Proteini u hrani za mišiće (mišićnu masu) - najbolji proteini za rast i dobivanje mišića

Proteini u hrani za mišiće su od velike važnosti ako želite izgraditi lijepo tijelo. Proteini su naime hrana za vaše mišiće. Pri izgradnju mišića odnosno mišićne mase proteini igraju najvažniju ulogu, jer su proteini zapravo gradivni element mišićnog tkiva. Hrana bogata proteinima pomaže pri izgradnji mišića i dobivanju mišićne mase. Međutim ponekad nemamo vremena ili nismo u mogućnosti pripremiti proteinima bogat obrok. U takvom slučaju preporučujemo uzimanje najboljih proteina za izgradnju mišića koje je najbolje uzimati odmah nakon treninga. Ako se bavite sportom i želite izgraditi mišiće obratite pažnju na proteine u hrani. Hrana koja sadrži najviše proteina je najbolja hrana za vaše mišiće. U hrani se najviše proteina nalazi u mliječnim proizvodima, jajima, mesu, ribama, slanutku, oraščićima itd. Iznimno je važno za vaše mišiće da jedete hranu bogatu proteinima, a nakon treninga si možete bez grižnje savjesti priuštiti najbolje proteine za mišićnu masu u obliku ukusnog proteinskog shakea. Posjetite THE Nutrition shop i sami se uvjerite o bogatoj ponudi najboljih proteina za izgradnju mišića.

najbolji proteini u hrani za mišiće


Proteini za mišićnu masu - hrana za vaše mišiće

Ako redovito trenirate i želite izgraditi lijepo tijelo onda su proteini za vas jako važni. Jedite hranu bogatu proteinima, a nakon treninga uzmite proteine za mišićnu masu kao dodatak prehrani. Proteini u hrani za mišiće ponekad nisu dovoljni, zato su proteini u prahu, koje možete po povoljnoj cijeni kupiti u THE Nutrition shopu, odlično rješenje za vas. Ako želite brže izgraditi mišiće mi vam preporučujemo najbolje proteine za mišićnu masu - whey proteine. THE Nutrition razvio je velik izbor odličnih proteina koji su odličan nadomjestak prehrani za postizanje i održavanje sportske forme. Dodatak prehrani u obliku proteina pomoći će vam da ostanete u formi.

KOJE PROTEINE ZA RAST MIŠIč†A UZIMATI?


Whey proteini - najbolji proteini za dobivanje mišićne mase

U našoj ponudi proteina naći ćete odličan Amino Whey - najbolje proteine za masu koji sadrže čak 86% whey proteina, a u njemu se nalaze i whey proteini sirutke s ekstra dodanim aminokiselinama. Amino Whey je odličan za izgradnju mišićne mase pa ga zato korite tako rekreativni kao i profesionalni sportaši. Proteini u hrani u kombinaciji s našim najboljim proteinima za mišićnu masu jako su popularni i kod žena, jer su doličan suplement za postizanje i održavanje željene tjelesne težine. Whey proteine za izgradnju mišića uzmite nakon treninga kao zamjenski obrok. Whey proteini pomažu pri sagorijevanju viška tjelesne masti pa su zato idealan dodatak prehrani nakon treninga. Ne zaboravite, važno je da za izgradnju mišića jedete hranu bogatu proteinima, a isto tako vam preprečujemo da nakon treninga uzmete najbolje proteine za rast mišića.


Zašto su whey proteini najbolji proteini za dobivanje mišićne mase?

Proteini su gradivni elementi tkiva u tijelu i igraju ključnu ulogu u očuvanju zdravlja, snižavanju postotka tjelesnih masti te poboljšanju tjelesne kompozicije. Proteini su građeni od aminokiselina, a aminokiseline su potrebne i za povećanje mišićne mase i snage. Povećani unos proteina (osim proteina u hrani za mišiće) kroz najbolje whey proteine za dobivanje mišićne mase za sportaše je jako važan zbog toga da mogu svoje tijelo razviti do punog potencijala! Uzimanjem proteina za rast mišićne mase stimulirat ćete proteinsku sintezu i osigurati porast čiste mišićne mase.

proteini za izgradnju mišićne mase


Odlični proteini za rast mišića

Ako ne znate koje proteine izabrati kao dodatak prehrani kako biste osigurali i pripomogli k ubrzanoj rasti vaših mišića, za vas smo pripremili nekoliko prijedloga. U THE Nutrition shopu imamo široku paletu proizvoda koje vam preporučujemo:

  • THE Amino Whey: odlični proteini za mišićnu masu. Najtraženiji i najprodavaniji whey proteini na tržištu.
  • X3M Whey Protein: sadrži visok postotak proteina sirutke koji je bez laktoze pa je zato idealan za sve one koji su intolerantni na laktozu.
  • THE Whey Isolate: Sadrži 100% prirodni sirutkin izolat i vrhunski aminokiselinski profil. Sadrži čak 28% proteina na mjericu i ima iznimno visoku biološku vrijednost, odličnu topljivost i ukus. Nema skoro nimalo masti i ugljikohidrata, zato su to odlični proteini ne samo za mišićnu masu nego i za očuvanje tjelesne težine.