Najam radne odjeće donosi prednosti tvrtki i zaposlenicima

Radnu odjeću u tvrtki možemo usporediti s učinkom, koji ima mazivo za motor – s njim motor lakše i bolje radi, njegova efikasnost je puno veća i motor je prosto nezaustavljiv. Tako radna odjeća u tvrtki daje zaposlenicima potjecaj i radni entuzijazam, najprije zbog osjećaja pripadnosti tvrtki i pripadnosti uspješnoj radnoj ekipi. Veća učinkovitost zaposlenika, kojima tvrtke osiguraju radnu odjeću, je dokazana - stoga se sve više tvrtki odlućuje za najam radne odjeće kot pouzdanih tvrtki za iznajmljivanje radne odjeće. Jedna od vodećih evropskih tvrtki za iznajmljivanje radne odjeće je finski Lindstrom.

Zašto iznajmljivati radnu odjeću?

Najam radne odjeće je za tvrtke idealan odabir jer ne trebaju brinuti oko radne odjeće i troškovi najma radne odjeće su niski. Kod najma radne odjeće tvrtka za iznajmljivanje radne odjeće preuzima svu brigu i odgovornost oko održavanja i redovite opskrbe zaposlenika radnom odjećom. Lindstromova radna odjeća je kvalitetna, dizajnirana po mjeri zaposlenika, moderna i uvijek čista i održavana. Ispunjuje sve standarde i za branše gdje se to oćekuje, ima i potrebne certifikate. Unajmljivanje radne odjeće je tako za tvrtke vrlo ugodno i komfortno rješenje, a zaposlenici s tim dobivaju lijepu radnu odjeću iz prozraćnih materijala, koji su prijatni za kožu i vrlo izdržljivi tako da izgledaju lijepo i po više pranjima. Takva moderna i čista radna odjeća je najbolja promocija svake tvrtke. S Lindstromom se može dogovoriti i za radnu odjeću u određenim bojama, koje su svojstvene za pojedinu tvrtku ili za logo tvrtke na radnoj odjeći. Pored toga Lindstrom nudi i sasvim unikatne kolekcije radne odjeće.

iznajmljivanje radne odjeće

Kakav je proces najma radne odjeće?

Svaka tvrtka treba procjenu količine radne odjeće i to za nju učini Lindstrom, a onda se pobrine za nabavu i za redovito dostavu čiste i održavane radne odjeće za zaposlenike i radnike. Cijeli proces unajmljivanja radne odjeće se odvija nesmetano. Lindstrom odvozi zaprljanu radnu odjeću na pranje, po kojem je radna odjeća higijenski čista, što je u nekim branšama, kao što su prehrambena, zdravstvena, ugostiteljska, izuzetno važno. Istodobno obavi radove na održavanju radne odjeće i besprijekorno čisto i lijepo i bez grešaka dovozi zaposlenicima. Istrošenu radnu odjeću zamijenja novom, a staru reciklira ili otkloni. Svi ti postupci u Lindstromu se rade s mislijom na zaštitu okoliša – od oprezne upotrebe kemikalija kod pranja do ekonomične potrošnje vode i do ponovne upotrebe istrošenog tekstila. Tako s najmom radne odjeće kod Lindstroma svak doprinosi čistijem okolišu.