Whey proteini za žene i muškarce s okusom čokolade: sastav Gold Whey protein

Whey proteini vrsta su proteina koju nalazimo u životinjskom mlijeku uključujući krave, koze, a i u ljudskom mlijeku. Kravlje mlijeko obično sadrži oko 20% proteina iz sirutke (whey), ostatak čini casein, ali budući da tek jedan posto težine mlijeka čini sirutka, ako želite maksimalno iskoristiti pozitivne učinke proteina, koncentrat sirutke odnosno whey proteini najbolje su rješenje za vas. Whey proteini najčešće se koriste u industriji suplemenata, a dobiva se kao vodeni proizvod prilikom proizvodnje sira, koji prolazi nekoliko različitih procesa kako bi se whey proteini odnosno sirutka odvojili od laktoze i masti. Nakon toga ta se tekućina suši i pretvara u fini prah koji nazivamo whey proteini. U ponudi THE Nutrition možete naći različite proizvode koji sadrže whey proteine, između ostalogwhey protein za žene i muškarce. Sastav whey proteina iz naše ponude potpuno je prirodan, a Gold whey protein dolaze u različitim okusima (čokolada, vanilija, jagoda itd.). Naša ponuda whey proteina jako je raznolika zato smo sigurni da ćete u njoj naći ono što tražite.

WHEY PROTEINI POGODNI SU I ZA ŽENE


Gold whey protein za žene i muškarce

Na tržištu možete naći različite whey proteine, međutim Gold whey protein među najboljima su. Gold whey protein predstavljaju visoko koncentrirane proteine, a svaki obrok sadrži visok postotak kvalitetnih bjelančevina od sirutke s visokim postotkom izolata sirutke - najčešći izvor bjelančevina koji ima odličnu sposobnost apsorpcije. Gold whey proteini odličan su zamjenski obrok odnosno dodatak prehrani tako za žene kako i za muškarce. Whey proteini pomažu vam pri oblikovanju i održanju lijepo građenog tijela, a u zadnje vrijeme jako su popularni i među ženama. Svi oni koji se borite s viškom kilograma i želite postići brze rezultate u teretani - pogledajte našu ponudu najboljih whey proteina. Sastav naših whey proteina potpuno je prirodan, a okusi su fantastični - od whey proteina s okusom čokolade pa sve do odlične jagode.


Kako djeluju whey proteini?

Whey proteini jako su popularan dodatak prehrani, međutim, pri konzumiranju proteina potrebno se pridržavati uputa proizvođača. Whey proteini pomažu tako pri mršavljenju kako pri izgradnji mišića jer sadrže visok postotak proteina. A proteini igraju ključnu ulogu pri izgradnji mišićne mase i održavanju željene težine. Gold whey protein kao i ostali whey proteini iz naše ponude pomažu pri mršavljenju tako da smanjuju apetit, ubrzavaju metabolizam i termogenezu, smanjuju potrebu za slatkišima i potiču brže sagorijevanje masnih naslaga. Gold whey protein, a i ostali whey proteini iz našeg prodajnog programa, jako su učinkoviti tako za žene kao i za muškarce.

Whey proteini za ženesastav gold whey proteina


Ponuda whey proteina je raznolika i zanimljiva

Ponuda THE Nutrition whey proteina jako je raznolika i ponekad mnogi nisu sigurni koje proteine odabrati. Naša je ponuda kvalitetna, a sastav svih whey proteina prirodan. Među najtraženijim i najprodavanijim whey proteinima možete naći THE Amino whey koji dolazi u deset fantastičnih ukusa (čokolada, vanilija itd.). Whey proteini THE Amino sadrže čak 86% proteina sirutke s ekstra dodanim aminokiselinama. Sadrže i manje od 1 g ugljikohidrata i masti po serviranju. Whey proteini odlični su za izgradnju mišića i za dijetu, a namijenjeni su za poslije treninga ili kao zamjenski obrok. U našoj ponudi si i jako kvalitetni X3M Whey proteini koji su praktički bez ugljikohidrata, a zaslađeni su prirodnim sladilom.


Whey proteini čokolada - THE Whey2

The Whey2 u pakiranju od 2000 g sadrži samo čiste whey proteine, BCAA aminokiseline i glutamin! THE Whey2 je izvrstan dodatak prehrani za povećanje ukupnog proteinskog unosa, bilo tijekom perioda izgradnje mišićne mase ili dijete (mišićne definicije/mršavljenja). Odaberite između tri gusta i kremasta okusa! Sastav whey proteina: 100% visokokvalitetni whey protein (protein sirutke), visok postotak BCAA i glutamina, dolazi u 3 odlična kremasta ukusa - kremasta čokolada, vanilija i nugat.