Proteini - dodatak prehrani za uspješnu sportsku formu

Proteinska prehrana spada među najvažnije čimbenike za uspješnu izgradnju mišićne mase i zato smo THE Nutrition posvećuje veliko pozornost proteinima kao nadomjestku prehrani. Proteini ili bjelančevine su osnovni gradivni element mišićnog tkiva te kao takvi igraju najbitniju ulogu pri izgradnji nove mišićne mase i oblikovanju lijepe figure, a prije svega su jedan od najvažnijih sastojaka u vidu proteinske prehrane. Proteini kao nadomjestak prehrani su preduvjet za postizanje optimalne mišićne mase i atletski građenog tijela i zato se moramo pobrinuti za visoku prisutnost proteina kao dodataka u prehrani. Ako želimo uspješno graditi našu sportsku formu i nadomjestiti proteine iz prirodnih resursa moramo se pobrinuti za dovoljno visok unos proteina kao dodataka u našoj prehrani. THE Nutrition tim razvio je nisku proteina - nadomjestaka prehrani - koji postavljaju standarde za sve ostale proteinske suplemente.

NAJBOLJI FAT BURNER

Prehrana za teretanu presudna je za vaš uspjeh kod ispunjenja ciljeva te je zato THE Nutrition razvio veliki izbor najboljih proteina, nadomjestaka prehrani za postizanje i održavanje vrhunske sportske forme. Ako želimo uspješno ozgraditi mišiće i imati atletski građeno tijelo, moramo se pobrinuti za dovoljno visok unos proteina kao dodataka prehrani.

Proteini nadomjestak prehraniproteini dodatak prehrani

Bjelančevine (proteini) su građeni od aminokiselina a one su ozmeđu ostalog potrebne i za povećanje mišićne mase i snage. Odgovarajući povećani unos kvalitetnih proteina u prehrani je za sportaše bitan zbog toga da mogu svoje tijelo razviti do punog potencijala i postizati vrhunske sportske rezultate.

Hrana bogata proteinima - osnovica za proteine koji su nadomjestak prehrani

Za uspješno svakodnevno doziranje proteina svakako je izuzetno važan udio proteina u vašoj hrani. Proteine u hrani djelimo na one životinjskog i biljnog porijekla. Proteini životinjskog porijekla nalaze se u prehrambenim namirnicama kao što je meso, piletina, riba, u jajima te mliječnim proizvodima, dok se proteini biljnog porijekla nalaze u mahunarkama, žitaricama, grašku, orasima, sjemenkama i proizvodima iz soje. Proteini kao nadomjestak prehrani samo su nadgradnja i vaš benefit pri postizanju optimalne forme i izgradnje mišićne mase, no bez prirodnih resursa proteina uspjeh je upitan. Posjetite našu THE Nutrition web stranicu:http://hr.the-nutrition.com/clanci/cilj/Misicna-masa i proučite sastav proteina u hrani u tablici koja sadrži prehrambene vrijednosti svakodnevnih namirnica. Time ćete lakše odrediti vašu dozu proteina kao dodataka prehrani. THE Nutrition asortiman odličnih i vrhunskih proteina nadomjestak je prehrani svakog aktivnog sportaša koji želi uspostaviti vrhunsku sportsku formu i zato su proteini kao dodatak prehrani nezaobilazan dio uspjeha svakog aktivnog sportaša i bodybuildera.