Aminokiseline i proteini daju najbolje rezultate pri mišićnom treningu

Aminokiseline i proteini, kada se uzimaju zajednički, daju izvrsne rezultate kod stimulacije rasta mišića i mišićne mase. Aminokiseline su biokemijski makromolekule koje sadrže amino i karboksilnu skupinu. U pravilu imaju ključnu ulogu u izgradnji bjelančevina, premda postoje i aminokiseline koje ne ulaze u njihov sastav. Proteini će pravilno sudjelovati u izgradnji mišića samo onda, kada obiluju aminokiselinama, a u slučaju njihovog nedostatka njihovo djelovanje će biti znatno oslabljeno. Stoga je pri mišićnom treningu potrebno osigurati dovoljan unos i aminokiselina i proteina, bilo u formulama koje ih udružuju, bilo odvojeno, gdje najbolju učinkovitost pokazuju aminokiseline u prahu.

KAKVE SU UOPč†E CIJENE AMINOKISELINA


Koje su sve prednosti aminokiselina u prahu i kako ih uzimati?

Prednosti aminokiselina u športskoj ishrani su prepoznate tek relativno nedavno. Pozitivni učinak aminokiselina i proteina daleko nadrasta rast mišića i dobivanje na mišićnoj masi. Njihovo djelovanje prije svega omogućuje jačanje imunološkog sustava, što je od velike važnosti kod športske aktivnosti bilo koje vrste, a posebno kod većih fizičkih napora. Bcaa aminokiseline po iskustvima profesionalaca igraju važnu ulogu kod mišićne regeneracije i obnavljanja energije, što će spriječiti malaksalost na treningu i pretjerano iscrpljivanje organizma. Pritom aminokiseline u prahu imaju najveću iskoristivost i najlakše se apsorbiraju. Aminokiseline u prahu možete uzimati s vodom, mlijekom ili hranom - na ovaj način možete istovremeno konzumirati aminokiseline i proteine uoči treninga.

KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA S BCAA AMINOKISELINAMA?

Imamo super kvalitetne aminokiseline po najpristupačnijim cijenama

Imamo bogatu ponudu aminokiselina po trajno niskim cijenama - od aminokiselina u prahu posebno ističemo X3M BCAA, koje sadrže unaprjeđeni omjer sastojaka u razgranatom lancu. Pri profesionalnom bodybuildingu podjednako djelotvoran će biti i The Beast, proizvod koji osigurava brzu učinkovitost posljedično povećanim dozama leucina. Za lakoću primjene uoči treninga nudimo i aminokiseline u tabletama s minimalno ugljikohidrata. Ove aminokiseline su dostupne po cijeni već od 160 kuna putem webshopa. Imamo najbolji izbor aminokiselina i proteina u svim oblicima, koji će vam u ostvarenju športskih ciljeva pomoći brzo, pouzdano i povoljno.

aminokiseline i proteini - cijeneiskustva s aminokiselinama u prahu