Esencijalne aminokiseline i aromatske aminokiseline: prodaja po povoljnoj cijeni

Esencijalne aminokiseline čovjekovo tijelo ne može samo sintetizirati pa je stoga jako važno da ih u tijelo unesemo putem zdrave i raznolike prehrane, pa i putem dodataka prehrani. Esencijalne aminokiseline su zapravo aminokiseline razgranatog lanca odnosno BCAA i jako su važne za opće zdravlje svakog čovjeka, a pogotovo sportaša. Ako redovito trenirate u teretani, nemojte zaboraviti na esencijalne aminokiseline. Te su aminokiseline osnovna gradivna baza za proteinsku sintezu i imaju najjači anabolički i anti-katabolički učinak. Svaka aminokiselina za sebe ima posebnu funkciju. Esencijalne aminokiseline BCAA jako učinkovito sprečavaju razgradnju mišićne mase i utječu na brzu rast mišića. THE Nutrition bavi se prodajom aminokiselina (esencijalne, aromatske aminokiseline itd.) i ostalih proizvoda sportske prehrane (proteini, masti, gaineri i ugljikohidrati, zamjenski obroci, pre-workout proizvodi, vitamini i ekstrakti, čokoladice i gelovi itd.) Cijena naših proizvoda je konkurentna i povoljna, a ako se učlanite u naš klub, čeka vas još više pogodnosti.

Aromatske aminokisline

Aminokiseline - cijena i kvaliteta u odličnom su odnosu!

Svi koji redovito trenirate u teretani znate da je za uspješan trening potrebno mnogo više nego samo komad mesa nakon treninga. Za zdravu rast mišića jako su bitni proteini koje je potrebno dodavati prehrani, pogotovo ako je vaša ishrana slabija. Kako bi proteini obavili svoju zadaću u tijelu potrebne su i esencijalne aminokiseline. U našoj ćete ponudi naći različite aminokiseline odnosno proizvode koju sadrže aminokiseline u različitim omjerima. A ako želite imati aminokiseline uvijek pri ruci, onda preporučujemo BCAA tablete za žvakanje. Dokazano je da se tijekom procesa žvakanja aktivni sastojci brže transportiraju u krvotok kroz sublingvalan prostor. Ova metoda je mnogo brža i učinkovitija u usporedbi s apsorpcijom kroz probavni trakt. Esencijalne aminokiseline BCAA dostupne su i kao obične tablete ili u prahu. Cijena aminokiselina je u našem web shopu povoljna, a možete je provjeriti na web stranici. Sigurni smo da ćete naći sve što vam treba kako biste odlično odradili trening u teretani - i to po odličnoj cijeni!

Tirozin - aromatska aminokiselina koja smanjuje stres!

Aromatske aminokiseline također su dio našeg prodajnog asortimana. U njemu ćete naći i L-tirozin koji je osnovni gradivni element hormona štitnjače, a ti su hormoni najviše puta odgovorni za brzinu metabolizma. Dokazano je da aminokiseline, kao što je tirozin, na prirodan način doprinose k smanjenju stresa i djeluju kao prirodni antidepresiv. Tirozin je odličan dodatak prehrani zato jer smanjuje umor nakon jela te blokira apsorpciju triptofana. Također je odličan dodatak za reguliranje apetita, a dobro utječe i na čovjekov libido. THE Tyrosine 1200 proizvod je iz našeg asortimana koji će vam pomoći vratiti vaše tijelo u optimalni balans, poboljšati mentalne i fizičke sposobnosti i sagorjeti neželjene tjelesne masti. Prodaja aminokiselina i ostalih proizvoda vrši se putem interneta. U našem web shopu možete u samo nekoliko kratkih koraka naručiti željene artikle po povoljnim cijenama.

Aminokiseline i mršavljenje

Mnogi se pitaju da li aminokiseline utječu na mršavljenje. Iako aminokiseline učinkovito djeluju pri smanjenju umora prilikom napornog treninga u teretani, isto tako pomaži pri ubrzavanju rasti mišića i sagorijevanju tjelesne masnoće. Ako odlučite uzimati aminokiseline prilikom treninga sigurno ćete učiniti puno za svoje tijelo. Ne samo da ćete sačuvati mišićno tkivo, isto tako ćete i polako gubiti masne naslage. I ne samo to. BCAA aminokiseline (cijena je u našem shopu povoljna) pomoći će vam smanjiti umor i omogućiti da trening odradite odlično čak i za vrijeme teške dijete odnosno mršavljenja.

Esencijalne aminokiseline cijena

Zašto konzumirati esencijalne aminokiseline?

Svi sportaši znaju da je glavna biološka uloga aminokiselina izgradnja bjelančevina. A bez bjelančevina nema mišića. Uzimanje aminokiselina djeluje na imunološki sustav, omogućuje brži oporavak i regeneraciju nakon treninga u teretani i čak nakon ozljeda. Isto tako aminokiseline štite mišiće pred razgradnjom, učinkovite su pri sagorijevanju masnoća itd. A jako je važno i da se vrlo brzo apsorbiraju u krvni sistem.

NUDE BCAA AMINOKISELINE S GLUTAMINOM