Proteini: hrana za vaše mišiće! Bogata ponuda biljnih i prirodnih proteina!

Proteini hrana su za vaše mišiće. Proteini ne životinjskog podrijetla, kao i proteini životinjskog podrijetla, jako su učinkoviti pri izgradnji mase mišića. Prirodni proteini prisutni su u različitoj hrani (meso, mlijeko i mliječni proizvodi, ribe, slanutak itd.), međutim, za brže rezultate mnogi sportaši biraju proteine kao dodatak ili nadomjestak hrani. Svi fitness entuzijasti znaju da igraju bjelančevine odnosno proteini najvažniju ulogu pri oblikovanju lijepe figure i izgradnji mišića. Zato se na njihovom jelovniku redovito nalaze i proteini u obliku proteinskih napitaka, proteinske palačinke, proteinske pločice itd. Za dobre rezultate potrebni su vam proteini. Hrana ponekad nije dovoljna, zato možete bez grižnje savjesti ili straha da su proteini u prahu nezdravi konzumirati takve bjelančevine. Ne znate kako koristiti proteine? Najbolji način koji osigurava i najbolje rezultate je da proteine uzimate neposredno nakon treninga. Tada se oni jako brzo apsorbiraju u tijelo i nude mu potrebnu potporu. Proteini i hrana bogata bjelančevinama kombinacija su za odlične uspjehe!

Proteinsko napitak za mišićnu masu

Biljni proteini za vegetarijance i sve ostale

Mnogi sportaši koji treniraju u fitnessu su vegetarijanci i kako bi unijeli u svoje tijelo dovoljno proteina koriste biljne proteinske pripravke. Biljni proteini su jako učinkoviti pri oblikovanju mišića, kao i oni životinjskog porijekla. Oni sadrže biljne izvore bjelančevina. Među njima su i prirodni proteini iz riže, oraščića i grahorica. Biljni proteini imaju također visokoproteinski sastav koji kao i kod životinjskih proteina omogućuju odlično djelovanje. Oni stimuliraju rast i razvoj mišićnog tkiva. Ako iz bilo kojih razloga ne možete ili ne želite konzumirati proteine životinjskog porijekla, biljni proteini su odlični za vas. U našoj ponudi možete naći odličneproteine THE Amino Soy. Oni ne sadrže sastojke životinjskog porijekla, GMO soju, dodatne šećere i gluten. Ti su proteini zaista najbolji izbor tako za vegetarijance kao i za vegane.

Proteini i hrana - kombinacija za uspjeh!

Proteini u hrani preduvjet su za izgradnju mase mišića. Ako vaša hrana nije bogata proteinima rezultati u fitnessu mogu doći s velikim zakašnjenjem. Ako želite vaše tijelo razviti do punog potencijala, mi vam preporučujemo proteine kao dodatak vašoj svakodnevnoj hrani. Najbolje je proteine uzimati neposredno nakon treninga u fitnessu. U našoj ponudi ćete naći i ostale proteinske pripravke koji mogu biti odličan nadomjestak obroku. Takve su i proteinske palačinke koje si možete priuštiti za doručak ili marendu. Proteine u prahu možete staviti i u smoothie ili pripremiti ukusan proteinski napitak s mlijekom ili vodom.

Proteinski puding THE casein

U naš prodajni asortiman uvrstili smo odličan proizvod THE Casein pudding koji omogućava postupno otpuštanje bjelančevina čak sedam sati. Taj je puding odličan nadomjestak obroka koji smanjuje glad i sadrži manje od grama ugljikohidrata po serviranju. Ovaj proizvod odličan za sve one koji želite održati vaše tijelo u formi. Ako, dakle, želite svoje tijelo održati u stalnom stanju anabolizma odnosno mišićnog rasta, morate omogućiti da u vašem krvotoku postoji konstantan tok kvalitetnih aminokiselina. THE Nutritiontim svojom je revolucionarnom tehnikom ultrafiltracije bez upotrebe kemikalija izradio THE Casein, proteinski dodatak prehrani koji sadrži najbolje bio aktivne mliječne peptide, koji ne pospješuju mišićni rast ali jako dobro djeluju na imunitet. THE Casein je izrađen iz čistih visoko kvalitetnih proteina koji omogućavaju optimalno iskorištavanje i apsorpciju, povećavaju mišićnu masu, poboljšavaju kvalitetu spavanja, sprečavaju katabolizam i vašem tijelu nude potrebnu regeneraciju koja vodi do najboljih rezultata. Ako niste sigurni kako koristiti proteine, prije upotrebe pročitajte upute i pridržavajte ih se. Kao i kod ostale hrane, i s proteinima moramo biti umjereni. Prevelike doze proteina, naime, prouzrokuju i neke nuspojave.

Proteinski palačinki

Fitness - proteini, aminokiseline i ostali dodaci prehrani

Ako trenirate u fitnessu nemojte zaboraviti na činjenicu kako važna je hrana. Proteini igraju pri izgradnji mišića najvažniju ulogu, no, ne smijete zaboraviti ni na aminokiseline. U našoj ćete ponudi naći odlične proteinske pripravke, aminokiseline, fat burnere, gainere, vitamine itd.