Proteinske palačinke su odlična hrana za sve sportaše i fitness entuzijaste!

Proteinske palačinke jako su ukusna hrana koja vam pruža maksimalnu količinu proteina u jednom obroku. Opće poznato je da su proteini osnovni gradivni element mišićnog tkiva i kao takvi jako su važni za izgradnju mišićne mase i održavanje dobre tjelesne forme. Ako želimo imati lijepo građeno tijelo i dobivati na masi mišića, proteini su neophodni. Živimo u svijetu gdje svi nekamo žure i ponekad nemamo vremena za pripremu zdravih i uravnoteženih obroka. U takvim slučajevima odličan su izbor zamjenski obroci. Palačinke bogate proteinima za fitnes entuzijaste i sve sportaše odličan su obrok.

Proteinske palačinke s bananom


Priprema palačinki s proteinima jako je jednostavna!

Priprema ukusnog obroka bogatog proteinima uzet će vam samo nekoliko minuta, a u obroku možete uživati bez grižnje savjesti ili straha da ćete se udebljati. U smjesu možete dodati i koje voće i ostale vitamine. Među najomiljenijim su proteinske palačinke s bananom. Svi fitness entuzijasti i ostali sportaši znaju da su za optimalne rezultate potrebni proteini. Hrana bogata proteinima u kombinaciji s proteinskim pripravcima odlično je rješenje za postizanje dobrih rezultata. Najbolji protein za mišićnu masu je whey odnosno bjelančevine sirutke. Whey sadrže i proteinske palačinke iz naše ponude. A ako ne želite dodan whey, možete izabrati i proteinske palačinke bez wheya koje sadrže samo osnovne proteinske izvore.


Proteini u hrani i dodaci prehrani

Proteini u hrani nezamjenljiv su izvor bjelančevina koje naše tijelo treba za mišićnu masu. Izvori proteina raznovrsni su: crveno i bijelo meso, riba, mlijeko, sir, jaja, grahorice i orašasti plodovi itd. Većina proteinskih dodataka, međutim, bazira na mlijeku kao glavnom izvoru proteina. U tu grupu svrstavaju se i izolati proteina sirutke koji su jedni od najboljih proteina za mišićnu masu. Neovisno o kvaliteti hrane koju spremate i jedete, samo prehranom ne možete postići prave rezultate odnosno hrana ne predstavlja odgovarajući izvor proteina u hrani. Zato su odlično rješenje za sve koji redovito trenirate u fitnessu, pa i za ostale profesionalne i rekreativne sportaše, dodaci prehrani u obliku različitih proteinskih pripravaka, među kojima su najpopularniji whey proteini za pripremu proteinskog napitka i palačinke s proteinima.

hrana s proteinima ali bez wheya


Proteinske palačinke THE Diet Pancakes!

Palačinke su dobar izvor proteina u hrani jer mlijeko i jaja sadrže velike količine prirodnih proteina. No, obične palačinke sadrže i mnogo šećera niskog glikemijskog indeksa, stoga nisu najidealniji proteinski obrok za mišićnu masu. A ako izaberete palačinke iz naše ponude, dobit ćete kvalitetan obrok koji po sastavu odgovara potrebama sportske prehrane. THE Diet Panecakes smjesa sadrži proteine iz nekoliko izvora (mlijeko, sirutka, žumanjak). Jedan obrok sadrži čak 35 g proteina, ima nizak udio masnoća i gotovo ništa šećera. Priprema je jako jednostavna i uzet će vam svega nekoliko minuta. Pripremljenu smjesu samo promiješajte s vodom i ispecite ukusne palačinke. A ako joj dodate i bananu, dobit ćete odlične i ukusne proteinske palačinke s bananom. Ne samo da su palačinke s proteinima ukusan obrok, one su i idealan doručak za mršavljenje. Za sve one koji iz takvih ili onakvih razloga ne želite konzumirati proteina sirutke, za vas smo pripremili i proteinske palačinke bez wheya koje sadrže samo osnovne proteinske izvore.

PRIPREMITE BEZGLUTENSKE PALAČINKE S BANANOM


Je li istina da palačinke s proteinima debljaju?

Mnogu misle da će ih palačinke s proteinima udebljati, međutim, to nije istina. Smjesa za palačinke iz našeg programa optimalno je prilagođena nutritivnim potrebama fitness entuzijasta i ostalih sportaša. Smjesa sadrži jako malo šećera i malo masnoća, zato je to idealan izbor za sve one koji se borite s suvišnim kilogramima. Uz redovitu tjelovježbu i ukusne doručke, kao što su palačinke s proteinima i ostalim proteinskim pripravcima, održavanje tjelesne težine neće više biti napor. Smjesu za palačinke možete upotrijebiti i za pripremu drugih jela, na primjer uštipaka, proteinskih keksa, kruha od banane itd.