Aminokiseline i ostale dodatke prehrani nabavite po odličnoj cijeni

Aminokiseline su osnovni gradivi element bjelančevina. U čovjekovu tijelu svaka aminokiselina ima svoju posebnu funkciju. Za sportaše su najbitnije bcaa koje sprečavaju razgradnju mase mišića i omogućavaju brzu rast mišićne mase. Esencijalne aminokiseline naše tijelo samo ne može proizvesti odnosno sintetizirati pa je stoga jako važno da ih u tijelo unesemo putem prehrane ili dodataka prehrani. THE Nutrition bavi se prodajom aminokiselina (esencijalne, aromatske, vegan, bcaa weider aminokiseline itd.), proteina i ostalih proizvoda iz segmenta sportske prehrane. Cijena aminokiselina je pristupačna i povoljna, a možete je provjeriti na našoj web stranici.

BCAA AMINOKISELINE U PRAHU ZA ENERGIJO

Što su aminokiseline?

Vjerojatno nije potrebno naglašavati kako su one su važne za čovjekovo tijelo. One, naime, tijelo napune vitaminima i mineralima, osiguravaju gorico za rast, zdravlje itd. Jako je važno spomenuti da aminokiseline u hrani zapravo stvaraju proteine odnosne bjelančevine, zato jedni bez drugih ne mogu. Postoji oko 20 aminokiselina, a od toga ih je osam esencijalnih, što znači da ih moramo konzumirati sami preko prehrane ili dodataka. To je nužno ako želimo normalno funkcionirati.

Aminokiseline - cijena

Koje su najbolje aminokiseline za mene?

Na tržištu je zaista mnogo aminokiselina i ponekad je teško znati i odlučiti koje su najbolje za vas. Naša je kvaliteta provjerena. U ponudi imamo aminokiseline provjerenog porijekla koje dolaze u prahu ili u ampulama ili tabletama. Postoje i tekuće - Amino Liquid. Ovaj proizvod sadrži jako učinkovitu kombinaciju tekućih aminokiselina, uključujući i bcaa. Prednosti korištenja aminokiselina mnoge su i uspjele su nagovoriti mnoge. One povećavaju razinu energije i pozitivno utječu na koncentraciju, poboljšavaju zdravu funkciju mozga i centralnog živčanog sustava, snižavaju visok krvni tlak i smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti. Primjerena doza aminokiselina preventivno pomaže pri sprječavanju različitih bolesti i stanja. Ako ne možete odlučiti koje izabrati, u prahu ili u ampulama, možda vam ovaj podatak pomogne. Aminokiseline u ampulama brže se apsorbiraju nego one u prahu, sprečavaju katabolizam i ubrzavaju anaboličke procese u tijelu.

Bcaa u prahu

Osim aminokiselina u ampulama i tabletama imamo i takve u prahu. Aminokiseline u prahu povećavaju sintezu bjelančevina, pospješuju rast mišića i sprečavaju njihovu razgradnju. Kao što smo već spomenuli esencijalne aminokiseline bcaa doprinose i jačanju skeletne muskulature i povišenoj koncentraciji glutamina te smanjenju aminokiseline/leucin oksidacije te tako i katabolizma. Bcaa zato imaju važnu ulogu kod sinteze neesencijalnih aminokiselina, glutamina i alanina.

Aromatske aminokiseline smanjuju stres

Jedna od aromatskih aminokiselina je tirozin koja dokazano smanjuje stres. U našem je prodajnom asortimanu i odličan proizvod THE Tyrosine 1200. Tirozin je super dodatak prehrani. On smanjuje umor nakon jela i pomaže pri regulaciji stresa. Ta je aromatska aminokiselina zaista odličan dodatak za reguliranje apetita, a dobro utječe i na čovjekov libido. Tirozin će vam pomoći vratiti vaše tijelo u optimalni balans, poboljšati mentalne i fizičke sposobnosti i sagorjeti neželjene tjelesne masti.

prodaja aromatskih aminokiselina

Prodaja aminokiselina po povoljnim cijenama

Svi koji redovito trenirate u teretani već znate da su aminokiseline, aromatske i bcaa jako važne za zdravlje i rast mišićne mase. THE Nutrition razvio je cijeli niz proizvoda koje će vam pomoći ostvariti vaše snove. Prodaja aminokiselina po povoljnim cijenama vrši se preko interneta odnosno naše web stranice gdje možete u samo nekoliko jednostavnih koraka naručiti ne samo aromatske aminokiseline već i ostale proizvode koje trebate.

Izaberite najbolje!

Među najboljim i najprodavanijim proizvodima je i X3M BCAA/Glutamine koji sadrži najbolji omjer najkvalitetnijih sastojaka. Ova formula dokazana pomaže pri izgradnji mišića, povećava snagu, poboljšava performanse, osigurava energiju tijekom dijete i ubrzava gubitak tjelesnih mast. Osim toga ovaj proizvod koju sadrži aminokiseline povećava sintezu proteina i štiti mišiće od stresa na treningu. Dokazano je da ovaj proizvod omogućava vašem tijelu da se brže oporavi nakon intenzivnog treninga i da pomaže pri izgradnji čiste mišićne mase.