THE ZMA tablete - sinergija cinka i magnezija


Za uspješan kontinuitet kod izgradnje mišićne mase i optimalan pristup treningu dva su suplementa prehrane izuzetno bitna. Kreatin i protein zajedno dokazali su se kao esencijalni elementi za nadgradnju forme sportaša omogučavajući kontinuitet treninga, snagu i izdržljivost. I kreatin i protein sadrže svojstva bez kojih suvremeni sportaš i ljubitelj tjelovježbe ne može ni zamisliti svakodnevne fizičke aktivnosti. Često se misli da su za uspjeh dovoljni proteini a kreatini zbog relativnog nepoznavanja izostavljeni. Upravo zato THE Nutrition razvio je veći broj dodataka koji sadrže kombinaciju proteina s kreatinom, kao što su na primjer neki od pre-workout proizvoda. Takav je i All in 1 Creatine koji sadrži kreatin i protein zajedno.

KREATIN MONOHIDRAT


All in 1 suplementi s kreatinom i proteinom zajedno u suradnji za vašu snagu


Odavno je poznato da su najbitniji dodatak prehrani sportaša kod tjelovježbe upravo proteini. Kreatini na drugoj strani pomažu prebroditi teškoće umora i regeneracije mišića na brz i efikasan način. No ponekad sportašima treba jači poticaj i zato je THE Nutrition razvio duplemente tipa All in 1 s kreatinom, proteinom, aminokiselinama te ostalim elementima za veći osjećaj pumpa, snage i veću energiju. Kombinirajući najkvalitetnije vrste kreatina i proteina zajedno s potentnim sistemom apsorpcije THE Nutrition je ponudio ono najbolje od onoga što svijet kreatina, proteina i ostalih esencijalnih sastojaka nudi. Vjerojatno najbitnije za dostizanje napredka je kako kvalitetno smo u stanju odraditi trening. Posebno onda, kada naše razine energije nisu na optimalnim razinama. Tada je teško bez esencijalnih suplemenata kao što su kreatin i protein (zajedno s ostalim nužnim elementima poput citrulina, beta-alanina, irnitina) dati svoj maksimum. Posljedica je slab napredak. Pre-workout proizvodi koji sadrže kreatin i protein su riješenje za taj problem. Bez obzira na naš umor, kvalitetni pre-workout će nam podići razine energije na vrhunac naših sposobnosti. Također će osigurati našim mišićima nužne supstance za rast - kreatin i protein zajedno s ostlim kvalitetnim nutrijentima.

kreatin i protein zajednokreatin protein zajedno


Cijena ZMA nikada povoljnija - THE ZMA tablete u vašem THE Nutrition shopu

THE X3M Pump sastoji se od najvažnijih nutrijenata (kreatina, proteina, ugljikohidrata, masti i minerala) koji preveniraju dolazak u stanje katabolizma. Izolat whey proteina ima najveću biološku vrijednost od svih proteina na Zemlji! To mu omogućava da dođe direktno do Vaših gladnih mišića nevjerojatno brzo. Formula je dodatno pojačana izuzetno velikim količinama BCAA i glutamina, dva čuvara mišića. Kreatin i protein zajedno s ostalim bitnim nutrijentima čine savršeni spoj za vaš uspjeh kod treninga, izdržljivost, snagu i moć te eksplozivnost.