Esencijalne za aktivnu izgradnju mišićne mase - aminokiseline u proteinima

Aminokiseline u proteinima su osnovni gradivni element iz kojeg su sastavljeni proteini. Aminokiseline BCAA su ime dobile po svojoj jedinstvenoj kemijskoj strukturi i bitno je naglasiti da ih tijelo ne može samo proizvesti nego ih moramo unijeti s hranom. Procijenjeno je da aminokiseline BCAA sačinjavaju 40 posto svih esencijalnih aminokiselina u proteinima tijela, te sačinjavaju 14 posto skeletnih mišića. Uz to, aminokiseline u proteinima su potrebne za sintezu neesencijalnih aminokiselina koji imaju vitalnu ulogu kod funkcija proteina glutamin i alanin su najvažniji među aminokiselinama u proteinima za masu mišića.

Amino Whey je naš najbolji protein za masu mišića. Sadrži čak 86% proteina, a u njemu se nalazi i whey protein sirutke s ekstra dodanim aminokiselinama te ima manje od 1 g ugljikohidrata i masti po serviranju. Odličan je ka protein za masu mišića te ga zato koriste mnogi aktivni i rekreativni sportaši.

NAJBOLJI GLUTAMIN

Namijenjen je za uzimanje poslije treninga te kao zamjenski obrok, a birati možete između 10 odličnih okusa. Proteini u hrani za mišiće uspješno sprečavaju katabolizam, pomažu smanjiti apetit, podržavaju imunološki sustav i efikasno pomažu pri sagorijevanju viška tjelesne masti.

Proteini za masu mišićaaminokiseline proteini

Zašto su aminokiseline i proteini za masu mišića esencijalni za naše tijelo?

Kao što mnogi sportaši i fitness entuzijasti znaju kvalitetni proteini za masu mišića ključni su gradivni elementi tkiva u tijelu i igraju ključnu ulogu u očuvanju zdravlja, snižavanju postotka tjelesnih masti te poboljšanju tjelesne kompozicije. Aminokiseline u proteinima potrebne su između ostalog i za povećanje mišićne mase i snage. Odgovarajući (povećani) unos kvalitetnih proteina za masu mišića i izgradnju mišične mase je za sportaše bitan zbog toga da mogu svoje tijelo razviti do punog potencijala! THE Nutrition laboratorij namjerno je zaobišao ostale tehnike obrade proteina kako ne bi uništili vrijedna svojstva proteina u procesu te smo tako proizveli najbolje proteine za masu mišića.

THE Whey protein koristi samo najsuperiorniji whey, najbolji protein za masu mišića bez dodatnih proteinskih izvora poput kazeinata, soje ili jaja, upravo kako bi omogućio brže i bolje apsorbiranje, što će naravno stimulirati proteinsku sintezu i osigurati porast čiste mišićne mase.

Aminokiseline i proteini neupitno su i bitno povezani jer aminokiseline su osnovni gradivni elementi proteina. Vrijednost proteina koji se nalaze u namirnicama biljnog i životinjskog porijekla procijenjuje se na bazi aminokiselinskog sastava. Aminokiseline u proteinima koje se sintetiziraju u organizmu nazivaju se neesencijalne, dok se aminokiseline koje naš organizam nije u mogućnosti sintetizirati nazivaju esencijalne aminokiseline i stoga ih je neophodno unositi putem ishrane. http://hr.the-nutrition.com/