Pripremite si ukusan proteinski shake po dostupnoj cijeni

Proteinski shake jedan je od najboljih načina da na brz i učinkovit način osigurate vašem tijelu odnosno vašim mišićima potrebnu hranu. Među najprodavanije artikle u našem webshopu, kao i u Protein shop Zagreb, sigurno spadaju proteini. A najbolji za rast mišića su whey proteini. Priprema proteinskog shakea jako je jednostavna i brza. Proteine u prahu samo pomiješate s vodom ili mlijekom i napitak je spreman. Proteini dolaze u različitim okusima, od čokolade i vanilije pa sve do voćnih okusa, kao što je jako popularna jagoda. Proteinski shake sastoji se od koncentriranih izvora proteina i jako je učinkovit pri mršavljenju i postizanju dobrih i brzih rezultata u teretani. Cijena proteina je dostupna i povoljna, a ako se učlanite u naš klub ostvarujete još dodatne pogodnosti. Posjetite našu web stranicu ili nas potražite u Zagrebu i rado ćemo vam savjetovati koji su proteini najbolji za vas.

Proteinski shake u webshopu


Što je to proteinski shake?

Svi fitnes entuzijasti već znaju da su za dobre rezultate u teretani potrebni ne samo naporni treninzi, već i pravilna prehrana. Hrana koju jedemo mora zato biti bogata proteinima. Proteini su u najvećem omjeru prisutni u mesu i mliječnim proizvodima, međutim proteini mogu biti i biljnog podrijetla. U našoj ponudi osim proteina životinjskog porijekla možete naći i biljne koji su odlično rješenje za sve vegetarijance, vegane i za sve one koji iz takvih ili onakvih razloga ne žele ili ne smiju konzumirati proizvoda životinjskog porijekla. Nova istraživanja su pokazala da su biljni proteini iz kojeg isto tako možete pripremiti ukusan proteinski shake jako učinkoviti. Ako još jedno ponovimo, proteinski shake predstavlja visoko koncentriran izvor proteina, koji jako brzo djeluje u našem tijelu. Najbolje vrijeme za konzumiranje proteina je neposredno nakon treninga. Tada je apsorpcija u tijelo najbrža i najučinkovitija.


Kako su napravljeni proteini kao dodatak prehrani?

Proteini za pripremu proteinskog shakea napravljeni su tako da se iz osnovne sirovine (životinjskog ili biljnog porijekla) izoliraju proteini i spoje s ostalim sastojcima. Na taj način dobivamo koncentrirane proteine koji imaju jako važnu ulogu u životu svakog sportaša, a jako su popularni i među ženama koje žele smršaviti. Među najprodavanijim proteinima su whey proteini odnosno protein sirutke. Pri konzumiranju se moramo pridržavati preporučenih doza jer u suprotnom može doći i do nuspojava.

PROTEINI - GLAVNI DOPRINOS K IZGRADNJI MIŠIč†NE MASE


Kad je najbolje vrijeme za konzumiranje proteina?

Stručnjaci savjetuju da je najbolje vrijeme za pripremu i konzumiranje proteina neposredno nakon treninga. Tada su proteini najučinkovitiji. Ali to nije jedino pravilo. Ako želite možete whey proteine umiješati i u voćni smoothie. To može biti odličan doručak ili popodnevna marenda. Ako redovito trenirate i želite postići dobre rezultate, razmislite o tome da nabavite proteine. Cijena proteina je kod nas povoljna i dostupna. Cijenu možete provjeriti na našoj web stranici odnosno u našem proteini webshop-u. Tamo možete provjeriti i okuse proteina. Ako želite doznati više o whey proteinima i ostalim temama vezanim za sportsku i fitnes prehranu, posjetite našu web stranicu gdje ćete naći zanimljive članke o temama koje vas zanimaju.

cijena proteina za pripremu u razlićitim okusima


Gdje nabaviti nabolje proteine za mišićnu masu?

Na tržištu možete različite proteine, međutim ponekad je teško znati koji su kvalitetni. Pri odabiru proteina cijena ne smije igrati najvažniju ulogu. Prije svega je važno da izaberete kvalitetu. Protein shop Zagreb ili THE Nutrition proteini webshop pravo je mjesto za nabavu kvalitetnih proteina po povoljnoj cijeni. Posjetite nas i uvjerite se sami. Naši prodavači znati će vam savjetovati koju su proizvodi najbolji za vas i vaše potrebe. Predstavit će vam i različite okuse u kojima ćete sigurno uživati. Nabavite najbolje proteine i pripremite si ukusan proteinski shake u kojem možete uživati bez grižnje savjesti.