Whey proteini sastavom osiguravaju najbolju apsorpciju proteina

Whey proteini dobivaju se složenim postupkom mikrofiltracije proteina sirutke, u kojoj se odstranjuju otpadne tvari. Time dobivamo najčišći oblik proteina odnosno izolat, stoga whey proteini u sastavu mogu sadržavati preko 90% bjelanjčevina. Upravo zbog te zasićenosti, u svrhu postizanja rekordnog mišićnog rasta je najbolji whey protein. Također su mu pospješena i druga svojstva, poput antiupalnog i antistresnog učinka karakterističnog za proteine bogate esencijalnim aminokiselinama. Naposlijetku, whey proteine možete koristiti i kao appetite suppressant – njegov utjecaj na razine apetita dati će povoljne rezultate kod mršavljenja, a njegova dugotrajna konzumacija spriječit će nakupljanje nepotrebnih masnih naslaga u fazi izgradnje mišića.

sastav whey proteina

najbolji whey protein za žene

Može li pojačano uzimanje whey proteina narušti metaboličku ravnotežu?

Whey je protein iz prirodnog izvora, zbog čega njegova konzumacija sama po sebi ne može imati nikakvih štetnih posljedica po organizam. Zbog činjenice da je bogat esencijalnim aminokiselinama, ima blagotvorni učinak na funkcioniranje vitalnih organa, a zahvaljujući sastojku globulinu, doprinose i stvaranju općeg imuno-odgovora. Zasićenost aminokiselinama također će se ogledati u prijenosu energije pa je tako uslijed intenzivnih treninga koji zahtijevaju obilan unos proteina najbolji whey protein. Ipak, potrebno je paziti da ne pretjerujemo s unosom proteina, jer i višak bjelančevina u tijelu može prouzročiti različite zdravstvene tegobe pa i bolesti poput artritisa ili gihta.

Gdje kupiti najbolji whey protein? Rješenje je The Nutrition!

Gdje kupiti whey protein? Posljednjih je godina whey postao vrlo popularan te postoji široka ponuda njegovih inačica. One se prvenstveno razlikuju u proćišćenosti proteina sirutke i njegovoj koncentraciji, a ove odlike odražavaju se i u cijeni whey proteina. The Nutritionovi whey proteini, koji su izrađeni prema najvišim standardima, ne odskaču od cjenovnog prosjeka ostalih proteinskih pripravaka iz našeg asortimana. Ponosno ističemo naš The Pure whey te posebno The Amino Whey protein, dobiven postupkom mikrofiltracije na niskim temperaturama, koji je bez glutena i istovremeno dodatno obogaćen aminokiselinama.

Što je gold whey protein i po čemu se razlikuje od običnog whey-ja?

Gold whey protein predstavlja sami vrh ponude proteinskih pripravaka. Kod gold whey-ja u postupku mikrofiltracije nema termičke obrade, zbog čega izolat zadržava sve prvotne nutritivne vrijednosti. Poznati su po fantastičnim rezultatima u izgranji mišićne mase i slove ne samo za najbolje proteine već i za najkvalitetniji izvor proteina uopće. Naravno, gold whey možete pronaći i u The Nutrition-ovom asortimanu – naš The Gold Whey dolazi u obliku klasičnog proteinskog praha, ugodnog je okusa i gluten-free sastava, a cjenovno je umjeren i prilagođen budžetu kako profesionalnih bodybuildera tako i rekreativaca.

Jesu li uz konzumaciju whey-ja uopće potrebni drugi suplementi?

Pitanje koje se postavlja je sljedeće – ako whey osigurava maksimalnu aporpciju proteina i mišićni rast, koliko su nam potrebni drugi suplementi u tom cilju? Moramo uzeti u obzir da svaki nutritijent ima svoju konkretnu funkciju, premda neki u organizmu obavljaju više procesa odjednom. S obzirom na njihovu zasićenost bcaa aminokiselinama, whey proteini odlično obavljaju zadaću izgradnje mišića, no za vrhunske sportske rezultate trebamo razmotriti uzimanje suplemenata iz reda neesencijalnih aminokiselina poput glutamina i l-karnitina. Isto tako, za porast čiste mase biti će nam potrebni i pripravci poput uglijkohidrata za masu ili kreatina, bez kojih nema voluminoznih mišića.

GDJE JE NAJLAKŠE KUPITI WHEY PROTEINE?

Whey proteini za žene – idelan odabir proteina bez nuspojava

Već ranije smo opisali višestruka pozitivna svojstva whey-ja, uključujući i njihov utjecaj na prekomjerni apetit. Osim toga fantastično reguliraju omjer mišićnog tkiva i masti, potičući rast mišića uz istovremeno sagorijevanje masti. Brza apsorpcija, laka probavljivost i revitalizirajući učinak na organizam koji je izložen naporima po definiciji svrstava izolat sirutke u proteine za mršavljenje. Uz adekvatni trening popraćen njihovom konzumacijom moguće je radikalno preoblikovati tijelo u korist mišićnog tonusa. Vjerujemo da su naši lacto-free whey proizvodi s okusom čokolade i vanilije najbolji whey proteini za žene na tržištu, koji su izvrsni za održavanje linije bez bilo kakvih nepovoljnih nuspojava po hormonsku ravnotežu.