Gainer pruža organizmu ključne sastojke pri ekstremnim naporima

Gainer je odličan izbor za potrebe profesionalnog bodybuilding-a, koji se odvija kontinuirano, ili za početnu izgradnju mišićne mase. Sadrži veći broj mikronutrijenata u jednom preparatu, zbog čega gaineri mogu funkcionirati kao zamjena za nekoliko različitih dodataka, koji se uzimaju zasebno. Od svih hranjivih komponenti koje su uključene u gainer, protein je obično najzastupljeniji. To je posebno naglašeno u gainer mass proizvodima, koji su visokim udjelima proteina prilagodili gainer za brzi rast mišića. Dodane aminokiseline osiguravaju funkciju obnove mišića, dok se pridruživanjem vitaminoida u formule smanjuje umor i popravlja raspoloženje. Zato možemo reći da je gainer kao dodatak prehrani ne samo djelotovoran na sve važne metaboličke procese pri vježbanju, nego je i vrlo ekonomičan, jer štedi novac koji morate izdvojiti da biste kompletirali športsku prehranu.

Kako funkcionaju gainer mass pripravci u praksi

Utjecaj kojeg gainer ima na pojedine aspekte očekivanih športskih ciljeva ovisiti će o omjerima sastojaka i njihovoj raznovrsnosti. Gainer mass proizvod u pravilu ima otprilike 1/3 proteina u svojem sastavu. Gainer myprotein primjerice sadrži kombinaciju nekoliko različitih izvora proteina u svrhu maksimiziranja proteinskog učinka. Osim obaveznih aminokiselina koje će doprinjeti regeneraciji i zaštiti mišićnog tkiva, gainer mass dodaci prehrani također sadrže probrane i pažljivo dozirane ugljikohidrate visoke kvalitete, koji odstranjuju umor i malaksavost bez debljanja. Najbolje će djelovati ako se uzimaju poslije treninga.

AMINOKISELINE U PRAHU

Isprobajte i naš novi All in 1 Gainer super proizvod

All in 1 Gainer je u osnovi mass gainer, koji prije svega služi izgradnji mišića, ali istovremeno ima maksimalno prošireno djelovanje. Predstavlja naš najusješniji proizvod ovog tipa, koji sadrži čak 40% proteina sirutke: time udio proteina iznosi nevjerojatnih 60 grama proteina po pojedničnom obroku. Uz dodani lanac bcaa aminokiselina te glutamin i beta-alanin, također smo ga obogatili kreatinom, koji pozitivno djeluje na snagu mišića. U kombinaciji s ostalim aminokiselinama, omogućena je veća izdržljivost ali i zaštita mišićne pH ravnoteže. Dolazi u velikom pakiranju od 5kg, koje će vam uštedjeti vrijeme i novac te vam omogućiti da se koncentrirate na ono najvažnije - vježbanje.

gainergainer mass