Aminokiseline za mišićnu masu i smanjen umor te održavanje težine

Glavna gradivna baza za proteinsku sintezu s najjačim anaboličkim i anti-kataboličkim efektom su esencijalne aminokiseline razgranatog lanca (BCAA aminokiseline).

Aminokiseline za mršavljenjeKoliko su važne amonokiselina za mršavljenje? Iskustva s aminokiselinama za mršavljenje pokazuju nam u pravilu da gdje ima dima ima i vatre. Neko istraživanje na hrvačima je pokazalo da oni koji uzimaju aminokiseline za mršavljenje s niskokaloričnom prehranom i gube puno više kilograma i znatno smanjuju masne naslage. Nažalost, istraživački tim nije mogao ponoviti te rezultate kod dijebetičkih pacijenata tako da je učinkovitost BCAA aminokiselina na ovom polju još uvijek upitna. No ovo istraživanje je ipak dobar razlog da uzimate BCAA aminokiseline za mršavljenje - ne samo da ćete sačuvati mišićno tkivo nego ćete možda čak i ubrzati gubitak masnih naslaga i pomoći vašim redovitom uzimanju proteina dodatkom aminokiselina za mišićnu masu. Uz to aminokiseline smanjuju umor i omogućavaju vam intenzivan trening čak i u vremenima teške dijete i mršavljenja. Idealne su za nadgradnju na bazi proteinai tako jeru suradnji s proteinima aminokiseline su put za veću mišićnu masu. BCAA aminokiseline ime su dobile po svojoj jedinstvenoj kemijskoj strukturi i bitno je naglasiti da ih tijelo ne može samo proizvesti nego ih moramo unijeti s hranom, a sportaši unose aminokiseline suplementima. Procijenjeno je da sačinjavaju 40 posto svih esencijalnih aminokiselina u proteinima tijela, te sačinjavaju 14 posto skeletnih mišića.

WHEY PROTEINI AKCIJA

Kako su sve aminokiseline vrlo aktivni sudionici u sintezi proteina njihov je vrlo snažan anabolički učinak evidentan, a očito je i da iskustva s aminokiselinama i mršavljenjem potvrđuju njihovu veliku ulogu. Aminokiseline za mršavljenje u 4:1:1 'leucin-otežanom' omjeru u mogućnosti su da značajno ubrzaju mišićni rast, ukupnu snagu i izdržljivost prilikom treninga u teretani.

THE Nutrition suplementi s aminokiselinom za mršavljenje i ubrzani mišićni rast

U našem webshopu možete pronaći diapazon BCAA aminokiselina za mršavljenje i ubrzani mišićni rast s različitim omjerima: arginin, glutamin, beta-alanin, kreatin, karnitin, taurin, ornitin, tirozin te različite mješavine nekoliko aminokiselina zajedno.

Naša internet prodaja zvana THE Shop nudi mnoštvo sijajnih suplemenata po pristupačnim cijenama, a članstvo u našem klubu donosi mnoge povoljnosti, pa tako i bitno nižu cijenu za proizvode s BCAA aminokiselinama za mišićnu masu. Cijena i asortiman su savršeni: pored odličnih suplemenata s aminokiselinama za napitke ističemo sijajan inovativni proizvod: tablete za žvakanje VP LAB BCAA Chewable.

Članstvo u našem klubu isplati se, a posebice ističemo sijajne popuste, niže cijene aminokiselina, ekskluzivne akcije i darove. Nabavite suplemente s aminokiselinama BCAA te aminokiseline za mršavljenje i ubrzani mišićni rast povoljno, po bitno nižoj cijeni preko naše internet prodaje, u našem online shopu:http://hr.the-nutrition.com/clanci/cilj/Vitalnost.

aminokiseline za mišićnu masu