Whey proteini s najboljim sastavom: prodaja proteina po povoljnoj cijeni!

Whey proteini su najbolji proteini za postizanje željenih rezultata prilikom vježbanja u teretani. Ako želite izgraditi lijepo i mišićasto tijelo morate se pobrinuti za unos dovoljne količine proteina. Bjelančevine odnosno proteini osnovni su gradivni element mišićnog tkiva i igraju ključnu ulogu pri izgradnji mišićne mase i oblikovanju lijepe figure. Na tržištu je prisutno zaista mnogo proteinskih suplemenata pa je ponekad težko znati koji su najbolji proteini za masu. Naša je ponuda proteina jako raznolika zato smo sigurni da ćete u njoj naći one proteine koji vam odgovaraju kako po sastavu tako i po ukusu.

Whey proteini po povoljnim cijenama


Prodaja proteina i ostalih proizvoda sportske prehrane

U THE Nutrition bavimo se prodajom whey proteina i ostalih proizvoda sportske prehrane (aminokiseline, masti, gaineri i ugljikohidrati, zamjenski obroci, vitamini i ekstrakti, pre-workout proizvodi, čokoladice i gelovi itd.). Cijena gold whey proteina kod nas je pristupačna i konkurentna, a ako se učlanite u naš klub dobivate još više pogodnosti. Sve o članstvu u našem klubu i naši proizvodima možete saznati na našoj web stranici. Ne pitajte se više gdje kupiti whey proteine i ostale proizvode sportske prehrane. Odgovor je jasan - THE Nutrition shop!


Whey proteini - gdje kupiti najbolje proteine za masu i izdržljivost?

Svi koji se bave sportom profesionalno ili rekreativno znaju da su proteini jako važni za zdravo tijelo i izgradnju mišićne mase. Ako tražite najbolje proteine na tržištu onda ste na pravom mjestu. THE Nutrition tip razvio je najbolju formulu proteina za masu čiji je sastav potpuno prirodan, a ukusi jako raznoliki. Među najprodavanijim i traženijim whey proteinima je i THE Amino Whey. Razvili smo proizvod koju tijelu omogućava optimalan razvoj, napredak i izvedbu. U whey proteinima THE Amino Whey različiti izvori bjelančevina sadrže različite aminokiselinske profile, koji se međusobno nadograđuju i nude optimalan aminokiselinski profil. Od ostalih se proizvoda THE Amino Whey razlikuje prije svega po teme da uz visoko kvalitetan sirutkin koncentrat, sadrži i sirutkin hidrolizat. Taj oblik sirutke sadrži kraće peptide koji se iznimno brzo apsorbiraju kroz probavni sustav i dolaze u krvotok te do mišića. Brže od bilo kojeg drugog oblika sirutkinih proteina. Na taj se način mišići u najkraćem mogućem vremenu nahrane s anaboličkim i anti-kataboličkim aminokiselinama, što je odlično za optimalnu regeneraciju i mišićnu izgradnju. THE Amino Whey sadrži 85% proteina i praktički zanemarivu količinu ugljikohidrata i masti. S odličnim aminokiselinskim profilom omogućava tijelu maksimalno povećanje sinteze bjelančevina i anabolizma. Uz to štiti zglobno koštane tvorbe te poboljšava imunitet. Također poboljšava kardiovaskularno zdravlje i snižava kolesterol. Ne znate gdje kupiti whey proteine? Posjetite THE Nutrition shop i u je nekoliko jednostavnih koraka možete naručiti najbolje proteine i ostale proizvode po povoljnoj cijeni!

Gdje kupiti whey proteine?


Basic 100% Whey Protein - kvalitetni whey proteini!

U našoj ponudi ćete naći različite proteinske proizvode, među ostalim i gold whey protein i jako popularan Basic 100% Whey Protein. To su jako kvalitetni whey proteini s visokim sadržajem BCAA aminokiselina i 22 g čistih proteina po doziranju. 100% Whey Protein je napredna formula sirutkinih bjelančevina, formulirana za sve sportaše, koji žele više mišića, više snage i brži oporavak. Svaki obrok osigurava 22 g sirutkinih bjelančevina i 5 grama aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), te sa 2,4 grama možda i najbitnije aminokiseline L-leucin. Osim toga što ima nizak sadržaj masti i ugljikohidrata taj protein potiče rast čiste mišićne mase, pospješuje regeneraciju, brzo se miješa bez grudica, a zbog svog sastava osigurava najveću čistoću i kvalitetu. Ako ne znate gdje kupiti whey proteine, naš je web shop pravo mjesto za vas! Na razpolagu smo i za sva pitanja oko sastava whey proteina.

SAZNAJTE SASTAV GOLD WHEY PROTEINA


Najbolje mjesto za kupnju whey proteina!

THE Nutrition shop nudi vam najbolje proizvode iz segmenta sportske prehrane za izgradnju mišićne mase, oblikovanje vaše linije i održavanje željene tjelesne težine. Među brojnim suplementima u našem web shopu ističu se izuzetno kvalitetni Whey proteini.