Arginin pospješuje rad krvožilnog sustava i daje osjećaj energije

L argininArginin je aminokiselina koja izuzetno uspješno funkcionira u otklanjanu nekoliko različitih kroničnih zdravstvenih tegoba koje su uglavnom povezane sa ometanim protokom krvi u krvožilnom sustavu i oslabjelom perifernom cirkulacijom. L argininovo djelovanje prvenstveno se sastoji u pospješivanju retencije dušikovog oksida u tijelu, što osim na kardiovaskularno zdravlje utječe na očuvanje moždanih funkcija, a učinkovito je i pri smanjenju simptoma povezanih s dijabetesom. U kliničkim studijama također je pokazao utjecaj na povećanje plodnosti kod muškaraca i žena, a budući da uz povećanje prohodnosti krvnih žila istovremeno regulira visoki krvni tlak, odličan je saveznik muškaraca u otklanjanju erektivne disfunkcije. Sportašima će najvažniji biti učinak arginina na otklanjanje umora i regeneraciju organizma, zbog čega će naporni i iscrpljujući treninzi postati jednostavnijima.

Naš l arginin cijenom je pristupačan kao i ostatak naše ponude

L arginin cijenom ne odstupa od prosjeka naših dodataka prehrani, iako je djelotvornošću ekvivalentan nekoliko suplemenata istovremeno. Arginin dostupan u slobodnoj prodaji može biti poprilično skup, djelomično i zbog njegovog medikamentnog učinka. Kako bismo vas motivirali na njegovo uzimanje u športske svrhe, odlučili smo stvoriti liniju l arginina po cijenama koje su pristupačne svakom tipu kupca. Nudimo ga u svim oblicima - tekućem, u kapsulama, a odnedavno imamo arginin u tabletama, koje su konfigurirane tako da vas opskrbe optimalnom dnevnom dozom. Sve navedene prednosti arginina možete isprobati narudžbom putem našeg webshopa, na kojem možete naći l arginin po cijeni već od 150 kuna.

Kako uzimati arginin za idealan rezultat pri športskoj primjeni

Arginin tableteŠto je intenzivnija tjelesna aktivnost, uslijed koje uzimamo arginin, to će i njegov unos morati proporcionalno biti veći. Naši preparati većinom sadrže dozu od 1200 mg, koja bi trebala zadovoljiti sve potrebe kondicionog / bodybuilding treninga. Ukoliko želite naglasiti njegovu prirodnu protektivnu ulogu u zaštiti mišićnog tkiva, probajte ga uzimati u kombinaciji s glutaminom, što će antikatabolički učinak dovesti na novu razinu. Ovaj spoj također će blagotvorno djelovati na hormonalnu ravnotežu i omogućiti nesmetan mišićni rast. Kako biste u tome bili uspješni bez nepotrebnog iscrpljivanja, opskrbite se glutaminskim napitkom i tabletama l arginina po cijeni već od 300 kuna za oba proizvoda!

VIŠE O DJELOVANJU L ARGININA