Proteini: hrana i najkvalitetniji veganski biljni i konopljini proteini za odlične rezultate

Proteini u hrani za vaše mišiće! Kao što svi sportaši i fitnes entuzijasti znaju bjelančevine odnosno proteini osnovni su gradivni element mišićnog tkiva. Ako redovito trenirate u teretani proteini su od velike važnosti. Oni, naime, igraju ključnu ulogu pri izgradnji mišićne mase i postizanju odličnih rezultata, a isto tako utječu na održavanje željene tjelesne težine. U ponudi THE Nutrition naći ćete različite proteine odnosno dodatke prehrani u obliku proteinskih napitaka i tablica. Imamo samo najbolje proteine za izgradnju mišića koji su vam dostupni u različitim ukusima. Za sve one koji ne želite konzumirati proteine životinjskog podrijetla pripremili smo i ponudu biljnih odnosno veganskih proteina. A u njoj se nalaze konopljini proteini i sojini proteini. Ako tražite najbolje proteine mi vam nudimo ne samo najbolje već i najkvalitetnije proteine na tržištu. Proteini - hrana koju ćete bez grižnje savjesti konzumirati!

najkvalitetniji proteini u hrani


Ponuda najboljih proteina

The Nutrition za vas je pripremio raznovrsnu ponudu proteinskih prahova odnosno dodataka hrani. U ponudi možete naći i proteine bez laktoze i glutena, biljne proteine te najpopularnije whey proteine. Whey ili izolirani proteini sirutke poznati su kao najbolji i najkvalitetniji za izgradnju mišića, koji zbog sastava bogatog BCAA aminokiselinama imaju regenerativna svojstva. Novost u našoj ponudi zasigurno su biljni proteini bez sastojaka životinjskog porijekla, kojima podjednako učinkovito možete ostvariti sjajan porast mišićne mase. Posjetite našu web stranicu i saznajte više o proteinima - hrani za vaše mišiće.


Zašto izabrati biljne proteine?

Biljni su proteini kao i proteini životinjskog podrijetla jako učinkoviti pri izgradnji mišićne mase. Proteini u hrani ponekad nisu dovoljni, pogotovo za vegane, kako bi se osigurao dovoljno velik unos bjelančevina. Veganski proteini odnosno biljni proteinski pripravci sadrže biljne izvore bjelančevina među koje spadaju prirodni proteini iz grahorica, riže i oraščića. Visokoproteinski sastav omogućuje djelovanje koje je gotovo jednako kao kod proteina životinjskog porijekla, a to je stimulacija rasta i razvoja mišićnog tkiva. Iz tog su razloga biljni proteini najbolji i najkvalitetniji proteini za vegetarijance i vegane. Preporučamo vam da probate proteine kao dodatak hrani The Amino Soy, koji ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, GMO soju, dodane šećere i gluten te je zato najbolje rješenje za vegane.

NAJKVALITETNIJI PROTEINI ZA KUPNJU NA WEBU


THE Amino Soy - odlična hrana za vaše mišiće!

THE Amino Soy proteini su odličan nadomjestak obroka za sve, pogotovo za vegetarijance i vegane. Ovi biljni proteini sadrže jednog od rijetkih biljnih proteina s potpunom aminokiselinskom strukturom - protein soje! The Amino Soy kombinira dva biljna izvora proteina koji rade u sinergiji kako bi osigurali odličan amino-kiselinski profil koji ne samo da potiče oporavak nakon treninga nego ima i cijeli niz drugih pozitivnih učinaka i također vam pomaže da se riješite viška tjelesnih masnoća. THE Amino Soy je skoro čisti protein i sadrži skoro 0 ugljikohidrata i vrlo malo masnoća. Lako je probavljiv i vrlo topljiv što ga čini odličnim dodatkom svakoj prehrani odnosno odličnim nadomjeskom hrani.

biljni (veganski) proteini


Konopljini proteini THE HEMP Protein

U naš smo prodajni program uvrstili i veganske proteine THE HEMP Protein. To su 100% proteini konoplje koji ne sadrže gluten ili laktozu. Izvrstan su izvor vlakana i zdravih masti. THE Hemp Protein je revolucionaran proizvod u segmentu sportske hrane i dodataka prehrani. Temelji se isključivo na biljnoj bazi i obogaćen je prirodnim supstancama koje osiguravaju optimalan omjer za aktivni životni stil. THE Hemp Protein sadrži uravnoteženu aminokiselinsku strukturu i sve esencijalne masne kiseline: Omega 3, Omega 6 i Omega 9. Njegova posebnost je nizak glikemijski indeks i visok sadržaj vlakana, zato je idealan za pripremu zdravih proteinskih napitaka. Radi jedinstvene kombinacije bjelančevina, zdravih masti i vlakana te ostalih bioaktivnih tvari THE Hemp Protein odlična je hrana za sve: od vrlo aktivnih sportaša do vrlo osviještenih vegetarijanaca i korisnika koji su osjetljivi na laktozu i gluten. I ovi su proteini idealna hrana za sve koji želite kvalitetan i ukusan proteinski obrok.