Proteinske palačinke s bananom s ili bez wheya odličan su proteinski obrok

Proteinske palačinke, kao i obične palačinke, omiljena su hrana mnogih sportaša pa i ostalih ljudi. Obične palačinke su odličan izvor proteina, jer sadrže mlijeko o jaja (koji imaju između ostalog također blagotvoran učinak na rast i razvoj mišića te pospješuju rad krvožilnog sustava i mozga), međutim one sadrže mnogo šećera niskog glikemiskog indeksa pa zato nisu baš najbolji izbor za sve one koji žele dobiti na mišićnoj masi. Zato su najbolji izbor za vas proteinske palačinke koje će vam dati maksimalnu količinu proteina u samo jednom vrlo ukusnom obroku. THE Nutrition nudi vam odlične palačinke s proteinima koje možete pripremiti s bananom ili kojim drugim voćem (palačinke s bananom). Whey palačinke po svome sastavu potpuno odgovaraju potrebama sportske prehrana pa su zato idealan obrok tako za profesionalne kao i za rekreativne sportaše. U našoj ćete ponudi naći proteinske palačinke bez wheya samo s osnovnim proteinskim izvorima.


Kako pripremiti proteinske palačinke s bananom?

Volite palačinke i volite banane? Zašto ne biste pripremili proteinske palačinke s bananom? U našoj ponudi naći ćete odličnu smjesu za proteinske palačinke koja je izrađena tako da je optimalno prilagođena nutritivnim potrebama sportaša. Smjesa za palačinke s proteinima sadrži proteine iz nekoliko različitih izvora kao što su žumanjci, mlijeko i surutka. Palačinke s proteinima iz naše ponude jako se lako i brzo pripremaju. Smjesi samo dodajte vodu, promiješajte i ispecite. A po želji ih možete obogatiti voćem. Jako su popularne proteinske palačinke kojima možete dodati bananu. Priprema je vrlo jednostavna. Pripremljenoj smjesi dodajte bananu i dobro promiješajte. Pecite ih kao i obične palačinke i još tople pojedite. Tada su najbolje! Za vas smo pripremili i izvedbu bez wheya odnosno proteinske palačinke bez wheya. Smjesa sadrži samo osnovne proteinske izvore, iznimno mali udio šećera i minimalnu količinu masnoća.

whey proteinske palačinke s bananom


THE Diet Panecakes - najbolje whey palačinke

Naši su korisnici oduševljeni proteinskim palačinkama iz više razloga. Dvije palačinke sadrže čak 35 g proteina, nizak udio masnoća i gotovo su bez šećera, što je odlična vijest za sve one koji ste na dijeti i želite izgubiti masne naslage. Priprema palačinki je jako jednostavna i brza. Uzet će vam samo nekoliko minuta vašeg dragocjenog vremena. Smjesi samo dodajte vodo, promiješajte i ispecite na vrućoj tavi. Taj je idealan obrok za mršavljenje odličan način za početak dana koji će vam osigurati potrebnu energiju za cijeli dan i vaše obaveze. THE Diet Panecakes odličan izbor za sve one koji žele jesti zdravo i ne žele se odreći svojih najomiljenijih jela. Ovaj je proizvod zaista odličan obrok za svakoga koji radi na održavanju tjelesne težine ili želi dodatno smanjiti neželjene tjelesne masti. Ovaj je proizvod odličan i zato jer ga možete upotrijebiti i za pripremu ostalih jela kao što je na primjer pecivo ili kolač.

Proteinske palačinke bez wheya


Proteinske palačinke su gluten free

Ako imate problema s probavom glutena proteinske palačinke su također idealan obrok za vas. Kao glavni izvor kompleksnih ugljikohidrata u whey palačinkama je zob. To je sigurna namirnica za sve one koji iz takvih ili onakvih razloga ne žele ili ne smiju konzumirati gluten. Zob ne sadrži gluten, već proteine pod nazivom avenini koji nisu toksični. Te proteine tolerira i većina pacijenata koja boluje od celijakije.


Whey palačinke i ostali proteinski pripravci

Osim palačinki s proteinima u našoj su ponudi i ostali dodaci prehrani koji mogu poslužiti kao odlični zamjenski obroci. Najprodavaniji su proteini whey u prahu pomoću kojih možete pripremiti ukusan proteinski shake. Također možete u ponudi naći i proteinski puding koji sadrži visok udio proteina i malo šećera te masnoća, proteinske pločice i ostale kvalitetne proizvode. Provjerite našu ponudu na internetu i sami se uvjerite da je naša ponuda kvalitetna i bogata.

PROTEINSKE PALAČINKE MOŽETE PRIPREMITI I BEZ WHEYA