Bebe vole mekanu, a curice modernu dječju odjeću

Zima je za roditelje puna brige o tome, kakva neka bude djećja odjeća, da će djetetu biti toplo i prijatno, kad ide van. Manja djeca brže gube tjelesnu toplinu, jer imaju manju sposobnost, da se ugriju kao odrasli, zato se brže prehlade. Djete mora biti od glave do nog obućeno u toplu djećju odjeću, jer bolje je zaštiteno od mraza, manja je mogućnost, da će se razboljeti. Djetetu je nabolje obući više slojeva odjeće, vanjski sloj ga mora štititi od vlage, vjetra, snijega. Na hladnoću su najosjetljivi glava, uši, ruke i noge. Bez kape i rukavica je djećja odjeća zimi nepopuna. Za bebe, curice i dječake je tako treba izabrati toplu i vodootpornu djećju odjeću, koja mora biti i lijepa i stilska. Sve to znaju u Mani, gdje je podudarak na kvalitetni dječji odjeći.

Dječja odjeća

Odjeća za bebe djevojčice je mekana i puna slatkih detajla

Zimska odjeća za bebeBebe djevojčice volimo obući u ljepu dječju odjeću a zimi mora biti odjeća i dovoljno topla. Kao prvi sloj odjeće je najbolji bodi s dugim rukavima, kojeg mogu bebe nositi kod spanja i kod igre, preko bodija bebama obućemo još kombinezon, da se ne raskriju i imaju cijelo tijelo pokrito. Danom nose hlače ili tajice s elastikom u pojasu, da su dovoljno udobne. Pored hlača dobivaju još majicu, koje su, kao i ostala odjeća za bebe djevojčice, u lijepim pastelnim i ružičastim tonovima i s ukrasima. U Mani znaju, šta se bebam sviđa, i nude još preljepe komplete za ženske bebe, koji sastoje od hlača, majice i veste. Boje i uzorci stvaraju ljepu cjelovitu sliku. Materijali za odjeću za bebe djevojčice su naravni, najviše se koristi pamuk. Veličine za dječju odjeću počinju sa brojem 50 – za novorođeno djete, najveći broj za djecu je 170. Zimi ćemo bebu djevojčicu za van obući u podstavljenu jaknu, da ju prijatno grije.

Curice vole modernu i stilsku odjeću   

Dječja odjeća za curiceOdjeća za curice je sasvim posebna, vole lijepe, svijetle boje i ukraske na odjeći, svi detajli su važni. Puno im već znaći, da su obućene po zadnjim trendima i da njihova zimska jakna nije samo topla i otporna na vjetar i snijeg, nego i modernog izgleda. Vole već same birati odjeću i odlučivati, što će nositi. Oduševit će ih Manin odabir, koji ukljućuje među djevojčicama vrlo popularnu odjeću. Za zimu su kod odjeće za curice u trendu i vrlo popularne tajice, traperice i hlače u raznim bojama, na večini su uzorci. Majice su zabavne, s natpisima ili slikama, lijepo se s njima kombiniraju veste i tople jakne sportskog dizajna. Tunike su istotako omiljena odjeća za curice pa i pisane haljine i suknje. I za curice su pripremljeni kompleti hlača i majica, gdje se boje i dizajni sjajno nadopunjuju.

Zimi je vrlo važna ponuda toplih jakana i kaputa kvalitetnih materijala, a curicam će se sviđati još vezene rukavice i lijepe kape ružičaste i crvene boje, curice, koje vole mačke, može izabrati kapu s njenim likom.

Sportska odjeća za djecu je vrlo udobna       

Djeca vole sportske djelatnosti u slobodnom vrijemenu i u školi, a zato trebaju posebno sportsku odjeću, koja je udobna i dopušta slobodno kretanje. Takve su trenirke, kompleti s sportskim hlačama i vestom s kapuljačom, a mogu se nabaviti i hlače i veste posebno i međusobno kombinirati. Za vanjske aktivnosti su u hladnijem vrijemenu nužne jakne. U Mani su boje za jakne podjeljene: jakne za dječace su u plavim tonovima, a za djevojčice u ružičastim bojama. Posebna sportska odjeća za djecu je odjeća za skijanje. Mana ima i kvalitetnu kolekciju sportske odjeće za skijanje, koja djecu štiti