BCAA aminokiseline s glutaminom

bcaa aminokiseline cijenaEsencijalne aminokiseline razgranatog lanca (BCAA aminokiseline) su glavna gradivna baza za proteinsku sintezu s najjačim anaboličkim i anti-kataboličkim efektom. Stalni protok proteina u tijelu u sprezi s uvećanom BCAA aminokiseline/leucin oksidacijom uzrokovanom tjelovježbom rezultira visokom potražnjom za leucinom i posljedićno nemogućnošću potpunog rasta mišića. Tada nastupa suplementacija BCAA aminokiselina glutaminom što doprinosi jačanju skeletne muskulature i povišenoj koncentraciji glutamina te smanjenju BCAA aminokiseline/leucin oksidacije te tako i katabolizma. BCAA aminokiseline imaju važnu ulogu kod sinteze neesencijalnih aminokiselina, glutamina i alanina.

TAKOčER NUDIMO ARGININ AMINOKISELINU!


THE BCAA - najbolje tablete s esencijalnim BCAA aminokiselinama


najbolji BCAA na tržištuTHE BCAA (L-leucine, L-isoleucine, L- valine) su esencijalne aminokiseline što znači da ih naše tijelo ne može stvoriti samo već ih moramo uzimati putem prehrane. THE BCAA igra krucijalnu ulogu u sintezi proteina i prevenciji mišićnog katabolizma. Tijekom treninga visokog intenziteta THE BCAA se oksidira u mišiće i može služiti kao gorivo koje pomaže u završavanju napornog treninga koji stvara rast mišića. THE BCAA najbolje koriste prilikom nisko kalorijskih dijeta kada su baš one ključ prevencije oštećenja mišića (odnosno od toga da ih tijelo samo kanibalizira), te štite od kataboličkog djelovanja hormona kortizola. Tablete THE BCAA Tablets su najbolji BCAA proizvod na tržištu, visoko su kvalitetan i praktičan proizvod koji ima moćan anti-kataboličan učinak. BCAA aminokiseline L-leucin, L-valin i L-izoleucin su jednostavne jer nisu vezane u duge lance, što omogućava najbržu moguću apsorpciju u tijelu.

BCAA aminokiseline s glutaminom za efikasniji mišićni rast i oporavak


THE BCAA tablete su izrađene od čistih 100% BCAA aminokiselina i spadaju u sami vrh anti-kataboličnih proizvoda na tržištu.
O popularnosti naših BCAA tableta najbolje svjedoči visoka potražnja i posljedično pristupačna cijena. BCAA tablete tako možete nabaviti u našem THE Shopu po izuzetno konkurentnim akcijskim, klubskim i prigodnim cijenama te besplatnom dostavom kod kupnje iznad određene vrijednosti.


Tablete BCAA za žvakanje sa povećanim udjelom L-leucina


Pored klasičnih tableta predstavljamo vam i inovativne tablete BCAA za žvakanje sa omjerom 4:1:1 L-leucin, L-izoleucin, L-valin i dodanim vitaminom B6. Tijekom procesa žvakanja, aktivni sastojci su transportirani u krvotok kroz sublingvalan prostor. Ova metoda je 2-3 puta brža i učinkovitija u usporedbi sa apsorpcijom kroz probavni trakt. BCAA aminokiseline su esencijalne za aktivnu izgradnju mišićne mase. Kako sve tri su vrlo aktivni sudionici u proteinskoj sintezi, njihov vrlo jak anabolički učinak je evidentan. L-leucin ima najznačajniju funkciju jer šalje signale za početak konstrukcije novih proteina u mišićnom tkivu. To je razlog zbog čega su BCAA aminokiseline u 4:1:1 'leucin-otežanom' omjeru u mogućnosti da značajno ubrzaju mišićni rast, ukupnu snagu i izdržljivost!