Pošaljite upit

zimska radna jakna narančasta

Zimska radna jakna rađena po narudžbi i dimenzijama posebno za Vas


Zimska radna jakna omogućuje normalnu obavljanje tipičnih poslova na nižim temperaturama. Prvo što bi radna zimska jakna trebala pružiti je udobnost pri nošenju i zadržati toplinu. Radnu zimsku jaknu  moguće je izraditi po narudžbi u različitim veličinama uz kombinaciju različitih materijala.


Zimska radna jakna razlikuje se ovisno o djelatnosti u kojoj radite i koji je vaš radni zadatak. Primjerice, ako se bavite metaloprerađivačkom industrijom, zimska radna jakna trebala bi vas zaštititi od udara strugotine s viših temperatura. Ujedno, radna jakna zimska ima nekoliko otvora na koje se mogu staviti razni alati poput metro kalibra i slično.


Zimska radna jakna zimska za sezonske radnike među ostalim, posjeduju džepove s unutrašnje strane kako njihov sadržaj ne bi nehotice ispao u proizvodnu liniju, a gumbi nisu plastični, već metalni i sigurnije pričvršćeni za tkaninu.

zimsko radno odijelo čovijek sipa beton iz cijevi

Zimsko radno odijelo dizajnirano prema vašim zahtjevima


Zimsko radno odijelo ne samo da treba biti dizajnirano i izrađeno tako da svaki radnik može normalno obavljati svoj posao, već treba biti izrađeno prema posebnim međunarodnim standardima. Prilikom proizvodnje sladoleda zimsko radno odijelo dosta se onečišćuje jer je riječ o polutekućoj smjesi i upravo iz tog razloga postoji potreba za njezinom redovitom promjenom i besprijekornom čistoćom.

Zimsko radno odijelo treba da zaštiti zaposlenika - sigurna i funkcionalna radna odjeća štite radnika od opasnosti pri radu, zaštita na radu - u prehrambenoj industriji, farmaceutskoj industriji a posebno na području zdravstvene zaštite, higijena radne odjeće te zaštita na radu vrlo su važne. Zimska radna odjeća također govori o vašoj profesiji i pomaže identificirati zaposlenika. Zimsko radno odijelo vlastitog dizajna i logotipa omogućuje reklamiranje vaše tvrtke.

Zimska radna odijela može sadrži ime nositelja, tako da se kolege upoznaju jedni s drugima.


Zimska radna jakna po super cijeni


Zimske radne jakne cijene ne bi trebala utjecati na izbor kvalitetnih materijala za nju, koji će zaštititi vaše zaposlenike od vanjskih utjecaja. Treba nam biti jasno da će svakim konkretnim dizajnom ili kombinacijom više materijala za veću korist zaposlenika, cijena zimske radne jakne biti veća. Ali najčešće se kod narudžbe zimske radne jakne naručuje veći broj za sve djelatnike kako bi cijena bila povoljnija.

Kod narudžbe većeg broja zimskih radnih jakni treba voditi računa da je ona prethodno testirana i da su zaposlenici njome zadovoljni. No, ako vam cijena zimske radne jakne ne odgovara, možete je iznajmiti na određeno vrijeme od Lindstroma i nakon toga odlučiti hoćete li naručiti veći broj za kupnju kod njih ili ih zamijeniti za neke nove.

U cijenu zimske radne jakne treba uključiti čišćenje, odnosno uklanjanje vidljive nečistoće, te higijensko čišćenje, kojim se uklanjaju nevidljive nečistoće, bakterije i drugi uzročnici bolesti.Radni kombinezoni zimski u Lindstrom za vaše poduzeće

V Lindstrom tvrtki nudimo prava rješenja za radne kombinezone zimske za poduzeća i organizacije svih veličina i na različitim područjima – u zdravstvu i održavanju, od prehrambene do metalne industrije. Testirani, izdržljivi materijali i prikladna radna odjeća o kojoj brinemo na najprimjereniji način osiguravaju sigurnost i uredan izgled zaposlenika.

Što možete očekivati ​​od Lindstoma za vaše radne kombinezone zimske: procjena potreba i naručivanje, pranje i održavanje, odlaganje i recikliranje, dostava i skladištenje.

Naša usluga uključuje skladištenje, pranje, održavanje i popravak zimsko radnih kombinezona. Također pridajemo posebnu važnost zamjeni radne odjeće u slučaju fluktuacije zaposlenika. Dotrajalu radnu odjeću ćemo po potrebi zamijeniti s novom.

Čistu i održavanu odjeću isporučujemo tjedno u ormariće zaposlenika ili na unaprijed određeno mjesto. Prljavu odjeću odvezemo i postupak ponavljamo svaki tjedan. U slučaju sezonskog rada i povezanih promjena, također ćemo pravilno uskladištiti vašu radnu odjeću.

radni kombinezon dva radnika u narancastom i zelenom kombinezonu