Pošaljite upit

Zimska odjeća je pravi saveznik u hladnom zimskom vrijemenu

Zimska odjeća mora izdržati sve izazove zime, snijeg, kišu, hladnoću, vjetar. Da je zaista učinkovita, je treba odabrati kvalitetnu zimsku odjeću. Zimske kape, jakne za zimu i zimski kaputi su obavezan dio odjeće u hladnom dijelu godine. Najmlađe je treba zaštiti od hladnoće, kad idu van. Za to postoji specializirana zimska odjeća za bebe, koja je posebno prilagođena za njihove potrebe.

Ai zimi želimo u odjeći izgledati moderni i ukorak s trendovima u Mani nudimo kolekciju zimske odjeće za cijelu obitelj, koja udružuje sve karakteristike tople odjeće i moderan dizajn.

Puno topline se gubi kroz glavu      

Zimske kape za curiceU veliki hladnoći bez obzira na to, kako se obućemo, bez kape na glavi nećemo se ugrijati. Veliki dio topline se naime gubi kroz glavu, stoga je dobro imati zimsku kapu uvijek sa sobom, kad idemo van. Nepogrešljiva je kod svih zimskih sportskih aktivnosti, a dobrodošla je istotako kod šetnje kroz grad. Kod sportske aktivnosti ćemo izabrati toplije zimske kape, možda s uzorkom i sportskog dizajna, a za na posao ili šetnju po gradu prikladnija je elegantnija zimska kapa, koja je istovremeno zanimljiv modni dodatak i dopunjuje cjelokupan izgled. Najbolje je imati više kapa raznih boja, da ih možemo kombinirati s ostalom zimskom odjećom.

Baš zato imamo u Mani zimske kape u raznim bojama i stilskim rješenjima. Kao što oćekivano je za žene i djevojčice odabir zimskih kapa veći, birati mogu između različitih dezena i boja, a za muškarce i dječake je odabir skromniji i praktičniji, sužen je na boje, koje se mogu nositi s svom zimskom odjećom.

Jakne i zimski kaputi su uvijek moderni

Zimske jakne za ženeJaknu za zimu ili zimski kaput obućemo preko ostale odjeće i več smo spremni za izlazak u zimski dan. Tako praktični su ovi osnovni djeli zimske odjeće. Posebno jakne za zimu so vrlo popularne, jer su svestranske, različito su oblikovane i tako pogodne za sport ili za na posao. Zimski kaputi su elegantni, klasičnog dizajna. U Mani smo zbog velike potražnje pripremili zaista širok odabir vrlo različito oblikovanih jakni za zimo. Kod nas se uz pogodnu cijenu svaka žena, muškarac ili djete može odjenuti u lijepu jaknu ili zimski kaput. Naše ženske jakne i zimski kaputi su vrlo lijepi i sa zanimljivim detajlima, koji privuće poglede. U ponudi su i posebne jakne, za one, koje žele malo drugačiji izgled. Tako se može mlade i manje mlade žene i djevojke obući u jaknu za zimu ili zimski kaput sasvim modernog ili klasično elegantnog stilskog rješenja.   

Bebe bi se trebale zimi dobro umotati u odjeću

Zimska odjeća za bebe i djecaBebe su osjetljive na hladnoću i treba ih je toplo odjenuti, da se ne prehlade. Mladi roditelji to znaju i srećom je ponuda zimske odjeće za bebe bogata. Tako i kod nas u Mani. Pobrinuli smo se, da imaju bebe na raspolaganju sve, što im treba, da ostanu zdrave i zimi. Bodyji imaju u tom djelu godine naravno duge rukave, su iz čistog pamuka i krasi ih zabavna figurica ili natpis. Onda zimska odjeća za bebe donosi kombinezone ili hlače i majice, a i slatke komplete hlač, majice i veste, gdje je sve međusobno usklađeno, što je vrlo praktično. Djevojčice vole ružičastu boju i haljine, majice, hlače ili jakne ne smiju biti bez te boje. Bebe vole i modernu odjeću, kao što su traperice. Bebe već znaju, što im se sviđa i žele biti lijepo odjevene, a i roditelji su zadovoljni, kad je beba odjevena u slatke haljinice i zabavne majice i lijepe komplete, tople jakne i zimske kape.