Pošaljite upit

Personalizirani otirači koji pristaju i uljepšavaju vaš prostor


Personalizirani otirači odgovaraju vašem prostoru onako kako ste ih zamislili. Možete sami dizajnirati svojih personalizirani otirači koji će vam povećati atraktivnost vaših prostora i omogućiti vam da ga impresivno ukrasite s izgledom koji najbolje odgovara vašoj tvrtki.

Personalizirani otirači sami odaberete kako će vaš otirač izgledati s bojama, slikama ili tekstom koji vam se dopada. Za personalizirani otirači možete koristiti logotipom vaše tvrtke ili fotografiju. Personalizirani otirači obuhvaća kućne otirače, tradicionalne otirače protiv blata i stilska rješenja koja odgovaraju vašem korporativnom imidžu.

Personalizirani otirači su jednostavno i pristupačno rješenje koje svakodnevno osigurava besprijekoran izgled i čistoću. Visoka najlonska vlakna naših otirača vrlo su učinkovita u zaustavljanju vode, pijeska, prašine i blata, a gumena donja strana osigurava da se podloga ne kliže, što je važan čimbenik u osiguranju sigurnosti.

Kada želite personalizirani otirači prvi korak je odlučiti želite li klasični otirač ili ergonomski otirač za svoj interijer. Ergonomski služe kao stimulacija za neprirodno opterećene mišiće i zglobove, posebno kod dužeg stajanja, ali ako otirač želite koristiti samo za ljude koji hodaju, odaberite klasični otirač.

otirači za ulazna vrata smedje boje

Otirači za ulazna vrata najvažniji dio svakog stanovanje


Otirači za ulazna vrata su prvo što čovjek vidi prije ulaska u kuću. U tu svrhu možete dizajnirati svoj poseban otirač za ulazna vrata kojem će svi biti zadivljeni prije nego uđu u vašu kuću. Otirači za ulazna vrata zaustavlja tešku prašinu i vodu koja se prenosi kroz ulazna vrata. Površinska tekstura sprječava klizanje, što je važan faktor sigurnosti.

Gotovo sva prljavština u zgrade ulazi kroz ulazna vrata, a nalazi se na cipelama posjetitelja. Posebno se zimi na ulazu stvaraju blatne lokve iz kojih se prljavština dalje širi po svim dijelovima zgrade. Prljavština, blato i vlaga značajno smanjuju higijenski standard na radnom mjestu. 

Ulazni otirači će spriječiti prijenos prljavštine u unutrašnjost objekta i time vidljivo poboljšati imidž vaše tvrtke. Bez obzira vodite li luksuzni hotel ili restoran, supermarket ili poslovnu zgradu, prljavština na podu nije dobra za vaš ugled.

Otirači za ulazna vrata izrađeni od sintetičkog izdignutog tkanja i pamuka pomažu održati prostorije čistima zadržavanjem pijeska, blata i prljavštine. Zahvaljujući gumenoj podlozi otirači za ulazna vrata također ostaju na mjestu, što povećava sigurnost.

otirač sa logom firme zelene boje sa napisom škoda


Otirač sa logom firme koji pružaju izvrsni izgled i čistoću


Otirač sa logom firme može se postaviti bilo gdje i izrađen od različitih materijala. Otirač s logotipom firme je dobra reklama za firmu, ako se postavi ispred ulaznih vrata, ne samo da će spriječiti ulazak blata i vlage, već će ljudi moći zapamtiti vaš logo.

Pobrinite se da vaši zaposlenici budu zadovoljni i opremite zgradu čistim ulaznim otiračima s logom firme. Vaši će zaposlenici cijeniti čisto radno okruženje, a čistoća prirodno pridonosi boljem zdravlju i kondiciji zaposlenika. Čistim radnim mjestom s otirač sa vašim logo firme  možete smanjiti učestalost bolesti, a posebno tijekom kritičnih jesenskih i zimskih mjeseci kada je čisto radno okruženje zaista važno.


Čisti otirači s logotipom dat će vašem poduzeću naočit izgled


Otirači s logotipom pri ulaz u zgradu, ured ili trgovinu ostavlja prvi dojam na vaše kupce. Prljavština, vlaga ili, u najgorem slučaju, klizanje ostavit će vrlo negativan dojam. Ulaz je vrlo prometno mjesto kroz koje prolazi svaki posjetitelj pa se pobrinite da bude uredan i čist sa otirač s vasem logotipom. Otirači s vašim logotipom u svim veličinama i bojama kao i materijali mogu se pronaći i naručiti od Lindstrom.

otirači s logotipom zelene boje u vcjiečarnici