Kreatini i protein zajedno: najbolja kombinacija za masu. Doziranje kreatina

Kreatini su vrlo važni za naše tijelo jer sudjeluju pri opskrbi mišića energijom. Kreatin je supstanca koju naše tijelo prirodno proizvodi kao izvor energije za naše mišiće. Možemo reći da je kreatin organski spoj koji sudjeluje u opskrbi naših mišića potrebnom energijom. Kreatini potječu iz hrane, najviše iz svježeg mesa. Polovina kreatina se kod ljudi bio sintetizira iz tri različite aminokiseline: arginina, glicina i metionina. Naš organizam u prosjeku proizvede oko 2 grama kreatina dnevno koji se odmah sintetizira u tijelo. Međutim, unošenjem veće doze keratina vaše će tijelo dobiti i više energije i snage. Mnogi se pitaju kako dozirati kreatin da bi postigli najbolje rezultate. Uz pravilno doziranje povećat će se i mišićna masa. U THE Nutrition shopu možete dobiti najbolji kreatin. Najbolja kombinacija za masu kreatin i protein su zajedno.

Kreatin doziranje


Najbolji kreatin za mišićnu masu i kako ga dozirati?

Stručnjaci preporučuju da je kreatine najbolje uzimati u ciklusima. Time su, naime, rezultati dugotrajniji. Doziranje najboljih kreatina mora biti u skladu s uputama, a najbolje je popiti 5 grama kreatina u čaši soka ili nekog drugog visoko ugljikohidratnog napitka. Ako želite povećati mišićnu masu kreatini i proteini neizostavni su elementi. Kako biste postigli zadovoljavajuće rezultate i povećali masu, morate poštivati točno određene faze uzimanja najboljih kreatina. A te faze predviđaju prekide uzimanja u intervalima. Kako je kreatin već prisutan u našem tijelu, učinak ćete vidjeti i nakon privremenog prekida uzimanja kreatina.

KREATIN, JEDAN NAJKORISTNIJIH DODATKA PREHRANI


Kreatin i protein zajedno - najbolja kombinacija za masu

Kreatin i protein zajedno čine zaista najbolju moguću kombinaciju za povećanje mase mišića. U našoj ćete ponudi naći i neke pre-work out proizvode koji sadrže kombinaciju proteina s kreatinom. Kreatini su u našem web shopu dostupni po povoljnim cijenama, a možete birati među kreatinima u prahu ili u tabletama. Pogledajte i našu ponudu kreatina i proteina zajedno i postignite najbolje rezultate.

najbolji kreatin za masu