanja na suncu, pa makar na domaćoj terasi. Jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim tako će postati nešto bez čega jednostavno ne ide.

Iako je odjeća za kupanje baš uvijek podvrgnuta modi i tako su baš modne smjernice one koje odlučuju koji model izabrati, jeftiniji donose jednu veliku prednost. Možete ih nabavite više, pa tako možete mijenjati modele koje nosite i tako svaki put izgledati drukčije ali još uvijek božanstveno. Jeftini ženski kupači kostimi online uz to još su jednostavno dostupni, a na jednom mjestu možete vidjeti sve različite modele.

jednodijelni-zenski-kupaci-kostimi


Jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim – koji je pravi za vas?

Jednodijelni ili dvodijelni model – to je sad pitanje, mogli bi reći u šali. Ali u stvari to ponajviše zavisi od vašeg ukusa. Ako se odlučite za jeftinije modele bez problema možete izabrati i jedno i drugo, pa ćete tako moči mijenjati modele kako vam bude volja.

Ženska odjeća za kupanje je jako raznolika. To je sasvim normalno, jer su i ukusi žena stvarno različiti. Neke vole jednodijelne, a druge dvodijelne modele. Neke vole modele u jednoj boju, druge više vole uzorke ili čak različite likove i slike, koji će odjeću napraviti još više jedinstvenu. Neke se zaklinju na jednostavne modele jednostavnih linija i bez raznih dodataka. A druge više vole neobične modele i moderne linije odječe za kupanje. Kakva žena ste vi, koji je vaš ukus? To je prvo pitanje na kojeg si morate odgovoriti prije nego što odlučite koji je model najbolji za vas.

Ali iako je ukus najvažniji, modni gurui govore o tome, da je kod odabira modela u obzir potrebno uzeti i figuru, pa čak i godine. Šta misle s tim?

Kupači kostimi za starije žene običnu su nešto suzdržaniji nego modeli za mlade djevojke. To ne znači, da su takvi modeli dosadni. Daleko od toga. Nego samo znači, da je oblik modela nekoliko jednostavniji, a uzorak na njemu primjerniji za starije žene. One, recimo, dosta puta vole cvjetne uzorke, a rijetko odabere modele sa modernim napisima i slikama. Dali će se odlučiti za jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim zavisi ponajviše od njihovog ukusa.

dvodijelni-kupaci-kostim

Ženski kupači kostimi za punije isto tako su različiti ali obično nekoliko suzdržaniji. Takve žene više puta odaberu jednodijelne modele, a ljepše im stoje jednobojni ženski kupači kostimi. Oni mogu biti uljepšani kakvom slikom ili modernim napisom ali bolje, da nisu puni uzorka. Isto tako punijim ženama obično ljepše stoje modeli u tamnijim bojama.

Ako na kratko predstavimo smjernice za različite tipove figure, onda bi bio odabir kupače odječe približno takav:

- Ako imate figuru kruške, odlično će vam pristajati volani. Na takav način vi ćete pažnju preusmjeriti na gornji dio tijela. Isto tako dobar odabir bit će živahniji gornji dio i jednobojni donji dio odječe za kupanje.
- V izrez je dobar za žene sa figurom u obliku jabuke. U tom primjeru odaberite jednodijelni model, koji će vas vizualno izdužiti i stanjiti.
- Najzahvalnija je figura pješčanog sata. Možete birati tako između bikinija kako između drugih modela, kao što su takvi bez naramenica ili različitih zanimljivijih linija.
- Ako ste atletski tip s manje oblina, izaberite jednodijelni model koji naglašuje gornji dio ili dvodijelni model sa niskim gaćicama na vezanje.
- Ako imate figuru u obliku obrnutog trokuta izaberite model koji ima naglašene gaćice. One mogu biti sa uzorkom ili živahnih boja.

jeftijini-kupaci-kostim-za-zene


Ženski kupači kostimi: kako izabrati broj?

Ako ćete odjeću za kupanje kupovati u živo, onda možete različite modele probati na mjestu i vidjeti, koji vam najviše odgovaraju. Ali ako odjeće iz bilo kojeg razloga ne možete probati, onda izaberite broj pomoću ovih informacija:

- kakav je vaš opseg prsa ispod prsnog koša;
- kakav je opseg vašeg prsnog koša morate izmjeriti i preko grudi - mjerite na mjestu gdje su vaše grudi najveće, to znači preko bradavica i bez grudnjaka;
- kakav je vaš opseg oko kukova.

Važne su i naramenice odjeće za kupanje, koje ne smiju biti ni pretijesne, a ni previše labave. Grudnjak bi morao lijepo pokrivati vaše grudi i davati im dobru oporu. A gaćice moraju biti najprije udobne. Znači, ne smiju vas ni stezati, a ne smiju ni kliziti sa vas. Oboružani svim ovim informacijama, vi ćete sigurno naći pravi broj za vašu odjeću za kupanje.


Jeftiniji kupači kostim može biti još uvijek moderan

Kad ćete tražiti odjeću za kupanje, obiđite trgovine Mana – možete u živo, a možete i preko web stranice. Tamo čete naći puno različitih modela za svaki ukus i oblik figure. Osim toga, tamo vas čekaju jeftiniji kupači kostimi nego na mnogo drugih mjesta, tako ćete bez problema odabrati i više modela te tako baš svaki dan na plaži izgledati drukčije i atraktivno.

Nude različite boje i uzorke, a modeli su interesantni kako za starije tako i za mlađe žene. Rado će vam i savjetovati koju odjeću izabrati, da bi najviše istaknuli svoje atribute.

kupaci-kostimi-za-starije-zene