Proteini za mišiće - izaberite najbolje proteine za izgradnju mišića

Proteini za mišiće The Nutrition

Proteini za mišiće imaju nevjerojatno važnu ulogu. Budući da mišićno tkivo tvore upravo bjelančevine, ne treba čuditi što upravo dodatan unos proteina za rast mišića ima presudnu ulogu. Pritom njihovo djelovanje može biti različito: neki su proteini za mišićnu definiciju i čvrstoću prikladniji od drugih, dok neki funkcioniraju prvenstveno kao proteini za mišićnu masu. Imamo izvrsnu ponudu proteina u prahu, koji će vašim mišićima dati dodatnu snagu i kontinuirani poticaj na rast. Imamo veliki odabir formula i okusa pripravaka na bazi proteina za mišiće kojima je potrebna maksimalna energija.

Što od proteina za mišićnu masu u izgradnji imamo u ponudi?

Nudimo razne proteine za mišićnu masu, od kojih su u prvom planu svakako whey proteini kao najbolji proteini za dobivanje mišićne mase. Možete birati između Pure whey-ja i The Amino Whey-ja, od kojih oboje imaju visoku koncentraciju proteina u iznosu od najmanje 80%. Pritom je The Amino Whey dodatno obogaćen bcaa aminokiselinama za pospješeni učinak whey proteina. Od proteina za mišićnu masu u ponudi također imamo i All in one Gainer, koji sadrži najmanje 40% čistih proteina za mišiće uz dodatak aminokiselina i ugljikohidrata za masu.

Najbolji proteini za mišićnu masu

Koji se još naši proizvodi mogu uzimati kao proteini za mišićni rast?

Naša ponuda sadrži i različite zamjenske obroke, koji su u osnovi miks proteina za mišićnu masu. Za vas smo pripremili ukusne proteinske pločice za masu, koje mogu poslužiti kao zdrav zamjenski obrok prije ili poslije treninga. Zbog kombinacije više vrsta proteina te niskog udjela šećera i masnoća, njihovo redovito uzimanje će polučiti vidljiv porast mase. Od proteina za mišićni rast isprobajte i proteinski puding s visokim udjelom proteina, koji je vrlo ukusan i jednostavan za pripremu. Ne propustite isprobati i naše proteinske palačinke, koje su po svom sastavu potpuni, cjeloviti obrok.

L KARNITIN

VITALNOST