Whey protein: cijena najboljih proteina za žene i muškarce je konkurentna!

Whey protein - cijena učinkovitih, ukusnih i kvalitetnih proteina jako je povoljna za sve korisnike, a ako postanete član THE Nutrition kluba, vaše će pogodnosti biti još veće. Nudimo vam najbolje proizvode iz segmenta sportske prehrane koji odlično djeluju pri izgradnji mišićne mase, oblikovanju tijela i održavanju željene tjelesne težite. Najpopularniji i najtraženiji proizvod u našem prodajnom asortimanu sigurno je whey protein. Cijena pri izboru također igra važnu ulogu zato smo za vas cijenu prilagodili potražnji. Na tržištu je moguće naći vrlo mnogo proizvoda koju sadrže whey proteine, a rijetki su tako kvalitetni kao što su whey proteini iz naše ponude. Za naše cijenjene stranke imamo uvijek pripremljene atraktivne akcije koje su odlična prilika za još povoljniju kupnju. A ako se učlanite u naš klub cijena whey protein može biti čak i do 30% niža. Whey proteini za žene i muškarce odličan su nadomjestak obroka ili dodatak prehrani, a dolaze u različitim odličnim ukusima. Žene se najviše puta odluče za whey protein čokolada, a i mi se slažemo da je čokoladni proteinski napitak jako ukusan. Pri konzumiranju proteina se morate pridržava uputa za korištenje kako biste izbjegli neugodne nuspojave.

Whey proteini cijena

Whey protein - cijena, akcija i popusti

Osim što našim članovima nudimo različite ugodnosti, uvijek imamo spremne i akcije! Ako želite i vi biti obaviješteni o akcijama i popustima onda se prijavite za primanje newslettera. Tako ćete uvijek znati kakva vam iznenađenja spremamo. Sigurni smo da su naši proizvodi, uključujući i whey protein odnosno najbolji protein za masu mišića, najkvalitetniji na tržištu, a i njihova je cijena je konkurentna i povoljna. Cijela je ponuda proteina i ostalih proizvoda dostupna na našoj web stranici gdje možete naći i zanimljive članke o sportu, fitnesu, fitnes prehrani te odlične zdrave recepte.

Nuspojave pri konzumiranju whey proteina

Ako se pridržava uputa pri uzimanju proteina nuspojava ne bi smijalo biti. Međutim, neki pretjeruju s konzumiranjem whey proteina zato što misle da će rezultati doći preko noći. Kao i kod ostalih stvari i s whey proteinima ne smijemo pretjerivati. Predstavljamo vam nekoliko nuspojava koje se mogu pojaviti zbog uzimanja whey proteina: alergijska reakcija (netolerancija na laktozu), oštećenje bubrega i jetra. Jako je česta i pojava bubrežnog kamenca koji je zapravo naslaga kalcija u bubrezima kojih se tijelo mora riješiti. Pri uzimanju proteina mogu se pojaviti i nadutost, ketoza, oksidirani kolesterol, glavobolja, mučnina, žeđ, grčevi i sl. Ako dođe do bilo kakvih nuspojava odmah je potrebno prekinuti uzimanje proteina te konzultirati liječnika.

Da li whey protein deblja?

Bjelančevinesu osnovni gradivni element mišićnog tkiva i igraju najbitniju ulogu pri izgradnji nove mišićne mase i oblikovanju lijepe figure. Proteini su jedan od najvažnijih sastojaka u sportskoj prehrani. Kao dodatak prehrani oni su preduvjet za postizanje optimalne mišićne mase i atletski građenog tijela i zato se moramo pobrinuti za visoku prisutnost proteina u prehrani. THE Nutrition tim razvio je odlične proteinske proizvodekoji postavljaju standarde za sve ostale proteinske suplemente. Mnoge se žene i muškarci opterećuju pitanjem da li whey protein deblja. Kao i svaka namirnica tako i whey protein ima kalorijsku vrijednost. Ako znate kada i kako ga koristiti, nema straha da bi se udebljali. Ako tražite najbolje proteine za rast mišića i održavanju lijepe figure, provjerite našu ponudu sportske prehrane i dodataka prehrani. Osim proteina u njoj ćete naći i aminokiseline, gainere, pre-work out proizvode, ugljikohidrate, čokoladice, vitamine i još mnogo toga. Cijena naših proizvoda konkurentna je i povoljna. Uvjerite se sami. I nemojte zaboraviti provjeriti i naše aktualne akcije.

Whey protein ugodna cijena

Da li postoje whey proteini za žene?

Mnogo žena trenira u teretanama i isto tako kao i muškarci konzumiraju whey proteine. Različiti proizvođači ponekad naprave i proizvode samo za žene, često su to slatki ukusu, kao na primjer whey protein čokolada. Ipak, ako govorimo samo o whey proteinu odnosno proteinu sirutke nema posebnih razlika među ženskim i muškim tijelom.

WHEY PROTEINI - AKCIJA U WEBSHOPU THE NUTRITION