Protein sirutke je najkvalitetniji protein za mišićnu masu

Protein sirutke spada među najbolje proteine za masu mišića. Whey protein ili protein sirutke spada među najprodavanije i najučinkovitije preparate na području sportske prehrane koje ne konzumiraju samo fitnes entuzijasti, nego i mnogi drugi. Sve više žena se odlučuje za konzumiranje proteina jer učinkovito pomažu i pri mršavljenju. Ako vas zanimaju proteini za mišićnu masu i ne znate koji su najbolji proteini za to - sad znate. Najkvalitetniji proteini dostupni su vam u različitim okusima, od čokolade pa sve do voćnih ukusa. Najbolje vrijeme za uzimanje proteina je neposredno nakon treninga. Dokazano je, naime, da je tada apsorpcija u tijelo najbolja i najbrža. A isto tako nećete pogriješiti ako si priuštite proteinski shake za doručak ili prašak umiješate u vaš omiljeni smoothie. U kombinaciji s aminokiselinama bcaa proteini djeluju još bolje. Više informacija o najboljim proteinima na tržištu možete naći na našoj web stranici gdje su vam dostupni i različiti članci o temama koje će vas sigurno zanimati.

ŠTA STVARA EFIKASNOST NAJKVALITETNIJIH PROTEINA


Što je protein sirutke?

Whey proteini odnosno protein sirutke najbolji je protein za mišićnu masu. Pripravci iz naše ponude sadrže malo masti, imaju visoku biološki vrijednosti i sadrže visok postotak čistog wheya. Moramo napomenuti da je izolat proteina whey protein sirutke u svojem najčišćem obliku i kao takav najbolji i najučinkovitiji. Izolat se dobiva postupkom ukidanja masti i laktoze, a izolat proteina sirutke po masi je 90% čisti protein. Whey proteini jedni su od najučinkovitijih preparata odnosno dodataka prehrani na tržištu i daleku su najbolji oblik proteina. Osim što učinkovito pomažu pri dobivanju mišića, oni napune tijelo potrebnim aminokiselina za izgradnju mišića te njihov oporavak. Sve profesionalni pa i rekreativni sportaši znaju da je protein sirutke jako potreban za njihovo tijelo, jer pomaže pri povećanju mase mišića, održavanju mišićne mase, povećanju snage. A isto je tako učinkovit pri smanjenju vremena regeneracije. Provjerite našu ponudu proteina i bcaa aminokiselina. Bcaa, proteini i ostali suplementi sportske prehrane dostupni su vam po povoljnim cijenama.

najkvalitetniji protein sirutke


Najbolji proteini za mišićnu masu dolaze u različitim ukusima

Neovisno o tome koji je vaš najbolji ukus, jako važna značajka proteina sirutke je brza apsorpcija. Whey proteini imaju jako važnu, čak najvažniju ulogu u prehrani nakon treninga. Nakon napornog treninga naše je tijelo iscrpljeno i umorno i treba mu nešto da ga nahrani. Najbolja hrana za to su proteini. Velika prednost takvih proteina je i pomoć pri regeneraciji, a isto tako whey djeluje kao antioksidant i pomaže pri jačanju imunološkog sustava. Još uvijek niste sigurni koji su najbolji proteini i kako djeluju na vaše tijelo? Mi znamo. Najkvalitetniji proteini su whey proteini jer povećavaju mišićnu masu, smanjuju vrijeme regeneracije tijela nakon treninga, pomažu pri bržoj regeneraciji mišića, sprječavaju mišićni katabolizam i nakon treninga ubrzavaju metabolizam.


Bcaa, proteini i ostala ponuda

Među jako tražene i popularne proizvode spadaju i aminokiseline bcaa. Proteini i bcaa aminokiseline zajedno djeluju još bolje, jer je uloga bcaa sprečavanje razgradnje i brz rast mišićne mase. Osim proteina i bcaa aminokiselina odnosno proizvoda koji sadrže bcaa u našoj ćete ponudi naći i preparate za mršavljenje i dobivanje mišićne mase, gainere i ugljikohidrate, masti, zamjenske obroke, pre-workout proizvode, vitamine i ekstrakte, čokoladice i gelove i još mnogo toga.

bcaa proteini za mišićnu masu


THE Amino whey su najkvalitetniji proteini

Ovaj proizvod zaista spada među najbolje, jer sadrži čak 86% whey proteina, u njemu se nalaze i whey proteini sirutke s ekstra dodanim aminokiselinama, a ima manje od 1 g ugljikohidrata i masti po serviranju. Zanima vas zašto je najbolji? Jer je odličan za izgradnju mišićne. Namijenjen je uzimanju nakon treninga, a možete birati između 10 odličnih okusa. THE Amino whey uspješno sprečava katabolizam, pomaže smanjiti apetit, podržava imunološki sustav i učinkovit pomaže pri sagorijevanju viška tjelesne masti.