Whey proteini za žene i muškarce: prirodan sastav i odličan ukus!

Whey proteini odnosno proteini sirutke najbolji su proteini za mišićnu masu. Svi sportaši, tako rekreativni kako profesionalni, znaju od kolike su važnosti proteini. Prehrana bogata proteinima od velike je važnosti za sve ljude, a za sportaše pogotovu. Proteini su osnovni gradivni element mišićnog tkiva i igraju najvažniju ulogu pri izgradnji mišića i očuvanju mišićne mase. Whey proteini odlično su rješenje za sve one koju se bave sportom i žele u kratko vrijeme postići odlične rezultate. Protein sirutke odnosno whey proteini sadrže velik udio aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), cisteina, laktoze, minerala i tragova masti. Oni doprinose i održavanju tjelesne težine, a ako ih konzumirane neposredno nakon treninga, oni su i odlična hrana za vaše mišiće. Za žene i muškarce koji se bave sportom proteini whey su odličan izbor. Izaberite ukus koji vam odgovara i uživajte u odličnom napitku bez grižnje savjesti.


Gdje kupiti najbolje proteine?

Na tržištu možete naći jako puno proizvoda koji sadrže proteine sirutke u različitim omjerima, međutim, THE Nutrition proteini imaju prirodan sastav, provjerenu kvalitetu i porijeklo. Naša ponuda proteina i ostalih proizvoda jako je raznolika i bogata. Osim proteina nudimo vam i aminokiseline, gainerje i ugljikohidrate, masti, vitamine i ekstrakte, proteinske tablice, ukusne proteinske palačinke i još mnogo toga. Ako ne znate gdje kupiti najbolje whey proteine, mi vam savjetujemo da posjetite naš web shop. Whey proteini za žene i muškarce dostupni su u različitim ukusima, stoga smo sigurni da ćete u ponudi naći nešto za sebe. Pratite naše aktualne akcije whey proteina i za svoj novac možete dobiti još više.

VAS ZANIMA KDEJ KUPITI WHEY PROTEINE?


Whey proteini za žene - lijepa figura i zdravo tijelo

Sve se više žena odlučuje za konzumiranje proteina. Najbolji proteini za mišićnu masu su proteini sirutke. Njihov je sastav potpuno prirodan, a možete ga pročitati i na samom proizvodu. Svi sportaši znaju da je nemoguće izgraditi mišiće ako nemamo odgovarajuće gradivno sredstvo. A to su proteini odnosno aminokiseline, male komponente proteina. Jako je važno i da je hrana koju pripremamo i jedemo bogata bjelančevinama. Odličan izvor prirodnih bjelančevina je meso, također i riba (pogotovo losos, tuna i hobotnica), mliječni proizvodi (svježi sir, grčki jogurt, mlijeko), grah, slanutak, oraščići itd. Znanstvenici su dokazali da proteini jako pozitivno utječu na zdravlje i zdravo tijelo svakog čovjeka. Osim toga što učinkovito sprječavaju katabolizam odnosno razgradnju mišićnog tkiva, oni igraju važnu ulogu i pri očuvanju zdravog imunološkog sustava. Whey proteini pomoći će vam pri izgradnji lijepe figure, očuvanju tjelesne težine i općeg zdravlja.

gdje kupiti whey proteini za žene


Kvalitetan dodatak prehrani

Zdrava i raznolika prehrana jako je važna, no samo prehranom nećete moći postići tako brze i željene rezultate. THE Nutrition tim savjetuje vam da nakon treninga uzmete kvalitetan dodatak prehrani u obliku proteina. Pripremite si ukusan napitak i uživajte u različitim ukusima. U našoj su ponudi i proteinske tablice koje mogu također poslužiti kao kvalitetan međuobrok. Dodatak prehrani u obliku whey proteina pomoći će vam da ostanete u formi i da izgradite tijelo o kojem sanjate.


Koji su najbolji proteini za rast mišića?

Među različitim proizvodima izdvajamo naš najprodavaniji proizvod - najbolji protein za rast mišića THE Amino Whey. Ne samo da je to najbolji protein za masu, on je i odličan za izdržljivost. Pripravak sadrži čak 86% whey proteina po obroku, u njemu se nalaze i proteini sirutke s ekstra dodanim aminokiselinama. Odlična vijest za sve one koji ste na dijeti je da ovaj proizvod sadrži manje od 1 g ugljikohidrata i masti po serviranju. Najbolji whey proteini za masu uspješno sprečavaju katabolizam, pomažu smanjiti apetit, podržavaju imunološki sustav i učinkoviti su pri sagorijevanju viška tjelesne masti te su zato idealan dodatak kod treninga, kako za muškarce tako i za žene. Sastav whey proteina možete provjeriti na samom proizvodu ili web stranici. A tamo provjerite i naše aktualne akcije.

sastav whey proteina