Pošaljite upit

Zimska radna jakna koja pruža sigurnost i uredan izgled svojih zaposlenika.


Zimska radna jakna je prikladno odjeće primjerenog izgleda nužan je element sigurnosti i udobnosti na poslu. Neprimjerena, neprikladna radna jakna zimska može stvoriti loš prvi dojam o vašem poduzeću i zaposlenicima. Zimska radna jakna može se koristiti za razne lake i teške industrije i radove održavanja.

Zimska radna jakna namijenjena je za rad na nižim temperaturama ili kada je izložena vanjskim uvjetima kao što su kiša, snijeg, vjetar. Zimska radna jakna prvenstveno treba pružiti ugodnu temperaturu radniku koji je nosi. Ovisno o tome gdje radnik radi, zimska radna jakna može biti izrađena od nepromočivog materijala.

U Lindstrom možemo dizajnirati svoju zimsku radnu jaknu. Kao rezultat toga možete dobiti kolekciju jakne za svaku prigodu koja dobro izgleda i pristaje te potpuno odgovara stilu vaše tvrtke i zasigurno vas ističe od konkurencije.

zimska radna jakna čovijek u žuti jakni sa kapom na glavi

Unikatno zimsko radno odijelo za vašu profesiju


Zimsko radno odijelo neophodno je bez obzira u kojoj ste djelatnosti ili čime se bavite. Zimsko radno odijelo može da uključuje izdržljive i prikladne košulje, tunike, hlače, jakne i kombinezone, od prezentabilne odjeće za uslužne branše do izdržljive i zaštitne odjeće. Zimsko radno odijelo je ugodno za nošenje, a osim toga, svi koji ih nose izgledaju elegantno i dobro se osjećaju u svojoj radnoj odjeći.

Zimsko radno odijelo za potrebe različitih vrsta restorana i institucionalnih ugostiteljskih kuhinja i za uslužno osoblje. Asortiman na zimsko radno odijelo nudi profesionalnu uporabu od – majice, tunike, jakne, hlače i pregače za kuhare – što pojednostavljuje kombinacije radne odjeće kao rješenje za cijelo osoblje. Pri dizajniranju zimske radne odjeće kaj Lindstrom posebnu smo pažnju posvetili izgledu, praktičnosti i prikladnosti odjeće, jednostavnosti kretanja i funkcionalnosti detalja.


Zimska radna jakna po povoljnoj cijeni za svačiji ukus


Zimska radna jakna je prva stvar na koju se pomisli kada temperature padnu, a onda vidimo po kojoj cijeni. Kao jednokratna kupnja na zimska radna jakna, na prvi pogled može izgledati lakša i jeftinija opcija. No, briga o radnoj odjeći ono je što je bitan faktor konačne cijene radne odjeće.

U cijeni zimske radne jakne trebao bi uključivati ​​popravke, zamjene, održavanje, logistiku itd. Kupnja radne zimske jakne po bilo kojoj cijeni ima puno skrivenih troškova koje možda ne vidite na prvi pogled.

U samoj cijenu zimske radne jakne treba biti uključeni: kupnju i skladištenje odjeće, zamjenu oštećene odjeće, sezonske promjene, logistiku između praonice i vašeg poduzeća, zamjene unutar vašeg tima (fluktuaciju) itd. Vo Lindstrom imate mogučnost za iznajmljivanja radne zimske jakne koji štedi vama i vašim zaposlenicima vrijeme i novac jer ne morate brinuti o čišćenju, održavanju i spremanju radne odjeće, a vi se možete posvetiti onome u čemu ste izvrsni – vašoj struci.


Radni kombinezoni zimski za udoban i siguran rad


Radni kombinezoni zimski uglavnom se koriste za radna mjesta gdje je važna sigurnost i zaštita na radu. Prije svega treba se napomenit da svi radni zimski kombinezoni razlikuje se u materijalu, kvaliteti i sigurnosnim zahtjevima. Sva kombinezona treba da su dizajnirana tako da udovolji svim zakonskim zahtjevima i standardima. Iznajmljivanjem odjeće od pouzdanog poduzeća osiguravate da su materijali testirani, izdržljivi i sigurni.

Zimski radni kombinezoni obično se koriste za zavarivanje i rad u blizini topline i plamena, gdje odjeća za zaštitu od topline i plamena i štiti u situacijama u kojima se generira više iskri i toplinskog zračenja.

zimska radna jakna dvije radnika u žutim radnim jaknama nose dugu cijev