Pošaljite upit

Najbolji proteini za mišićnu masu i izgradnju mišića su whey proteini!

Najbolji proteini za mišićnu masu su proteini sirutke odnosno whey proteini. Protein dobiven iz sirutke ili pojednostavljeno sirutka u prahu potpuno je prirodan proizvod koji utječe ne samo na naše mišiće, već i na opće zdravlje i imunološki sustav. Svi sportaši znaju da su proteini nužni za optimalnu rast mišića i očuvanje mase mišića. Bjelančevine odnosno proteini glavni su gradivni element mišićnog tkiva i igraju važnu ulogu pri izgradnji i očuvanju lijepe figure i dobre tjelesne kondicije. Vrijeme u kojem živimo nekad nam ne dozvoljava da se pravilno i zdravo hranimo. Stres, manjak vremena i umor tjeraju nas u nezdravu prehranu nakon koje se osjećamo još umornije. Zato su idealno rješenje za sve proteinski pripravci i ostali dodaci prehrani pomoću kojih možete vaše tijelo održati u ravnoteži. THE Nutrition nudi vam široku paletu proizvoda iz segmenta sportske prehrane među kojima posebno mjesto zauzimaju upravo najbolji proteini za izgradnju mišića koji pozitivno utječu i na cijelo tijelo.

Najbolji proteini za dobivanje mišićne mase


Za dobre rezultate izaberite najbolje proteine dobivanje mišićne mase!

Svi sportaši znaju da su proteini najvažniji pri izgradnji mišića. Kvalitetne bjelančevine su ključnu element tkiva u tijelu i igraju jako važnu ulogu pri očuvanju zdravlja, snižavanju tjelesnih masnoća i poboljšanju tjelesne kompozicije. Odgovarajući unos kvalitetnih proteina bitan je prije svega za sportaše da mogu svoje tijelo razviti do punog potencijala. Na tržištu je prisutno puno proteinskih pripravaka koji obećavaju nevjerojatne rezultate. Ponekad je zato težko izabrati najbolje proteine. THE Nutrition tim razvio je posebnu formulu koja odlično utječe na rast mišića, sprječava katabolizam i pozitivno utječe na zdravlje sportaša.

KOJI SU NAJBOLJI PROTEINI ZA DOBIVANJE MIŠIč†NE MASE?


Najbolji whey protein je THE Amino Whey!

Među najpopularnijim i najprodavanijim proteinima iz našeg prodajnog asortimana izdvajamo proizvod THE Amino Whey. Bez imalo srama možemo reći da je to naš najbolji whey protein. Zanima vas zašto je to naš najbolji protein? On sadrži visok postotak proteina (86%), obogaćen je s proteinom surutke (whey) i ekstra dodanim aminokiselinama. Najbolji whey protein je i odlično rješenje za sve one koji ste na dijeti i želite izgubiti koji kilogram. Naime, jedno serviranje sadrži manje od 1 g ugljikohidrata i masti. Naš najbolji protein najbolje je konzumirati neposredno nakon treninga jer se jako brzo apsorbira u tijelo. Možete birati između 10 odličnih ukusa zato smo sigurni da ćete u ponudi naći nešto za sebe.


Po čemu se najbolji proteini THE Amino Whey razlikuju od ostalih proizvoda?

Prije svega se najbolji proteini za mišićnu masu razlikuju po teme da uz visoko kvalitetan sirutkin koncentrat sadrži i sirutkin hidrolizat. Taj oblik sirutke sadrži kraće peptide koji se jako brzo apsorbiraju u tijelo. Na taj se način mišići u najkraćem mogućem vremenu nahrane s anaboličkim i anti-kataboličkim aminokiselinama, a to je odlična vijest za optimalnu regeneraciju i mišićnu izgradnju. Hidrolizati najboljih proteina tijelu osiguravaju di, tri i oligo peptide s različitim vremenom apsorpcije. Osim toga oni sadrže i zdrave te iznimno bitne sirutkine mikro frakcije. Osim svega napisanoga najbolji proteini za dobivanje mišićne mase sadrže inhidrolizirane bjelančevine. Studije su dokazale da samo 10 g sirutkinog hidrolizata dnevno smanjuje bolove u zglobovima i povećava koštanu masu na način da stimulira proizvodnju osteoblasta, stanica koje izgrađuju kosti umjesto osteoklasta koji ih razgrađuju.

najbolji whey protein za izgradnju mišića


Gdje kupiti najbolje proteine?

Ponuda THE Nutrition pripravaka jako je raznolika i bogata. U njoj možete naći kvalitetne dodatke prehrani i najbolje proteine whey koji pomažu pri rasti mišića i očuvanju zdravlja. Naša je ponuda dostupna na web stranici gdje možete naći i sve informacije o najboljim proteinima, njihovom sastavu, porijeklu itd. Svoju kupnju najboljih proteina možete obaviti u našem web shopu u samo nekoliko jednostavnih koraka.