Proteini Whey - najbolji proteini za najkvalitetniji rezultat

whey proteiniAmino Whey je naš najbolji whey protein. Sadrži čak 86% (whey) proteina, u njemu se nalazi i whey protein sirutke s ekstra dodanim aminokiselinama te ima manje od 1 g ugljikohidrata i masti po serviranju. Odličan je za izgradnju mišićne mase te ga zato koriste mnogi aktivni i rekreativni sportaši, a posebice je popularan whey protein za žene, jer je odličan suplement za postizanje i održavanje dijete. Namijenjen je za uzimanje poslije treninga te kao zamjenski obrok, a birati možete između 10 odličnih okusa. Najbolji protein - THE Whey protein - uspješno sprečava katabolizam, pomaže smanjiti apetit, podržava imunološki sustav i efikasno pomaže pri sagorijevanju viška tjelesne masti te je zato idealan dodatak kod treninga, kako za muškarce, tako i za žene.

AMINOKISLINE BCAA


Zašto koristiti THE Amino whey proteine?


amino whey proteiniKao što mnogi sportaši i fitness entuzijasti znaju, kvalitetne bjelančevine (proteini) su ključni gradivni elementi tkiva u tijelu i igraju ključnu ulogu u očuvanju zdravlja, snižavanju postotka tjelesnih masti te poboljšanju tjelesne kompozicije. Bjelančevine (proteini) su građene od aminokiselina a one su potrebne između ostalog i za povećanje mišićne mase i snage. Odgovarajući (povećani) unos kvalitetnih bjelančevina je za sportaše bitan zbog toga da mogu svoje tijelo razviti do punog potencijala! Namjerno smo zaobišli ostale tehnike obrade proteina kako ne bismo uništili vrijedna svojstva wheya u procesu te smo tako proizveli Whey - najbolje proteine za bodybuilding. THE Whey protein koristi samo najsuperiorniji whey, najbolji protein bez dodatnih proteinskih izvora poput kazeinata, soje ili jaja, upravo kako bi omogućio brže i bolje apsorbiranje, što će naravno stimulirati proteinsku sintezu i osigurati porast čiste mišićne mase.


THE Whey proteini - najbolji dodatak poslije treninga po najboljim cijenama


THE Nutrition shop je najbolji online dućan sa suplementima za bodybuilding i sport. U našem webshopu nudimo cijeli dijapazon najboljih proteina THE Whey. Postanite član našeg webshop kluba i otvoriti će vam se sijaset mogućnosti za kupnju velikog broja različitih proteina Whey po klupskim i akcijskim cijenama, a među njima svakako ističemo izuzetno popularni THE Amino Whey, pa i X3M Whey, Basic Whey, THE Whey2 te mnoge druge izuzetne produkte iz segmenta Whey. Članstvo u našem klubu isplati se, jer cijene proteina u akciji mogu biti niže i do 30%, a za nove članove uvijek je spremno iznenađenje kojeg možete sami izabrati! Najbolji proteini na dohvatu vašeg računala u webshopu THE Nutrition shop - THE Whey proteini u akciji!