Proteinska pločica za debljanje? Uzmite je nakon treninga kao zamjenski obrok!

Proteinska pločica odlično je rješenje za sve one koje nemate vremena za zdrav i kvalitetan obrok tijekom dana. Brz ritam života nekada nam ne dozvoljava da bi naša prehrana bila zdrava, raznolika i prije svega doma pripremljena. Mi imamo pravo rješenje za vas: proteinska pločica! Mnogo je toga napisano o proteinskim pločicama, od podatka da proteinske pločice debljaju pa sve do podataka da su proteinske pločice nezdrave. Po našim iskustvima to nije istina. Proteinske pločice mogu biti odlična alternativa ili zamjena pravom obroku, međutim, nije dobro ni s njima pretjerivati. Kao ni s ničim drugim. Ako ne znate koje i kakve proteinske pločice odabrati i gdje ih kupiti, čitajte dalje. Saznat ćete sve o proteinskim pločicama, kada ih jesti (nakon treninga ili prije treninga), gdje ih kupiti po povoljnoj cijeni itd.

Proteinska pločica nakon treninga

Proteinske pločice za debljanje - obratite pažnju na sastav pločice

Proteinska pločica može biti jednostavan, ukusan i brz zamjenski obrok. Međutim, nisu sve proteinske pločice kvalitetne. Pri odabiru morate zato posebnu pažnju posvetiti sastavu proteinske pločice odnosno ukupnom broju kalorija, količini ugljikohidrata, količini šećera i sadržaju masnoća te omjeru bjelančevina odnosno proteina. Neke od proteinskih pločica na tržištu sadrže velik postotak masti i ugljikohidrata što znači da je moguće i debljanje ako ih prečesto konzumirate. No, debljanje ćete izbjeći ako odaberete kvalitetne proteinske pločice koje možete po povoljnoj cijeni kupiti u THE Nutrition shopu. Ako niste sigurni gdje kupiti proteinske pločice koje ne debljaju, THE Nutrition je pravo mjesto za vas. Cijena proteinskih pločica u našoj ponudi jako je povoljna. U to se možete uvjeriti i sami. Pogledajte našu ponudu proteinskih pločica za konzumiranje nakon treninga ili prije treninga i obavite kupnju brzo i jednostavno.


Proteinske pločice nakon treninga će me udebljati?

Proizvodnja hrane jako je napredovala pa tako imamo na tržištu zaista najbolje proteinske pločice koje vam mogu pomoći pri izgredni mišićne mase i očuvanju tijela u formu. Ako se bojite da ćete se od proteinskih pločica udebljati, ne morate se bojati. Ako ih pravilno uklopite u svoj plan prehrane i naučite ih koristiti kao zamjenu za obroke, neće vas udebljati. Za obrok nakon treninga proteinska je pločica također dobra, iako je bolji izbor proteinski shake s jednostavnim ugljikohidratima.

PROČITAJTE RECEPT ZA VISOKO PROTEINSKE PLOČICE


Ponuda proteinskih pločica po povoljnim cijenama

Naša je ponuda proteinskih pločica raznolika, a cijene su vrlo povoljne. Za sve one koji redovito trenirate i želite izbjeći dodavanje masti, preporučujemo proteinske pločice s najmanje 20 grama proteina i 300 ili manje kalorija. Na taj ćete način 25% kalorija dobiti iz proteina, a taj postotak može narasti do 50%. Neke proteinske pločice sadrže više šećera, zato pročitajte etiketu. Isto tako je važno da ima proteinska pločica i dovoljnu količinu vlakana. Budući da se vlakna polako probavljaju i sprječavaju dizanje razine inzulina, pločica koja sadrži više vlakana bolji je nadomjestak za obrok premda je manje učinkovita prije i nakon treninga. Našu ponudu proteinskih pločica pogledajte na našoj web stranici gdje možete saznati i sve o sastavu i cijeni.

proteinske pločice za debljanje - cijena


Gdje kupiti najbolje proteinske pločice po povoljnoj cijeni?

Saznali ste da je proteinska pločica odličan zamjenski obrok. Sad vas zanima gdje je možete kupiti po povoljnoj cijeni. Odgovor je jasan: THE Nutrition shop. Većina proteinskih pločica neće izazvati debljanje ako ih pametno konzumirate. Odlične su i nakon treninga. Proteinske pločice možda nisu najbolji svakodnevni obrok, ali su odlično rješenje ako nemate vremena za pripremu kvalitetnog i zdravog obroka. Proteinska pločica je svakako bolji izbor nego to da preskočite obrok. U našoj ćete ponudi naći različite proteinske pločice u različitim ukusima, a sve su dostupne po vrlo prihvatljivim cijenama. Nudimo vam i besplatni dostavu na sve vaše narudžbe.